Митничари под прикритие: Спипаха мъж с нелегална ракия

Засекли го да продава алкохола по обява в интернет
16 фев 2017 21:35,
19
Митничари под прикритие: Спипаха мъж с нелегална ракия
Снимка: агенция "Митници"

Продавач на нелегална ракия е бил спипан със 100 литра в багажника на колата си, след като е бил примамен от бургаски митничари, представили се за купувачи.

Служители на отдел "Митническо разузнаване и разследване" засекли подозрителна обява за продажба на ракия в интернет. След като осъществили контакт с търговеца, те си уредили среща на паркинг в Бургас.

Нелегалният търговец пристигнал на срещата с автомобил, в чийто багажник са открити 10 пластмасови туби, пълни с общо 100 литра етилов алкохол с характеристики на ракия по цвят и мирис, посочват от Митниците.

При друга проверка бургаски митничари посетили търговски обект, разположен в частен имот в квартал "Долно Езерово". В магазина не са установени акцизни нарушения, но при последвалата проверка на целия имот, във външна пристройка зад търговския обект са открити 5 пластмасови туби, съдържащи общо 45 литра етилов алкохол с характеристики на ракия.

Работата и по двата случая продължава. За задържаните общо 145 литра нелегален алкохол не са представени документи за произход и платен акциз. Взети са проби за анализ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
аз всяка година си купувам ракия по 10л.на л.8 лв повече не дава има си постояни клиенти ракията е чудесна без захар бях на морето в бугас черпи ме собственика 200 гр.вече шест години купувам от него ракия всяка година като се прибирам в бг. магазините ракията не струва нищо--- домашното си е домашно а наздраве.защо не хващат котрабандата с цигарите да затварят този канал а се занимават с хора които едвам си искарват прехраната
12
0
 
1
 
! Отговори
тъй преди 7 години
ако му е чиста и хубава ракията, оставете човека на спокойствие! в ресторантите, а и в магазините за алкохол съм купувал достатъчно гадни ментета, проверете тях!
11
0
 
3
 
! Отговори
Колио преди 7 години
До пловдивска Митница продавам 150 литра ракия домашна без платен акциз оставете ми 1500 лв на портиера в плик пьк аз ще вия докарам в склада на Рогошко като я сваря.
10
0
 
7
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
От 1 дка лозе, може да се получи от 150 до 250 лтр. ракия. Ако сиромахът направи 500 лтр. вино, от джибрите ще излезе от 50 до 100 лтр. ракия. Без захари и уйдурми разни !! НЯМАШ ЛИ ДУКИМЕНТ, ЧЕ СИ ВАРИЛ РАКИЯ НЯКЪДЕ,КЪДЕТО ДА СИ ПЛАТИЛ И АКЦИЗ НА НЕНАСИТНАТА БЪЛГАРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ, Н Е Д Е Й прави обяви, не продавай на непознат, не се хвали, че имаш "вода на живота"!! Поркай за здравето на митническата администрация и на всяка чашка по една "майна " на всичките копои !!
9
0
 
7
 
! Отговори
Ал преди 7 години
всеки който продава да знае първо правило-не публикувай в интернет или по точно в базара бг,фермер бг и другите сайтове ,продавайте на познати ,комшии и колеги,така ще и предлагате качествен продукт.Пийте ракия умерено,полезна е ,ама в рамките на нормалното.Аз продавам от много години,и мога да кажа че моите клиенти са ценители,а не битови алкохолици,но нека това ви бъде допълнителен доход ,понеже ако то е само той хората стават алчни и правят глупости
8
0
 
14
 
! Отговори
митничар преди 7 години
Преборихме престъпноста и корупцията в България.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тия типове получават заплати!PS А пропо, ако не знаете да ви кажа, какво правят с конфискувания алкохол. Просто си го изпиват.
6
0
 
32
 
! Отговори
пияндета и ченгета преди 7 години
Взети са проби за анализ!Без мезе ли!
5
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еи Смешници Държавни служители.ЕЛАТЕ С МЕН ПЕТЪК ВЕЧЕР ПО 5,6 ЗАВЕДЕНИЯ в София и страната И ЩЕ ВИ КУПЯ всякакви наркотици от наркопласьори който си живеят живота необезпокоявани от еи такива държавни служители
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зааеби на човека ракийката пипнали... Абе деца в юношеска възраст се друсат с амфетки по градинките, а те с какво се занимават
3
0
 
52
 
! Отговори
Men преди 7 години
Ей разбиха последния престъпник в България. Браво на митничарите, ама защо спец частите не са били там и ГДБОП, това си е опасен престъпник. Пенсионер със 100 литра ракия, сигурно сам я е произвел, сигурно и гроздето е негово и го е копал и брал и сам е варил ракията. Заслужава доживотна!
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя и на колела им отишъл;))
1
0
 
49
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 7 години
За милиони няма закони , за кокошка няма прошка....