Наркомани vs. ученици: Бой в гимназия в Пазарджик

Двама мъже нападнали ученици в двора на училището
Обновена: 28 фев 2017 21:16 | 28 фев 2017 21:07,
12
Наркомани vs. ученици: Бой в гимназия в Пазарджик
Снимка: архив Булфото

Двама криминално проявени младежи подгониха с нож ученици и директор на гимназията по облекло в Пазарджик. Инцидентът се е случил в голямото междучасие.

Възпитаници от училището закусвали пред входа на учебното заведение, когато към тях се приближили криминално проявените младежи, въоръжени с нож. Последвала гонка и опит за проникване в гимназията. На пътя им се изправила директорката, но те заплашили и нея.

„Аз не мога да кажа дали са били пияни и са употребили алкохол, но видимо изглеждаха неадекватни. Проявиха агресия, но за първи път ми се случва такъв случай, но успяхме адекватно да реагираме и да спрем провокацията от тяхна страна към нашите ученици и да предотвратим последствията от по-сериозен скандал”, заяви пред Dnes.bg директорът на училището Янка Денчева.
Предполага се, че са били под въздействието на упойващи вещества.

„Колегите от Криминална полиция са предприели действия незабавно и час по-късно двамата мъже са задържани”, коментира говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

 Срещу задържаните ще бъдат повдигнати обвинения. Полицията е иззела записите от охранителните камери, а полицейското присъствие в района на учебните заведения е засилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
МВР застраши Европа преди 7 години
Охраната на КОзлодуй да организира защита на региона до враца от терористи с униформи от МВР И КАТ иска Плевен..Терористите от МВР пишат актове и активират черни убиици срещу граждани вкл високо отговорни служители в централи.Засега срещу проникнали в централи черни масови убиици няма лек..
7
2
 
0
 
! Отговори
Увредиха децата преди 7 години
Терористите са отровили много мъже служещи в МВР с тежко терористични микрочипове и зомби озверяващи спец напитки..Цел полицейско насилие и масови убииства след това..Всички коли на МВР се следят като изключително опасни..В заведения вкл закусвални за деца са включени черни теле екрани които увреждат за минута две тежко Всеки влязъл в заведението..
6
1
 
0
 
! Отговори
Има video teror преди 7 години
Тероризирани с видео камери вкл в час деца подават за поне 130 черни масови убиици трениращи убииства и насилие в ученическо градче Плевен.. Терористите обсебват групи от деца с терористичните камери..Не могат да калибрират техниката поради общата биосферна охрана ..Вероятно през МВР И други ползвани от масови убиици престъпни структури ще изискват монтаж на черни чипове в лични документи обезпечващи масови убииства.
5
1
 
0
 
! Отговори
Затвор за МОН терор преди 7 години
Тестови проверки в Плевен показаха използванена "черен видео терор" срещу учвници в всички училища..Наркомани от МОН са осигурили монтаж на Тежко терористична видео техника..Техниката се позлва от терористи и педофили за нанасянена тежки трайни увреждания на децата..МВР въпреки изскванията на ОСновния ЗАКОН забраняващ такава техника не им пука на зарплатите..
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Пазарджик живеят ли още българи?
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубав град беше Пазарджик. Хубав, преди да се появи дпс-то.
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е цветът на агресорите?
1
15
 
4
 
! Отговори
Комунист-Ленинец преди 7 години
Малки демократчета....жалко че на са изклали другите мрши....