МВР се реши, бори ало измамниците със спезцвено

И пак се оказа, че няма ресурс за полицай във всяко село
8
МВР се реши, бори ало измамниците със спезцвено
Снимка: Булфото, архив

Служебният МВР шеф Пламен Узунов отново призна, че системата няма ресурс да осигури постоянно присъствие на полицай във всяко населено място.

"Ресурсът, с който ние разполагаме установяваме, че има резерви, които пренасочваме така, че да обезпечим по-голям брой населени места и повече линии на обслужване на населението", уточни той, цитиран от БТА.

Все пак той се похвали, че в следствие на преструктурирането, е създадено звено, което да противодейства на телефонните измами, както на национално, така и на регионално ниво.

"В Главна дирекция на МВР има сектор, който е ангажиран да противодейства на този вид престъпления. Една от дирекциите, в която откриване група по телефонните измами е плевенската", допълни вътрешният министър.

В Плевен той се срещна с ръководния състав на дирекцията и връчи официално ключовете на първите 11 нови автомобила от общо за страната 278, с които МВР се оборудва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господа от т.н. ПРАВО ОХРАНТУТЕНИ органи!Когато се справете се с националните и местни политически,икономически и финансови измамници- тогава и ало-измамниците няма да съществуват!Както е известно-те са част от тях...и от вас!По признание на ЕС в рамките на ЕС най-ефективна е държавно - организираната престъпност в БГ!
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Качеството на образованието, е достигнало дъното. Нормално е да има все повече работни места за некадърници. А министерството на вътрешните рушвети, не се слави със служители, които са невиждани умствени капацитети,просто е едно просто шуробадженакорушветчийско котило,завзело властта с преврат.
4
0
 
18
 
! Отговори
Американ преди 7 години
То и в Америка нямат ресурс за ченге в някои криви паланки, ама си имат оръжие за самозащита и закон, който не гледа да ги направи виновни понеже застреляли агресивно "дете" на 15 години докато се опитвало да им влезне със взлом в къщата...
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоооо, ало измамницитеееее, що спряхте да се отчитате? Сега ще ви подгонят!
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб харчеха по 100 милиона годишно за безполезно подслушване, по време на цецо ухото. Ако тези пари бяха отделени за ало изманиците, отдавна нямаше да има новина за тях.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dobre,tova e napreduk.Uspeh na vsichki kuki!Motiviraite i se priblijete poveche do horata,za da idvat signalite kum vas direktno.