От границата: Аз съм българска гражданка, защо да се връщам?!

Спрените от Турция изселници недоумяват защо не ги пускат
Обновена: 24 мар 2017 22:42 | 24 мар 2017 17:45,
398

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tук се роптае срещу българите, живеещи в чужбина. После се реве, че европейците ревът срещу българи и румъниц, ходещи да им обират социалните системи. Пълна идилия хахаха
19
20
 
11
 
! Отговори
прокажен народ преди 7 години
Искам да си върна личната карта на президента.Отричам се от тази мрсна нация,отричам се от името "българин".Срам ме е, че съм такъв.Плюя на полуробската ви история,плюя на героите ви,плюя на знамето и герба ви.Вие сте превъплъщение на всичко долно и мрсно в човека.
18
5
 
17
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
срам те е ,че си турчин и за това се правиш на българин, но..и на американец да се направиш пак турчин ще си останеш
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е тази истерия?
16
1
 
18
 
! Отговори
Не сме народ, а... преди 7 години
"Огледах се и видях хиляда българи и десетина турци. И помислих, че българската войска е тук, само че няма коне и копия.Викнах с все сила:- Братя, ние сме много, а турците малко. Да отървем войводата.А народът се отдръпна от мене, както калта се отдръпва от хвърления камък и както се бяга от чумав.И аз останах сам и с отпуснати ръце в средата на площада."(Антон Дончев, "Време разделно")
15
4
 
8
 
! Отговори
:) преди 7 години
вярно малко остана.. скоро пак ще ви правим екскурзия към Турция
14
2
 
25
 
! Отговори
един от вас преди 7 години
Български гражданин , който не знае български език.
13
3
 
22
 
! Отговори
христо-ботевото преди 7 години
Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,и вий него със трудът си!
12
14
 
28
 
! Отговори
:) преди 7 години
никаква българска гражданка не сиайде заминавай си в Анадоладокара ли ги с автобуси овцете и знаят, че ще гласуват ама трябвало да им кажат за кой..още не знаели..хахахахатъпо племе бяха турците, тъпо племе си останаха
11
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия, които живея на вън НЯМАТ право да избират вместо мен.Седат си нашите във Франция, Англия, Германия и т.н., децата им учат в добри училища с добри системи и ми избират партии, които СМАЗАХА българското образование, превърнаха ни в престъпници да даваме пръстови отпечатъци докато берем душа в болниците. Но те си живеят на вън и не им пука. Искам никой извън Българшия да не може да гласува за парламент, защото ние плащаме за вашия избор. А ако и ние си тръгнем, сещате се какво ще остане, нали
10
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са някакви циркове от страна на патриотите. Две години бяха в парламента и подкрепяха правителството, защо не промениха закона? Много добре знаят, че на избори това се случва. По закон тези хора имат право да гласуват и всичко друго е нарушаване на закона. Не защитавам последните, напротив, смятам, че на хората с двойно гражданство, независимо в коя страна живеят, трябва да им се забрани да гласуват. Но да си вдигат рейтинга предизборно, е некоректно. Това е лицемерие.
9
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този в клипа, лъже-патриота, дето пита "кеде живееш?" защо проспа времето в предишния парламент, та не промени закона, така че тези които не живеят в България да не могат да гласуват в България, а само там където живеят. Сега закона го разрешава и лъже-патриота нарушава закона като ги спира.
8
38
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПрокжен български народе, дано изчезнеш като да не те е било никога.Плюя на историята ти,плюя на героите ти (купчина човешки отпадъци),плюя на знамето и герба ти,мрсно племе, дано изчезнеш от лицето на Земята.
7
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си българка какво дириш там
6
15
 
31
 
! Отговори
! преди 7 години
Това, което връши Симеонов на границата е самоуправство и е наказуемо от закона ... е ако няма имунитет разбира се
5
12
 
47
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
ПРОБЛЕМЪТ Е В ЗАКОНА! ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ ПРАВОТО ЗА ГЛАСУВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАЩИ В ЧУЖБИНА И ТАКА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ РЕШЕНИ ! НЕ МОЖЕ ОТ ТУРЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ И ДР. ДА СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ ! АЗ СЪМ СЪВЕСТЕН ЧОВЕК И ВЕЧЕ БЛИЗО 20 Г. ОТ КАКТО СЪМ В ГЕРМАНИЯ НЕ ГЛАСУВАМ НА БЪЛГАРСКИ ИЗБОРИ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ИМАМ ПРАВО ! А ОТНОСНО ТУРЦИТЕ РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ КВО ДА КАЖА ,ПРЕДАТЕЛИ ,ГОТОВИ ДА ПРЕДАДАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ
4
28
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не сме народ, а мрша.Не сме дали нищо на света.Утре да изчезнем, няма даже и новините да влезем.Срам ме е, че съм българин.
3
8
 
36
 
! Отговори
Мария преди 7 години
Ще го кажа чисто, просто и ясно- направете 3 места, които се избират от българите на вън. Без значение дали ще се избират с 1 милион гласа или с 200 хиляди. Щом си живял повече от 6 месеца в годината на вън, значи гласуваш с всички такива само за тези 3 места. Останалите са за тия дето приоритетно живеят в БГ. Справедливо е! Не може оня дето живее на вън да решава как аз да живея тук. Ако искат да избират - в БГ повече от 6 месеца. Стиска ли му на някой да промени законите така?!
2
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президентът - обединител, где е?Крие се страхливеца в миша дупка
1
13
 
63
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 7 години
А в турция каква гражданка си ?