Крадци обезобразиха старица, била прикована за стол 24 часа

Вързали я със свински опашки, съпругът й бил обезвижен на легло
Обновена: 8 апр 2017 17:59 | 8 апр 2017 17:16, Камелия Цветанова
128
Крадци обезобразиха старица, била прикована за стол 24 часа
Снимка: Булфото, архив

За пореден случай на грабеж с насилие над възрастно семейство в Русенско съобщи полицията.

Нападателите са вързали за стол със свински опашки 70-годишна жена, която е останала там близо 24 часа.

Мъжът й не могъл да й помогне, тъй като е тежкоболен и е прикован към легло.

Сигналът за инцидента е подаден от мъж, който помагал на семейството, уточнява Нова телевизия.

На 2 пъти през деня е ходил до къщата и се усъмнил, че никой не отваря.

Решил да влезе и видял обезобразената жена вързана за стол.

Жената е в болница с много наранявания.

От къщата са взети 2000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
34
 
! Отговори
ЕТО , ЗАТОВА.... преди 7 години
СТРЕЛЯМ И...ПОСЛЕ ПИТАМ ДАЛИ Е ТЕРОРИСТ ИЛИ КОМУНИСТ....!
61
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В правовата ни, европейска и намква си държава))), ако това се случи с мойте родители и тези из-ро-ди ги убия , ще бъда осъден!?!! но те-НЕ.Да живее........квото там требаше да викаме..Антихристът е тук.
60
2
 
30
 
! Отговори
евроатлантик преди 7 години
Никой не говори за смереност,толерантност,хуманизъм и примеримост пред ромския произвол.Възрастната жена е правокирала миролюбивите роми и те взели нещата в свои ръци.
59
1
 
52
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Това е геноцид на малцинството над мнозинството. Проблемът, че няма ефективни наказания и въпросите римляни не изпитват никакъв страх от наказание.
58
6
 
51
 
! Отговори
Боне Крайненеца преди 7 години
Да живее демокрацията и либералните ценности. Да живее 10 ти ноември. Особено много да живее Жельо Жeлев...Какви прекрасни времена доживяхме еейй. В България, страна от ЕС, връзват бабите, бият ги и ги грабят. В България демокрацията е смъртоносна, буквално. Скъпи наши баби и дядовци, запомнете, времето е ваше.
57
18
 
8
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
Слагайте минуси нали затова ви плащат от БСП .Спомнете си изборите и показното блокиране в Нови Хан .Кой го направи и някой от тях къде ги издигнаха от БСП В една правова държава щяха да гният по затворите а не да управляват
56
6
 
8
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
Защо триете коментарите ми в който съ м писал с факти.......................
55
7
 
14
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
До ? до 24 смехурко ОТГОВОР.Явно че сте поредният платен *** на БРСДП БКП и последната им боя БСП. За разлика от такива платени *** аз цитирам ФАКТИ.1 факт забранена ли е БКП която изби елита на Б я и създаде концлагери.2 факт вярно ли е че продадоха държавата и станаха милионери .3 факта боядисаха ли се след като забраниха БКП със закон и в една правова държава това е невъзможно. Защото парадират че са им наследници.4.факт кой управлява почти 27години Г л прокурори прочетете добре....
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При нас винаги всичко става със взрив. Политиконтчетата де не се опитват да изследват дълбочината на нашето търпение, защото ще започнем от тях. И ще свършим с недосегаемия, целунат по челото етнос, благословен от Краварингтон и Брюксел.
53
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До оня 40! Господ здраве и дълъг живот да ти даде! От къде са им 2000 на старците ли? От това,че ти си прахосник и нехранимайко, а те са спестовни! Всеки пенсионер гледа да има нещо, малко в дюшека! Да не се изложи! Да има да даде на внуче, на децата. Стани "ало" измамник и ще разбереш! Какво значи да си отделяш от залъка! ти си ***! Куха лейка! ИдЕот! А дано ти паднат парички от тоя пост! ***! ***! ***!
52
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Научили са нещо от Динко и Перата.Свинските опашки.Юнаци сме.
51
0
 
36
 
! Отговори
край преди 7 години
Майчице всичко ще се оправи - ето вече една моделка на 25г. става депутатка - такива закони ще напише че България ще възкръсне като феникс. С тая система в листите като ви турят кон, плъх, умрял - ще го прогласувате и законите ще ви пише.
50
5
 
33
 
! Отговори
varg преди 7 години
БРАВО,ИСКАМЕ ОЩЕ ДЕМОКРАЦИЯ.
49
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма случай роми до ползват свински опашки!!! ама нали има кого да плюете, по чакайте сирийците да се научат български:)
48
0
 
43
 
! Отговори
край преди 7 години
Срам ме е като българин че това се случва. Срам ме пред тия възрастни хора. Как ще си вземат заплатите Президент, Депутати министри, полицай, съдии, прокурори. Всеки такъв случай ни прави излишни и е петно върху българските мъже. Баби не мъже.
47
4
 
24
 
! Отговори
край преди 7 години
Решаването на ромския въпрос е жизнено важно за България. Решението му минава през ОЗЕМЛЯВАНЕ на ромите със земя да си гледат децата и ЖЕСТОКИ ЗАКОНИ против ромската престъпност. Това обаче не може да го направи пожарникар или госпожа дето си е кръстила сина Рафаел.
46
2
 
36
 
! Отговори
край преди 7 години
Ако България не въведе извънредно законодателство даже и с цената на излизане от ЕС Българите ще загубят страната си. Ще останат магистралите на Борисов с пари то Меркел ама българи няма да има.
45
2
 
34
 
! Отговори
край преди 7 години
Е не разбрахте ли че САЩ, Меркел, Оланд искат да търпите - да ви крадат, да ви пребиват родителите, да ви викат ***. Ще ви дадат пари за магистрали - само търпете. Ще свикнете. В Красна поляна няма човек да не е преджобван. Ромския въпрос няма решение при сегашната политика и идеология на ЕС.
44
1
 
36
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Ако сега мъжа имаше огнестрелно оръжие дори и на легло пак ще може да отстреля престъниците влезли в къщата му!Крайно време е да се направи един референдум за възможност при подобни случай да може човек да защити семейството си!А право да имат хора без криминално минало,мин.средно образование,без задължения към държавата и т.н!
43
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента управлява Радев с неговите калинки от служебното правителство и отооворността за това престъпление е изцяло на тези които гласуваха за него на президентските избори!