Пак агресия в училище: Ученик почина след бой в час

Ужасът е станал в школо в град Славяново
Обновена: 3 май 2017 17:49 | 3 май 2017 17:45, Красимир Ангелов
161
Пак агресия в училище: Ученик почина след бой в час
Снимка: Булфото

14-годишен ученик почина след бой в час по биология. Трагичният инцидент е станал този следобед в Основно училище "Христо Ботев" в град Славяново, област Плевен.

В час по биология е станало сбиване между двама осмокласника, при което едното момче е паднало на чина, а след това на земята, съобщават от Окръжна прокуратура-Плевен. Вследствие на инцидента пострадалото момче е починало.

Към момента, под ръководството на прокурор в Окръжна прокуратура-Плевен, се извършват действия по разследването. Иззети са записи от камерите в класната стая.

Освидетелствано е едното момче, участвало в сбиването. Причините за агресията се изясняват. Окръжна прокуратура-Плевен е образувала досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАТВОР!
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Tenef Абе Тенеф ти голем го вадиш а знаеш ли че масово децата са агресивни агресията идва от киното от семейството от улицата от ниският стандарт на живот...
93
0
 
0
 
! Отговори
... преди 6 години
Аз се питам какъв урок ще получи убиеца? Съзнава ли какво е направил?
92
0
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Образованието е последна грижа на държавата от 27 години. За него остават трохите от бюджета, министри се избират некадърни преподаватели послушни на Идеите на Сорос. Много се надявах сега точно това министерство да бъде дадено на Патриотите, защото се говореше за нови учебници по истинска българска история и литература не подвластни на влиянието на ДПС, но не стана. Патриотите говореха и за премахване на унизителните делигирани бюджети. Когато шеф на СБУ от 30 години е все Янка Такева ще е така
91
0
 
3
 
! Отговори
Бивш... преди 6 години
Ако вие сте шофьор,но аз ви отнема волана и ви пусна по пътя ще можете ли да карате колата? Въпрос!!! Е, точно това направиха депутати,директори,Даниел Вълчев, Орешарски и всички безмозъчни в министерството на Убразуванието! Нарочно го пиша с У, защото е точно такова УБРАЗУВАНИЕ!!! Но нямо кой да го изреже! Няма желание, само се краде...ясно е от кои! Те дават нагоре по вертикала и така стигаме до Банкя! Това е!
90
1
 
15
 
! Отговори
Tenef преди 6 години
Агресорите трябва да се изключват от училището и то веднага! Заради такива *** си умират беззащитни деца. Да ги съберат навсякъде агресивните да се изтрепват помежду си, *** ненужни! Вече е под всякаква критика като зачестят смъртни случаи на деца!!!
89
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двете ми деца заминаха в чужбина, внучетата ми растат там. Много ми липсват, но всеки път като прочета подобни новини, се радвам, че не са в тоя зверилник! Тук в момента ученици са децата на първото поколение, израстнало в пишман демокрацията, разбирай слободията. Жалки комплексарчета, неспособни и ***, но за сметка на това пък злобни....
88
1
 
2
 
! Отговори
444 преди 6 години
До велик *** 104:То,човек само,като ти прочете наименованието,му става ясно съдържанието....?!?!?!Не се хаби толкова много бе човек!То,като го нямаш в главата,няма как да ти дойде на устата!Другото е да се напиняш,като костилка на ***,от което можеш да получиш хемороиди?!И помни,че човек и да иска,както не може да си скрие умнотията,така не може да си скрие и простотията?!?!?!Сега сигурно си в нокдаун,гонгът да удари и музиката да свири туш!
87
3
 
2
 
! Отговори
Хулигана преди 6 години
До НаблюдателЯл съм от МВР, НАП, НОИ, от тарикати, курвички и други познати... Много съм го изял
86
3
 
1
 
! Отговори
Хулиган преди 6 години
До Доктор ХаусПросто една поучителна история. Не се занимавам с политика!
85
0
 
3
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 6 години
До Хулиган Може ли да си кажеш първата буква от името не за друго просто да видя да не си някой познат е само ако не се страхуваш в такъв случаи не си пиши буквата.
84
6
 
11
 
! Отговори
men преди 6 години
малкото останали бели българи заедно със шведите в софийския санджак и видинско, останалото на турция. черноморието ако има късмет ще е на путин. ПС: на детето мир на прахта му. горките родители. 14 годишни деца да се бият до смърт, представете си в каква реалност живеят.
83
4
 
36
 
! Отговори
men преди 6 години
30 години мутри, борисовци, поп диви и плеймейтки, беднотия, бизнесмени, мизерия, бе се ***, сметки за парно, демокрация, крадлиц дедо, имиграция, сиганийка, кичеци, евроППейски ценности, теуевизийка, и един стъпкан народ който вместо да скача на тези които го убиват бият съседи, децата си, случайни минувчи и всеки който нема силици да се противопостави... ужас. как очаквате нормален малко или повече успял човечец да се върне в този зверилник. държавата до 10 години няма да я има. малкото останал
82
0
 
7
 
! Отговори
Хулиган преди 6 години
Имам приятели, имам и познати. Имам и пари и оръжие и спокойствие. Сигурно имам и врагове. Важното е, че имам родители!
81
7
 
3
 
! Отговори
Хулиган преди 6 години
Работих за различни хора. Работих за UNDP. Работих за държавата. Сега работя на частно и не се оплаквам! Лежал съм в кауша /24 часа/, арестували са ме и са ме били за нищо. Знам целия цирк и процедура.
80
10
 
5
 
! Отговори
Хулиган преди 6 години
Лятно време съм бачкал до припадък в земеделието и строителството. Бракониерствал съм с в взрив риба и дивеч. Варил съм ракия от какво ли не. Играл съм комар, научих се да пия правилно /от големи учители :)/. Бил съм с жени от 40 до 120 кг. Изял съм много бой. Обявявали са ме са умрял 3 пъти. Спечелил съм всички конкурси за работа, но не съм започвал винаги.
79
23
 
3
 
! Отговори
Хулиган преди 6 години
До 8 клас лично съм пребивал съученици и от горните класове и по - малки. Давил съм ги в басейн до припадък, взимал съм им парите и всякакви гаври и унижения. Бях знаменосец на класа и отличник. Тренирах борба и волейбол. Ходил съм на всички пионерски и испортни сборове и съм изнасял реч там. Майка ми работеше в Партийния комитет, а баща ми беше Майор от Милицията. Сега съм предприемач и не се оплаквам!
78
5
 
4
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Тея админи няма ли да спрат да махат съвсем нормални коментари, а да оставят разни нелогични политикански простотии? Някой го боли кръста - БОРИСОВ! ВИНОВЕН СИ!Някой се на.пикал докато спал - РАДЕВ, ДО ПРЕДИ ТЕБЕ ТАКОВА НЯМАШЕ!Някой си счупил нокът - ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНА ВИНА НА ГЕРБ!Някой си изпуснал четката за зъби - ПОВЧЕ ОТ ЯСНА НАМЕСА НА ПУТИНСКИТЕ ПЛАТЕНИ *** ДА МИ БУТАТ ЧЕТКАТА!Някой си скъсал ръкава - АКО НЕ БЯХА КОМУНИСТИТЕ НА ВРЕМЕТО...
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехх, във филма "Обществото на мъртвите поети" е толкова хубаво да си преподавател или ученик.
76
1
 
13
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Аз като ви казвах, че това е ежедневие в училищата, тенденция, а не изолирани случаи...