Пак агресия в училище: Ученик почина след бой в час

Ужасът е станал в школо в град Славяново
Обновена: 3 май 2017 17:49 | 3 май 2017 17:45, Красимир Ангелов
161
Пак агресия в училище: Ученик почина след бой в час
Снимка: Булфото

14-годишен ученик почина след бой в час по биология. Трагичният инцидент е станал този следобед в Основно училище "Христо Ботев" в град Славяново, област Плевен.

В час по биология е станало сбиване между двама осмокласника, при което едното момче е паднало на чина, а след това на земята, съобщават от Окръжна прокуратура-Плевен. Вследствие на инцидента пострадалото момче е починало.

Към момента, под ръководството на прокурор в Окръжна прокуратура-Плевен, се извършват действия по разследването. Иззети са записи от камерите в класната стая.

Освидетелствано е едното момче, участвало в сбиването. Причините за агресията се изясняват. Окръжна прокуратура-Плевен е образувала досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
9
 
13
 
! Отговори
гост преди 6 години
е тоя ГРОБ ни загробва тотално начело с БХ ..............
54
1
 
24
 
! Отговори
и да кажа преди 6 години
Ще става по-лошо, по-опасно....
53
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Амааа... защо учителката бе драги родители? Малките побойници защо са станали такива? Все някои друг е виновен, а родителите на всички страхотни. Вината е в родителите ВИНАГИ! Каквото вижда/чува детето от малко това става.
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво точно може да открадне един даскал от училище?! Може би тебешири или по-скоро маркери. А че в училищата има счетоводство, това вече изби рибата. нека да търсим вината първо в себе си.
51
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УжасЩо бе колега,от време на време изскача и по някоя хубава,блага новина,като : Кабинет на Борисов 3,Лилето има два броя чанти,които струват повече от лек амтомобил,но за сметка на това побират по 5 кила череши от скъпите,Патриотите и ГЕРБ се договориха .....и много много такива благи вести!
50
17
 
4
 
! Отговори
. преди 6 години
Наскоро нали вдигнаха на даскалите заплатите ? Сега да вдигнат и на лекарите, че ад спасяват децата, пребити в училище.
49
3
 
47
 
! Отговори
Бивш... преди 6 години
Преди две седмици писах,сега пак ще повторя! Родители вие нямате понятие какво става в училище!!! Там вече е опасно за вашите деца, виновни са простаците от народното събрание,които приемат калпави закони. Учителите нямат никакви!!! права! Нищо не могат да сторят, само могат да се молят! Виновен е и тариката Даниел Вълчев, който пробута делегираните бюджети-падението е пълно! Мислете, и с тоягите пред парламента...убиват децата ви,какво още чакате и търпите???? Народеееее!
48
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако приемем че образованието е една гривна то наи слабото място на тази гривна е даскала каквото и да прави добро или лошо тои винаги е виновен за цялоста на тази гривна
47
6
 
2
 
! Отговори
ripor преди 6 години
informacia da vidim finansovata ramka na familiata ubiec i familiata jertva, kakto na sauchastnika daskal v smartnia akt........
46
5
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдаа.После като учител повиши тон го изкарваме,че потиска детската психика или едва ли не децата в клас са поставени под тормоз и агресия.Ами в такива ситуации?Хм?Как реагираме?Кой ще е виновен сега?Сигурно пак учителката,че не е ходила на фитнес и няма черен колан 10ти дан да ги усмири...
45
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да живее свободата, равенството и братството!! Да живее САЩ, калинките да пукат!
44
1
 
62
 
! Отговори
жеко преди 6 години
от 27 години живеем по закона на джунглата така че всичко е логично
43
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
причината - посттоталитарна олигофрения.
42
7
 
39
 
! Отговори
Директор преди 6 години
Ама моля ви се, не е демократично да наказваме агресивните ученици. Ние сме за разнообразието. Нека има всякакви. Лоши, добри, черни, бели, кафеви, жълти , ***. Нека има хетеро, хомо, зоофили, герандофили, пдфили, млади, стари, бедни, богати. Нали това е богатството на демокрацията? Да има от всичко. Няма как сега да го забраним.
41
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами,ако камерите не служеха само за украса,а и за наблюдение,можеше и да не се стигне до поредният нещастен случай.За това там,където се случват такива нещастни случаи да не се увеличават заплатите на учителите.За да има стимул.
40
6
 
42
 
! Отговори
Кобрата нац. герой преди 6 години
Ами какво искате като всичките медии пишат за такива като Кобрата и разните ММ бойци.Насилие има навсякъде. Младите просто копират това, което е в обществото и медиите.
39
0
 
5
 
! Отговори
furnir преди 6 години
v demokratichna elada takiva geroi sa bili postaviani na selskia plostad - za demokratichna blagodarnost kam demokratichnite vazpitateli elini s kamanite...
38
1
 
45
 
! Отговори
ДС преди 6 години
Родителите са виновни !!! Но и сегашната система - учителите ги е страх да гонят ученици, директорите ги е страх да изкючват ученици, понеже ще загубят БРОЙКАТА....
37
2
 
54
 
! Отговори
до 47 преди 6 години
Точно в това е проблема. Всички ученици са агресивни. И това си е нормално, защото децата ходят на училище точно по време на пубертета си. Но ако учителите имат необходимите права да налагат дисциплина в часовете си, тази агресия няма да води до побои и убийства. "Назобването" с хранителни добавки също спомага за увеличената агресия на децата и естествено много важно е възпитанието и примера на родителите.
36
4
 
67
 
! Отговори
Лоша работа! преди 6 години
Как застаряващ учител /в повечето случаи жена/ ще спре двама биещи се акселерати, които вероятно са и с две глави по-високи. Нали е там да преподава, не да прилага карате техники. А може ли от заплатата си от 480 лв да извади 50 лв за да тренира карате... Вина носят и родителите!