Гневен пенсионер стреля с въздушна пушка по дете

Малчуганите вдигали шум, подразнили айтозлията
5 юни 2017 15:30, Анисия Иванова
37
Гневен пенсионер стреля с въздушна пушка по дете
Архив: Булфото

Малолетно дете е пострадало при стрелба с въздушна пушка в Айтос тази сутрин, съобщиха от Бургаската полиция.

69-годишен пенсионер се подразнил на група малчугани, които вдигали шум и стрелял по тях с въздушна пушка.

Четири сачми влезли в тялото на момчето, което е ранено в бедрото, рамото и е откарано е в болница. Няма опасност за живота му, казаха разследващи.

От Апелативна прокуратура Бургас съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство. Стрелецът е задържан, съобщава "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
Пропуснали сте факта , че хлапето е от ромски произход и заедно с приятелите си е искало да обере сливите в двора на човека . Кой колко си е патил той от набезите на крадливите *** и навярно му е писнало вече ?
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам къде са раните на шведчето , то си е било качено на сливата , а дядото е стрелял отдолу. Защото да уцелиш бягащ швед четири пъти с въздушна пушка....... Дядото е за олимпийския отбор по биатлон.
23
1
 
13
 
! Отговори
7 часа разлика преди 6 години
Някой влиза неканен в двора ти и краде нещо (макар и само сливи да са) - стреляш без предупреждение и не носиш отговорност! Така е отвъд океана.У нас - не стига, че крадат, ами и вдигат шум до Бога, без да им пука от забележките на домакина. Дядото действа по американски. Резултатът? Репортерки-примрип/тки се вайкат за "детенцето", което след няколко дена няма и да се сеща за нараняванията. Родителите на крадлето се заканват на онзи, който е защитил дома и достойнството си.НАРОДЕ ???????
22
1
 
8
 
! Отговори
кот бегемот преди 6 години
Оппаа...Сега виждам, че малолетните били от привилегированите тъмно-зелени. Жалко за стареца, но все пак не биваше да стреля на месо, трябвало е само да ги сплаши. Сега *** ще се оправи, но дядото е заникъде...
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До аяНе, относно часа прочетох в един от коментарите по-долу.Но преди малко видях по телевизията шведските родители и се смаях от агресивността им.По дете не бива да се стреля, но как не изрекоха поне един укор или съжаление за това, че безценното им чедо просто си е брало сливи в чужд двор?
20
2
 
1
 
! Отговори
ууу преди 6 години
До кот бегемотТи си щастливец, тъппанарите не доживяват до пенсия.
19
13
 
2
 
! Отговори
кот бегемот преди 6 години
Има ли значение по кое време е станало това бе, ***? Това да не са гълъби, че да стреля по тях?! То не стига, че няма деца, ами дайте да изпозастреляме и малкото, щото вдигали шум...На 2 метра под земята ще му е най-тихо на дъртака. `*** кукумицините сте, честно...
18
1
 
0
 
! Отговори
hristos akbar преди 6 години
Тук при нас е рутинно събитие. В Англия е тероризъм и се вдига олелия до небето
17
1
 
1
 
! Отговори
ая преди 6 години
До Анонимен 18Абе ти не прочете ли, че инцидентът е станал тази СУТРИН, какъв 21 часа те гони?
16
1
 
0
 
! Отговори
hristos akbar преди 6 години
Тук при нас е рутинно събитие. В Англия е тероризъм и се вдига олелия до небето...
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако наистина инцидентът е станал около 21.00 часа, виновни са родителите на детето.Какво търси малолетен навън по това време, след като не е придружен от свой пълнолетен родственик?
14
2
 
10
 
! Отговори
ДецатаСаРазлични, но преди 6 години
1. По деца не се стреля.2. Човек учи детето си, че трябва да проявява уважение към останалите хора. Чак след това започва да го пуска да си играе вън от дома.Не се казва през коя част от денонощието е станал инцидентът, дали човекът първо е направил забележка на децата и как са реагирали те. Пиша това, защото се спомням случай отпреди време, съобщен по ТV.Глухоням самотно живеещ редовно давал храна на шведчета (12-15-годишни). Те решили да го убият и направили това по особено мъчителен начин
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха, някакви тролчета слагат минуси на цитиран текст от новинарски сайт.С какво ви дрази драги тролчета, че не се цитира сайтът ли? Ами забранено е.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
69-годишен мъж откри стрелба с въздушна пушка срещу деца в Айтос. Екшънът, при който е ранен 10-годишно момче, се разиграл късно снощи около 21:00 ч.---5-6 деца от една компания си играели в квартала. Този човек е побеснял, че били много шумни, изкарал пушката и почнал да стреля на поразия, уцелил единия от тях, който има 4 сачми в тялото---Една сачма е попаднала в дясното бедро, една в десния лакът, една в дясно рамо и една в лява подбедрица на детето
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"По кое време е станало това? Защото ние едно време бяхме научени, че от 2 до 4 след обяд се пази тишина, колкото и да ти се играе."----След 21 пишат по другите места.Явно дълго е продължила кавгата, 4 попадения с въздушна пушка, зареждана от възрастен човек... струва ми се, че дълго са издевателствали над човека.
10
1
 
28
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
И какво като се обади в полицията?Те не идват за много по-сериозни повиквания,а това че група шведчета тормози някакъв си възрастен човек няма да ги впечатли!
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след училище малолетните са под контрол но родителите си.Ако контрола липсва е за социални грижАко контроба липсва траино се стига до криминални случаи
8
14
 
1
 
! Отговори
Младеж преди 6 години
От много големи пенсии се побъркаха старите.
7
1
 
5
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
До МладежОтваряхте ли да ядете бурканите ?
6
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те младите изтрещяха в тази държава, че к'во остава за пенсионерски деменции?