Пак агресия по морето – българи млатят чужденци

Инцидентът е станал в Слънчев бряг, хулиганите са задържани
8 юни 2017 08:30, Петя Славова
51
Пак агресия по морето – българи млатят чужденци
Снимка: архив, Булфото

Отново агресия на Черноморието – този път на българи към чужденци. Само за десетина минути пияни младежи нападнаха последователно чужди туристи и набиха охранител в дискотека в Слънчев бряг. Хулиганите са задържани.

Двамата младежи дошли от Руенския Балкан на обиколка из заведенията в курорта. След като пили цяла нощ, почнали да вилнеят. Нападнали и ограбили английски и германски туристи.

Минали през плажния бар, където трошили бутилки и набили охранителя. И за финал – ограбили италиански турист, съобщи bTV.

На главната алея в курорта, която гъмжи от забавлявали се цяла нощ туристи, двамата младежи правят впечатление на полицейския патрул. Те били агресивни и целите в кръв. Движели са се доста бързо в тълпата от чужденци.

Докато тече задържането, в РПУ-то на телефон 112 постъпват няколко сигнала за различни по вид престъпления.

Силно почерпени, младежите на 17 и на 20 години извършили три грабежа и побой само за минути.

От няколко дни двойно повече полиция обикаля в районите с питейни заведения. Само за седмица в Слънчев бряг са задържани повече от 60 нарушителя и са образувани над 20 бързи досъдебни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Салам Алехом Заради *** и турците с български паспорти.Дъщеря ми е руса и бяла, в чужбина и казват,че не можело да е българка, защото българите били черни, крадливи, нагли, смръдливи.Кой мислиш,че описват?
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***! На 17 и 20, а се държат като изпечени рецидивисти.А може и да са рецидивисти.
36
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 6 години
до Боя НастанаТи си един ограничен нетрезво мислеш изухан щангаджия нека аудиторията която спортува не ми се обижда говоря конкретно за този тип 100 % си от някое село *** такъв нека селяните не ми се обиждат Селянин не е обидна дума оважавам селяните защото са работливиСеляндурите с празните глави те са проблема точно като този
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...гъмжи от забавлявали се цяла нощ туристи...Какви,, туристи,, са тези дрогирани и алкохолизирани отре.пки от демократична Европа, довлекли и Евро-Атлантическите си ценности ,дрога ,алкохол ,покваря ,гендер-ство2 Ако бяха ,,туристи ,,щяха да почиват за утрешният си тур,пътешествие ,преход , а то алкохолна дестинация за отреп.ките от Европата .
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Салам АлехомОт българите и румънците ли бягат хората там или от едни хора, които са с румънско или българско гражданство, но нито са етнически румънци, нито са етнически българи?
33
19
 
4
 
! Отговори
Боя настана ... преди 6 години
Спокойно в балкана има мъже още и това ме радва донякъде .Чужденците са били и те пияни ама са се *** от страх .После ми говорете за мутри,полиция или мутрополиция и контрол в нощните заведения ...Боя е поучително средство за въспитание сред нощният живот .Там такива с три висши образования и полигуоти не вървят въобще .Силата е със смелите и здравите биячи .Нацепините батки си спортуват така разбиват кратуни на философи .
32
5
 
15
 
! Отговори
До Салам Алехом преди 6 години
От 15 години живея в Австрия и мога да ти кажа че в Европа всичко живо избягва българите и румънците.
31
0
 
4
 
! Отговори
Гугутката преди 6 години
АЙде ШУМКАРИТЕ пак изпонаизлязоха от дупките си ...
30
6
 
7
 
! Отговори
Салам Алехон преди 6 години
В Руен населението е от старите мохамедански земи около Кърджали избягалите отвъзродителният процес турчеещи се мохамедани се преселват около Асеновград,Руен иселета около Пловдив в Родопите . Другите им роднини заминават основно за град Бурса великото изселване с москвичите през възродителният процес . Още тогава те заявиха че не са българи , а турците не ги припознаха за турци по скоро за ... .Така тези помаци си остават мразени завинаги от турци и българи .
29
2
 
8
 
! Отговори
Али баба преди 6 години
С този Балкански манталитет няма да оцелеете.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става като диви балкански субекти слязат от балкана на морето и има намесен и алкохол. Ама колко трябва да изпиеш за да сбъркаш Слънчев бряг и да мислиш, че си в Руенския балкан.
27
4
 
12
 
! Отговори
А така преди 6 години
Вие докато се карате по кирливото Черноморие момчето планира почивка в Гърция.Избягвам места където има селяни от Бг-то и нямам проблеми.
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А то в община Руен много Българи има да. Направо не можеш да чуеш на Български да се говори. Две момчета РОМчете или Турчета ще са май. То вече и по заведенията всякаква *** пускат.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чичо АдиТурци или едни други, които се правят на турци?Защото такива видяхме на снимката да седят на земята, да се кикотят и да си приказват, докато останалите (гостите) стояха мирно, защото в момента звучи химнът на България, а после и този на ес.
24
3
 
19
 
! Отговори
Уточнете преди 6 години
Момчета-българчетаилибългарски гражданчета?
23
2
 
18
 
! Отговори
Дебиломер преди 6 години
Абе кръстете го "Сoдoм и Гoмop" тоя слънчак най-после че да се знае за какво иде реч!
22
1
 
21
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Слънчака!Звучи като име на ***!Знаково следствие от мутренската приватизация на драгалевския ром!
21
0
 
26
 
! Отговори
Джони Инглиш преди 6 години
Има сега да разправят 10 години на съселяните си колко е яко в Слънчака...
20
0
 
13
 
! Отговори
Софакъл преди 6 години
Станали от игра на компа и минали на ниво 6Д в Слънчака.
19
0
 
10
 
! Отговори
АккА преди 6 години
До чичо АдиЗначи са идеални за Слънчака.