9 в ареста за боя в Асеновград – ходили дори в болницата да се бият

Хиляди души се събраха на протест срещу ромите биячи
29 юни 2017 13:05,
181

9 души са задържани след нападението на роми над деца от клуба по кану-каяк в Асеновград. Те ще бъдат обвинени в хулиганство, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Очаква се и среща на обществеността с представители на полицията и общинското ръководство.

Снощи хиляди се събраха на протест срещу групата роми, пребила деца от клуба по гребане.

Още по темата


"Децата бяха в панически страх, плачеха", разказа свидетелка.

Близки на децата, които са били пребити, разказаха пред Bulgaria ON AIR, че роднини на биячите са отишли дори в болницата с опити за саморазправа.

Разгневени граждани се събраха и пред сградата на полицията, където са задържаните за побоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
47
 
! Отговори
Къде сте, бе? преди 6 години
Къде са "патриотите"? Май са на масата и са заети да тъпчат в търбуха "комисионни", а?А за Боко не ми се говори. През царуването му не веднъж е пращам жандармерията да бие българи, решили да накажат *
37
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време в Казанлък несмееха и да си помислят за центъра.Сега *** българки(буквално).....
36
1
 
28
 
! Отговори
До Карл Май или Юни преди 6 години
Така е, но този дето е чел само "Винету" си го каза - винаги сме били на страната на индианците. Ако не вярваш потърси изказването му...
35
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хубаво протестирате, но със саморазправа нищо няма да се промени. Трябва ми3ерните политици да се заемат с ромите. Мислите ли, че на полицаите не им е писнало всеки ден да се разправят с роми?! Политиците са виновни, политиците нареждат нанполицаите да внимават, когато имат работа с роми, политиците казват на медиите да внимават какви статии пишат за ромеите и какви коментари да допускат.
34
0
 
43
 
! Отговори
Хюго Бос преди 6 години
Полицаите, марш при * да си искате повишението, щом тях пазите да им се случи нещо лошо. Не стига че им плащаме заплатите, ами и пазят*, които един лев принос нямат.
33
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва гражданска война против тея...
32
2
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 36 Отговорът е ***, бе, брачед- виж кой ни управлява. Една дебела мутра *** на САЩ и Брюксел! Унгарците си имат министър на място ( за разлика от нас), който не играе по свирката на господарите на Тиквата. Понял?
31
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 34 Но не всеки ден се събират 1500 протестиращи срещу маннгалските безобразия. Различен е случая. и този случай ще ескалира, защото ще има много българи на градус някоя от следващите вечери и ще стане мазало с тия.
30
3
 
19
 
! Отговори
ДО 24 преди 6 години
Атакист, може би да ми отговориш--щом демокрацията е виновна, защо такива проблеми няма в Румъния или Унгария. Или аз да пиша---защото там няма такива демократи като: Болен, Тиквата, Каракачанов, СтаниШев , Доган , Местан и всчики други ***@
29
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво толкова е станало?! Всеки ден има дръзки нападения на роми срещу българи.
28
2
 
57
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Проблема е - ЗАЩО чак след 3 дни се съобщава какво става в този български град ?? Нямаме свобода на медиите - всичко се крие-Всеки знае че ромите са винаги първи в нападения, бой и ограбване - Стига с тази ТОЛЕРАНТНОСТ ! - Докога ще казваме -- ама ние не искаме конфликти с тях- ДА -НО те искат КОНФЛИКТИ С НАС- Защото сме слаби ! Нямаме полиция нямаме гръб от съдебната система - нямаме защита от политиците защото за тях индианците са хора гласуващи за 50 лв - КЪДЕ е В Симеонов ? Къде е Борисов?
27
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 29 Младеж, деца се сбиват помежду си, а възрастно роми отиват да бият българчетата. Що не тръгнат да бият техните родители бе? Ето това май не осъзнаваш.
26
1
 
9
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
До Карл Май или ЮниДа видим дали съм разбрал: Значи преди да дойде Винету да вземе скалповете, момичетата са нашамарили *, защото те им се смеели как управляват лодките?
25
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой ром чете този коментар, ще съм много изненадан, защото те до шести клас вече са забравили да четат.
24
36
 
4
 
! Отговори
SSA преди 6 години
Да не звучи, че оправдавам някого, но някой пита ли се защо се е стигнало да саморазправа!? Или са достатъчни думите ромчета срещу българчета за да почнем да бълваме огън.
23
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чашата прелива вече...Скоро ще има денят на народния съд и той ще е по-страшен от всичко за упрвляващите.
22
0
 
28
 
! Отговори
Кюстендилец преди 6 години
А при нас днес веднага дойдоха да потушат боя между две ромски банди !
21
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решението е в забраната да гласуват хората без образование.Не случайно политиците ритат срещу тази мярка.Ако това стане , вече няма да са под закрилата на партиите и тогава към тях ще може да се прилагат по- строги мерки и усещайки , че нямат подкрепа , ще се кротнат!
20
1
 
0
 
! Отговори
дядомраз преди 6 години
Ти шегуваш ли се?
19
4
 
59
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
В тази криворазбрана демокрация, полицията пази ромската махала от народния гняв, а при Бай Тошо при такъв случай влизаха БТР-те в махалата и жандармерията смилаха от бой всичко което се движи.Честита ви хамериканска свободия!