Масов бой между българи и роми в "Красна поляна"

Катастрофа доведе до разпрата, скандалът ескалира пред "Пирогов"
Обновена: 31 авг 2017 07:58 | 31 авг 2017 07:55, Камелия Цветанова
171
Масов бой между българи и роми в "Красна поляна"
Снимка: Булфото, архив

Сериозен екшън се разигра снощи в София. Заради леко пътно-транспортно произшествие в кв."Красна поляна" се стигна до масов бой между българи и роми.

След инцидента четирима души са приети в "Пирогов", като един от тях е с фрактура на носа, съобщи БНТ.

Първоначално два леки автомобила се блъскат, след като единият от тях спира на пешеходна пътека, а другият се удря в него.

След катастрофата участниците започват да се карат като към тях се присъединяват техни приятели, дошли за подкрепление.

Скандалите ескалират пред "Пирогов", където се събират над 40 човека. Сред тях и няколко мотористи.

Участниците в инцидента са извикани на разпит в Трето районно управление като оттам не дадоха повече информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха напишете кой какво е направил де! Аз що си мисля, че гея с купената книжка е предизвикал катастрофата и после е викнал мААлата да го спасява?
89
0
 
5
 
! Отговори
КОН ТРА преди 6 години
Как работи едно просто електромоторче? От едната страна има жика плюс от другата страбна жичка минус и като им подадеш напрежение и то почва да се върти.Точно това правят политиците с обществото. Трябва им напрежение за да им се върти моторчето. Българи-роми. Българи-турци. С шведите е следното. Жандармерията идва да ги пази ТЯХ от българите. Но преди избори няКОЙ им звъни и казва - гласувате за нас иначе другия път... може и жандармерията да закъснее - управлението със страх е най-лесно...%)
88
1
 
8
 
! Отговори
До Мерки /№86/ преди 6 години
Хубави неща предлагаш, само последното не си обмислил.Имат здрави, но в повечето случаи неработещи родители. Щом не се грижи добре за детето си и не го възпитава, детето - в социален дом, спиране всякакви помощи за родителите и принудително въдворяване на работа, като от изработеното ще им се дават малко пари, колкото да не гладуват; малка сума ще се привежда директно за вода и електричество в жилището им. Останалото - по сметката на дома, в който са настанени децата им.Това е постижимо!
87
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време не смееха да излязат от махалата,а сега ние не смеем да излезем от домовете си.
86
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствено косоварите в Косово се справиха най- добре - докато течеше войната ги писаха всички ромеи , че са със сърбите и ги изфичкаха до един в Сърбия!
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"На политиците им трябват....."Че ти къде видя политици у нас?
84
1
 
5
 
! Отговори
Фактолог преди 6 години
На политиците им трябват гласоподаватели за две кебапчета и една бира....
83
4
 
8
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Почти всички коментарии до тук са верни, но дали има кой да ги чете и да вземе някакво решение? ....те не могат да четат , а политиците нямат желание и време от ваканцуване.
82
0
 
16
 
! Отговори
Мерки преди 6 години
Няма закони и съдии с топки ....ЕС закони за балканската действителност не става.Бих един крадец хванат на местопрестъплението за малко да влезна в затвора.....Непрекосновенност на дома и оръжие за всеки имотен ,неосъждан гражданин с мин.средно образование и без психични проблеми и злоупотреби с упойващи вещества и мед. преглед всяка година .Разтурване на гетата и образоване и възпитание на децата им за наша сметка....Иначе
81
0
 
12
 
! Отговори
www преди 6 години
Давайте още помощи, "чи ногу диса, нивалидни ромиту, гланни". Слушам министъра с нови помощи ще ги праща на училище, така де. БРАВО!
80
0
 
17
 
! Отговори
WTF???? преди 6 години
Ние сме си виновни. Гласуваме за ***, разрешаваме данъците ни да се харчат за мързеливите престъпници по гетата, търпим разни НПО-та да ни диктуват условия. Да не говорим, че полиция, следствие, съд... всички са етнически българи, а наказания за "*** пъргавелки" (цитирам в днес.бг) няма.
79
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тук нататък ще търпите и ще подвивате опашка драги сънародници! Соца никога няма да се върне, а само тоталитарна държава може да се справи с ромеите -принудително ваксиниране , прегледи , посещение в училище , строги наказания при престъпления , трудови войски , задължителна работа и т.н.!Всичко е безвъзвратно загубено! Няма как да стане!
78
1
 
23
 
! Отговори
Гласувайте пак така преди 6 години
Боко Стабилния и УЖ "патриотите" управляват. Обещаваха, че ще наложат закона, ще защитят българите, а какво правят????????
77
1
 
39
 
! Отговори
Мен преди 6 години
В последните години "Красна поляна" се превърна в гето. По спирките и автобусите е пълно с ***, незачитащи елементарни норми на поведение, които се държат страшно арогантно и агресивно. Браво на управляващите- още един квартал е загубен...
76
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен73 Ромите се пазят от политиците,НПО ,Брюскел ,демокрацията и особенно сега от- Гарантирано от Герп.Като цяло от политическата система ,от политичекият строй наложен ни насила и с измама .
75
0
 
44
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Прочетох коментарите....в синтезиран вид ОЧЕВАДНАТА ИСТИНА е:Българите са декласирани до обслужващ персонал на ромското...голямо ХМ...малцинство!Правата им ( на българите ) са - да работят за да ги издържат....да търпят..и да си мълчат!!!
74
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом и в София взеха да се надъхват ***, кво да говорим...
73
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
политически партии, неправителствени организации - всички те се грижат за ромите по собствени финансови причини.Българите не са важни за никой, за това ядат бой и се топят като лански сняг
72
53
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ромите са българи г-це!
71
6
 
4
 
! Отговори
radjata ot selo drag преди 6 години
perata e vinoven