Зверството в Германия: Българката и детето й убити от хазяина

Мотивите все още не са ясни, полицията издирва убиеца
13 сеп 2017 13:58,
90
Зверството в Германия: Българката и детето й убити от хазяина
Снимка: Bild

Убийството на българката и 6-годишния й син в германския град Детмолд е дело на хазяина им. Това стана ясно от информация разпространена от прокуратурата в Германия.

24-годишната жена и детето й бяха открити намушкани многократно с нож в апартамента на убиеца рано сутринта вчера.  Те са живеели в същата сграда, но в друг апартамент от няколко седмици.

Заподозреният за двойното убийство е 54-годишният Томас Тюнерман. Полицията е разпространила негова снимка от 2011 г., издирването му върви на високи обороти, съобщиха от полицията в германия, цитирани от "24 часа".

Намушканата многократно с нож Хатидже и синът й живеели в жилището от близо 4 седмици.

Още по темата

11 души от специално звено към полицията в германския град Детмолд разследват убийството, съобщиха от прокуртурата.

Българката и детето й се нанесли на партера в кооперация в Делтмод само преди няколко седмици. Томас Тюнеман е бил хазяин на жената, той самият е живеел на последния етаж. Двамата са се познавали.

Каква е причина за убийството все още не е ясно.

"Да видиш млада жена и едва 6-годишното й дете с толкова намушквания мъртви в едно жилище е голям шок", съобщи прокурорът Кристофер Имих. Според него в рамките на деня ще има повече яснота за причините за ужасното убийство.

Междувременно полицията публикува снимката на убиеца и описанието му с призив всеки, който го познава, видял го е или знае къде се укрива, да се обади незабавно на спешните й номера.

Мъжът носи очила и е висок 1,72. Според непотвърдени данни на съседи той често се карал с наемателката си, но какви са били причините не е ясно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
56
 
! Отговори
Т преди 6 години
Авторчето на тази статия, казва се "българска гражданка". Вземи се образовай малко. Отвори няколко сайта с класна журналистика и виж как ги пишат нещата хората. Винаги посочват "XYZ гражданин". Другото е посочване на етноса, което пак не е вярно в твоята драсканица. Разбра ли, махленски драскачо?!
35
26
 
5
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 6 години
Щом са българи да ми ядат чурката саламурена.
34
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уж българка, ама името и е Хатидже :)
33
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имах колега с фамилия Tünnermann и си беше чист германец. Просто по-млад от този и от друга немска провинция. И сред тях има големи психари. Нима канибалът от баварското градче, осъден с доживотна присъда, не ечист немец? Или онази, дето беше задушила децата си с найлонови пликове и после ги беше набутала във фризера? Не били такива немците, викате. Дали? Има всякакви *** и сред тях, като навсякъде другаде.
32
8
 
8
 
! Отговори
До коментаторите преди 6 години
Хванете се на работа, ***!
31
4
 
6
 
! Отговори
Циник до 31 преди 6 години
"като българско село" няма противоречие
30
8
 
19
 
! Отговори
а бре Иване преди 6 години
....Детмолд е почти като "българско село", бях няколко пъти там и немска реч не чух, само турци, просто брутално.... Хем българско село,хем само турци-противоречие.
29
10
 
21
 
! Отговори
Циник преди 6 години
ОЕЕ...Обединени Европейски Емирства.е по-правилно!
28
35
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви българи сте вие бре? Българинът е на кон и пие кобилешко мляко, живее в юрти и е с обръсната глава като си е оставил само една плитка отзад. Вие само му носите името.
27
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
двама катаджии в германия спрели за проверка лек автомобил....единият взел документите на водача и казал на колегата си....Мехмед ела да видиш какво странно име ..Гюнтер. ....Сетих се за този стар виц..май щее истина
26
5
 
42
 
! Отговори
Модерен европеец преди 6 години
Мдааа, явно така ще е вече реалността в Ислямска Шариятска Република Германистан.
25
2
 
36
 
! Отговори
Квазимодо преди 6 години
До додо- много добре си го казал, глобалистите постигат своето за съжеление, след като една жена дето се казва Хатидже и живее в Германия се класифицира като Българка.
24
7
 
45
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Така самонареклите се за "журналисти" попръцквaщи глупости от рода на "Vs." и "Българката" клоуни са жалък слугинаж да световния Глобалистко-Джихадистки елит! Съжалявам, Хатидже не е нито българка, нито "българката"! Факт! Жалко за нея и за детенцето й!
23
11
 
42
 
! Отговори
Ясноооо.... преди 6 години
"Българката", "българката", "българката".....а тя "българката" моля ви се била Хатидже! Някакси политкоректно прикриване на факта, че и в това убийство, под една или друга форма, има Ислям. Нещо като 2.0 edition на случая с "българката" Мира Яшар! Бетер турска работа сте!
22
3
 
38
 
! Отговори
Карчо преди 6 години
Този трябва да страда...грех,6 г.дете убито.Искам го на кол забит,този изверг.
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение. Там заплатите са големи и цените в Лидъл са същите. Всичко е евтино. Бяла държав3а с правила, закон и ред. Полицейски ред.
20
5
 
46
 
! Отговори
Нестор преди 6 години
Този така като го гледам ще се окаже не Тюнерман а Дюнерман, от първата вълна анадолски гастарбайтери
19
3
 
41
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Детмолд е почти като българско село, бях няколко пъти там и немска реч не чух, само турци, просто брутално. В тоя регион между другото всичките села са така.... в Blomberg е същото, само дюнерджийници и пицарии по центъра и само турци. Но като ги заговориш на немски отговаряха на немски без акцент, най-вероятно 2ро или 3то поколение турци в Германия.
18
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо на изнасилвачите от Рим пишете арабския им произход въпреки че са родени в Италия, и не ги наричате италианци а за Хатиджето лъжете че е българка?Не бъдете с двоен стандарт.
17
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно си е поискал и тази не му е дала и станала белята. Този като го гледам е голем немец направо кърти мифки и черчевета. Жив ре.зан тур.чин е! Чист немец никога няма да убие хора. 15 години съм живял в Германия и познавам много добре немците. От 5 години съм в Норвегия тук няма ре.зани или ако има те са в лагери и не се разхождат по улиците.