Убийците от Луковит – не работят, само пият и бият

Роднини на починалия Калоян искат да бъдат изселени
33
Убийците от Луковит – не работят, само пият и бият
Снимка: Кадър Нова тв

Роднините на убития 29-годишен Калоян от Луковит настояват нападателите му да бъдат изселени от ромската махала, в която са не настанили.

Още по темата
До фаталния край се стигна, след като мъжът беше пребит вечерта на 6 октомври. По случая са задържани трима местни мъже – криминално проявени, на възраст между 22 и 35 години.

"В петък Калоян спира на това място. От съседната къща, където са пили, излизат няколко души и започват да го бият. Те са имали преди четири месеца някакъв проблем", разказа Тодор, който живее в махалата в Луковит.

"За мен това е по-скоро пиянска свада, за съжаление с трагичен край. Полицията си е свършила нейните действия. Задържани са въпросните хора. За съжаление има почернено семейство. Ще се опитаме да говорим с хората от двата рода, за да приключат по най-безболезнения начин тези действия", коментира пред Нова телевизия кметът на

"Аз няма как да приема този смъртен случай. Тези хора имат много деца, които ще растат и ще ни изколят пак от нашата фамилия. Ние държим тези хора да се махат. Те живеят в незаконни къщи и не работят", отсече Валери Каменов, роднина на убития.

Братът на убития Калоян призова убийците да бъдат изселени от Луковит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Ками.Т преди 6 години
Закона защо докога ще си затвария очите да тези убици заслужават доЖИВОТЕН затвор иселване на тяхните семеиства
18
0
 
1
 
! Отговори
anonim преди 6 години
zakona e edin i bog e edin nqma razlika mejdu xorata institucite trqbva da obarnat vnimanie na te zi izrodii zaslujavat iselvanee i do jivoten zatvor te mu prekratixa dnite po chernixa jivota na semeistvoto
17
0
 
3
 
! Отговори
Давид.Г преди 6 години
Да трябва да бъдат иселени те зимот помощи крадът и се бият трябва да се иселят тогава ще има ред няма да има побоища и убийства.
16
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е ЕДИНСТВЕНАТА държава в света, в която има алтернативна съдебна система - МЕШАРЕТО. Те да се оправят.
15
8
 
63
 
! Отговори
Jddn преди 6 години
Оказаха се верни предположенията, че става дума за ро.. пардон МAHГАЛИ.. До кога ?
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПУ в гетата трябва да има. Нека в тях да има назначени и индийци, защото им знаят гяволуците от една страна, а от друга няколко индийски полицай няма да ощетят бюджета.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тц тц тцНапротив това е първа стъпка към налагане на закона в гетата. Не можеш да наложиш закона в една общност която няма доверие към правоприлагищите органи. Ромите трябва да са ангажирани лично, иначе нищо няма да се постигнем. Едно РПУ не може да функционира, отделно от цялата система на МВР, официален орган като ромски съд е абсолютно невъзможн да функционира в рамките на установеното законодатество, тоест е ако има такъв той е незаконен.
12
6
 
19
 
! Отговори
тц тц тц преди 6 години
До АнонименМного си умен. Тва е първата крачка към създаването на паралелна държава. Ромско РПУ, ромско кметство, ромски съд, и накрая... ай ше ви..
11
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е МВР да създаде полицийско управление във всички големи ромски гета и в тях да бъдат наемани предимно роми полицаи, които да се грижат за обществения ред и законността.
10
2
 
25
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Пълни глупости! Това което може да се направи е законите да стават по-сурови, а не както сега, престъпниците да бъдат третирани като жертви, да се осъждат условно и тем подобни простотии. Може и да са роми, но между тях има свестни хора, които си изкарват прехраната честно, които са малко или много съветсни граждания и ние като общество трябва да ги защитим тези хора. Може би не е лошо да има законодаство, което да поставя под наблюдение подобни престъпни фамилии, тормозещи хората.
9
2
 
33
 
! Отговори
боян преди 6 години
аз пък подкрепям тежко отмъщение от едната чeрна рода на другата чeрна такава.само коленe и сопи ще решат проблема. после другата чeрна рода трябва да отмъсти тежко на първата и току-виж в луковит светът станал по-красив и бял
8
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато държавата е абдикирала а институциите спят ето какво се получава. Докато екипа на една телевизия беше на място и снимаше през целият ден кьорав полицай не се появи. Е в такъв случай какъв контрол има там? Всичко е оставено на самотек! Ако имаше контрол от полицейски органи щяха ли някои да посмеят да пият и убиват? Анархията води до точно такива последици! Няма да мине много време и пак ще има смърт но този път от другата рода която е убила момчето. Отмъщението няма да закъснее.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До онбашиятаРазумно предложение правиш! Дано те чуят властимащите.
6
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не работят, само пият и бият_________________Авторката е пропуснала да спомене какво още правят тези пройдохи - правят деца и взимат социални помощи!
5
0
 
49
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
по една каса калашници и боеприпаси за всеки род
4
2
 
49
 
! Отговори
do 1 преди 6 години
А какво могат да направят институциите?! Това е риторичен въпрос, не се чуствай длъжен да отговяряш.Има 2 вариянта - да оставят нещата както са сега ИЛИ в махалите да влиза периодично жандармерия с водни оръдия, палки и бой, бой, бой....да има страх. 3-ти вариант просто няма.Е, избрали са 1-вия вариант и затова сега ситуацията е таква.По-добре няма да става, по-зле ще е.
3
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пият и бият но .....гласуват за Боцето и Цървула. Видяхте ли кмета, какъв мишок е? Не смее да шукне, кой знае какво е обещавал на шведите и колко пари им е дал!!
2
7
 
45
 
! Отговори
Дани преди 6 години
Хора, свиквайте. Това е бъдещето на България.
1
7
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах тази сутрин репортажа по телевизията. Местните роми просто бяха бесни от бездействието на институциите и този път заставам изцяло на тяхна страна. Крадци и убийци се разкарват сред останалите и трябва да ги търпим - откъде накъде.