Спипаха 14-годишен с 30 грама марихуана

Непълнолетният е бил заловен в Бургас
23 окт 2017 11:25,
6
Спипаха 14-годишен с 30 грама марихуана
Снимка: архив Reuters

14-годишен айтозлия е задържан в Бургас при специализирана полицейска акция срещу училищни дилъри, които продават трева, пико и аналози на наркотични вещества на малолетни.

Айтозлията е спипан в парк "Изгрев". В него са открити пликчета със зелена тревна маса и съцветия от глави на марихуана, както и 20 топчета с марихуана.

Общото количество на наркотика е 30 грама, уточняват от полицията.

По случая е образувано досъдебно производство в Пето РУП Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
14
 
! Отговори
Умник преди 6 години
10 години затвор за превъзпитание! Разбирам да беше убил човек, че да го пуснат условно, но за такова жестоко нарушение на закона искаме съд до дупка! И медал за полицаите!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията си свърши работата перфектно и сега могат с чиста съвест да протестират. Това 16 милиарда дето потънаха незнайно къде, това КТБ - глупости, не ги занимавайте управляващите с такива дреболии. Важни са 30-те грама.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се обеси веднага.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а бойко изтегли 20-30 милиард и източи КТБ - ей това е истинската новина.или викате за едни десетки милиарди няма смисъл се напъваме да пишем статии, ваща мама платена
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямата работа. 100 грама чубрица или копър щяха ли да са по-голям проблем!? Забрани на растения, животни, извънземни, тайфуни и течения са сред най-големите тъпотии, на които е способен човек.