СДВР издирва двама за погрома в столично заведение

МВР разпространи снимки на нападателите
14 авг 2019 08:00,
110
СДВР издирва двама за погрома в столично заведение
Снимка: МВР

Столичната дирекция на вътрешните работи обяви за издирване двама мъже, съпричастни към извършено престъпление в софийско заведение, съобщи МВР.

Както бе съобщено, след като влезли в обекта, те нанесли материални щети по част от мебелите и оборудването и се оттеглили в неизвестна посока.

Още по темата

Инцидентът стана в понеделник вечерта. Нападението е станало около 18 часа, като шестима мъже влезли в заведението, заплашили собственика, а след това започнали да разрушават обзавеждането.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седяли на една от масите в заведението.

Основната версия за вандалската проява са неуредени финансови отношения между двама бизнес партньори, като един от тях е задържан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега тия "каскети" ли са, лошият комунизъм ли ги възпита така? Е това не ми стана ясно.В същност всичко е ясно. Огледайте се и ще се убедите, че 90% от младите, които виждате по улиците са именно такива- нискочели, *** с нулево АйКЮ, но затова пък със самочувствие. И знайте, че проблемите с "матрЯла" едва сега започват.Тридесет-годишното опростачаване на нацията вече дава плодове.
52
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гpoзни са като турци
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още не са ни показали физиономията на длъжника и не знаем той пък какви ги е надробил.Едва след като получим такава информация, можем да направим адекватни изводи.
50
0
 
6
 
! Отговори
милицай преди 4 години
Защо ли са потрошили?
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мисля, че са чак толкова излишни и безнадеждни. Въпросът е в каква среда ще попаднат и кой ще ги поведе.Нали помните какво казва Алеко Константинов за своя герой Бай ***? Той е способен да извърши достойни дела, дори чудеса от героизъм. Зависи по какъв начин ще му се въздейства.
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до бреПлащам данъци и то солидни. Не ми е все едно за какво се харчат.Приеми моите най-искрени пожелания и ти да можеш един ден да плащаш в такъв размер. Но с кротко хрупане на тревичка не става. Заеми се с това, което можеш да вършиш.
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати грозниците... От български селски тип.
46
0
 
2
 
! Отговори
Коки преди 4 години
До гражданинТи как го виждаш това, те ще кажат и двамата, няма нищо не е станало, просто едни хора са се веселили защо да си подаваме оставките. А че мвр е безсилно се знае от всички. Те предпочитат да спят под някоя сянка или да взимат рушвети.
45
3
 
0
 
! Отговори
до бре преди 4 години
Ти пък какво плащаш бе? Ти си една овца, само пасеш и нищо не плащаш щото нямаш, научил две думи и повтаря като папагал.
44
0
 
1
 
! Отговори
Но не ни чуват! преди 4 години
До Един от СеверозападаКак така нищо не казваме?Откога ревем не само по форуми, но и на предизборни събрания, когато по кварталите тръгнат разни кандидат-депутатЧОВЦи, за да ни обещават с какви благини и придобивки ще ни затрупат, ако ги изберем.Има и хора, които късат от свободното си време, за да членуват във всякакви законно регистрирани организации - политически и граждански. Ходят по събрания и национални конференции и повдигат важни за битието ни въпроси, вкл. и този за самоотбраната.
43
0
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Ушичките им издават злобен характер ( прилепнали и срастнали са в долната си част)) определено са се разболяли от Африканска Чума ! Требе да бъдат евтанизирани и загробени без квичене и други истерични симптоми
42
1
 
14
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Добри момчета, приличат на едни политици
41
0
 
19
 
! Отговори
Студент преди 4 години
Това на снимката са мутри на организирана престьпна банда която срещу заплащане може да ти нареже от прьстите на краката до мьдята! Тьй че, никога няма да се вьрна обратно в блаттото.
40
5
 
5
 
! Отговори
Бре преди 4 години
Някакви хора не са си уредили личните финансови взаимоотношения, а сега ние плащаме за издирването на хора, които потрошили мебели, а после се оттеглили в неизвестна посока.
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до един от северозападаНяма да се разреши оръжието скоро в БГ.В САЩ където е разрешено виждаш какво става,а тук ще е по-зле.Ето за една целувка Кобрата кво го направиха там,а тук където това се счита за нормално си представи какво ще се случи ако се разреши оръжие на всеки.Е ако си в погребалния бизнес те разбирам защо го пишеш...
38
0
 
8
 
! Отговори
Вай, вай преди 4 години
Хем хубави, хем изглеждат много добродушни и сговорчиви, хем имат интелигентно излъчване.А бе, докога разни институции ще пречат на хората сами да си уреждат взаимоотношенията?!
37
1
 
4
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Срещу Парламента са, в оня скъпия хотел кафенето - почиват си и пият кафе .България на 6 морета
36
0
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Като гледам снимката- Ами вижте какви хубави интелигентни млади момчета -сигурно са ИТ специалисти разбиващи НАП и всички ЕГНта на всички прас ета живеещи в БГ - евала -нашата нация е красива и умна )) хаахахах
35
0
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Имайки предвид досегашната практика, скоро някой от тия двамата ще е министър на Вътрешните работи или поне главен секретар...
34
1
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Някой да каже нещо сега, против проектозакона, за неизбежната самоотбрана, когато има заплата за живота, честта или имуществото ти, на теб и семейството? Който законопроект така и не ктигна и няма да стигне до второ четене близките 10-15 години? Някой да каже нещо против закон за прдобиване, носене и съхранение на оръжие, от всички дееспособни Български граждани, неосъждани, с цел самоотбрана? Никой нищо не казва, стадото кротко си хрупа тревица, кучето си лае, кервана си върви...