Кога и къде са убити жертвите край Негован – неясно

Може да става въпрос за убийство от родственици, допусна Арнаудова
19 авг 2019 08:55, Александър Попов
50
Кога и къде са убити жертвите край Негован – неясно
Снимка: БТА

Все още не е известна самоличността на хората, чиито тела бяха открити вчера край водоема в Негован. Криминалистите продължават с огледа, а междувременно се преглеждат и списъците с обявените за издирване.

И двамата са простреляни в главите, засега е сигурно, че единият труп е на жена, а за вторият се предполага, че е на мъж, но не може да се твърди с категоричност.

Още по темата
Откритите останки са в напреднало разложение и тепърва ще се установява кога е настъпила смъртта.

Водолази ще обследват язовира. Предстоят и съдебно медицински експертизи и ще се проверяват профилите на безследно изчезналите хора, за да се види дали няма съвпадение с намерените тела.

Те са били разчленени и поставени в чували и бидони.

"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът на жертвата. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", допусна говорителката на Главната прокуратура Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Негованубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
8
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
Прав си ама хората трябва да знаят какви са а не да гледат в Новините как трябва да бъдем толерантни и да се лъжат като мен.
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Частните правораздаватели в България действат така изпълняват присъдата и в езерото да няма следи официалните власти макар, че не ги признават не значи, че ги няма.Вие ако попаднете в капана на рекетьори не си мислете, че на властите им дреме за вас.Майсторите на покриви като ме обраха ако нямах пари да им дам можеше и аз да се озова в езерото в Негован обаче заплахите им щом не са се осъществили аз съм *** ама по добре *** отколкото мъртъв а вие ппродължаваите да вярвате в МВР и Прокура
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаели дал е мъж,така ли!?А за ДНК-тест случайно да са чували!?Да направят този тест,той е политически коректен,американския посланик няма нищо против,не е проява и на русофилия,така че работете!
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България няма правосъдие защото ако имате спор с майстори не може да го решите в съда защото майсторите си имат рекетьори които действат като мутри и събират това за което ви изнудват с сила а полиция и прокуратура спят защото искат да им кажете трите имена и ЕГН а вие няма откъде да ги знаете Представяте ли си да дойдат да ви рекетират и вие да им искате личните карти!
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Индииците които ме ограбиха представяйки се за майстори на покриви ме разпитваха женен ли съм с кого живея къде работя преди да ме оберат с заплахи, че ще ми направят мръсно ако не им дам колкото искат.Така, че не бъдете глупави като мен и като ви заговори някои не му давайте никаква информация за вас още по малко да го каните да ви работи ако ще и да ви каже, че ще го направи за 80 лв. защото после ще ви иска хиляди и вие не може да се измъкнете защото заплашват с саморазправа. Хоп и в езерото
8
6
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА УБИТИ ЧУЖДЕНЦИ ИЛИ БЪЛГАРИ!ДВАМА ДУШИ НЕ ИЗЧЕЗВАТ ТУКУ ТАКА БЕЗ НЯКОЙ ДА ГИ ПОТЪРСИ!ВСИЧКИ ОТГОВОРИ СА В БАЗАТА ДАННИ НА МВР НО КОЙ ЗНАЕ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е ТЯ И НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТНОВО ЩЕ ОБВИНЯТ НЯКОЙ КЛОШАР ЗА СТАНАЛОТО!----------------И ЗА УБИТОТО МОМИЧЕНЦЕ ИЗОБЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ !! ИМАЛ БИЛ ТОЙ ПРИСЪДА ЗА ОПИТ ЗА БЛУДСТВО ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ!!ДОВЕРИЕТО В ГДБОП ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА Е ТОЧНО 0%
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, ние живеем в криминална държава, подобни мексикански изпълнения ще се случват неминуемо. Докато толерираме тази ситуация ще изплуват и други.
6
2
 
19
 
! Отговори
Много сте прости преди 4 години
За какво самоубийство пишете?!Мъжа ли да е убил жената и да се е самоубил и после се е нарязал и влязъл в бидона!
5
4
 
7
 
! Отговори
Хах преди 4 години
Да, те само един родственик имат в живота си и нямат други роднини, близки и приятели.
4
12
 
6
 
! Отговори
Една версия преди 4 години
Психопат дебне чужда булка по фейсбук. Вдъхновен е от американските хоръри. Булката първоначално му дава сигнали, че ще се залюбят, после обаче го отрязва и го унижава публично пред всички във фейса. Онзи е адски обиден. Тя публикува снимки от Бали с гаджето си бизнесмен. Нашият човек ги чака да се върнат и ги разфасова за отмъщение.
3
0
 
8
 
! Отговори
РУМЕО се завръща преди 4 години
Пишете грамотно.....и без акцент........
2
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убийство и самоубийство.
1
7
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Така или иначе Ушевите ще натопят някой от щатните извършители и като случаят поутихне ,ще го пущат ! Така че, не се напиняйте с тая новина...