Жена загина при катастрофа на пътя Русе-Бяла

Колата й навлязла в насрещното и се е блъснала в камион
16 сеп 2019 20:45, Анисия Иванова
11
Жена загина при катастрофа на пътя Русе-Бяла
Архив: Булфото

Шофьорка загина при катастрофа на пътя Русе-Бяла, преди разклона за село Мечка. Това съобщи пред БТА регионалният говорител на МВР Даниела Малчева.

Сигнал за инцидента е подаден малко след 18,20 часа. На място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.

По първоначална информация лек автомобил, пътуващ в посока Русе, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в камион. При удара на място е загинала шофьорката на колата.

Движението в района е затруднено и се регулира в едната лента от екип на полицията. Предстои оглед и изясняване на причините за инцидента.

Според статистиката на областната дирекция на МВР натовареният път Русе-Бяла, наричан от русенци "път-убиец", е участъкът в региона с най-тежки катастрофи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7,,, Първи коментар е изтрит беше доста вулгарен. Затова на негово място е друг с номер едно.
8
1
 
5
 
! Отговори
Добруджанец преди 4 години
Винаги Русе,Силистра,Варна са изключени от държавата.При социализма тези райони бяха експериментални.В Силистра що хора имаше избити и взети за заложници.Малко се знае за побоищата при колективизацията,има случай когато взимат стадото към 500овце,милиционери освен че го взима почва да обижда,сипе обиди и човека му преживява и го убива.Заради 1убийство са задържани като заложници 9човека,все напредничави и интелигентни.Ако не са го хваналипо случайност9човека си заминават.Сега там са бившите бедн
7
2
 
2
 
! Отговори
до 5 преди 4 години
човек,какъв президен видя в първия коментар, сложи си зъркеките
6
1
 
9
 
! Отговори
до1 преди 4 години
евала, мн точно, Да севера асфалт не яде но що народ се изтрепа, Своге, Русе Бяла, Микре, Варна обзор сл бряг. Все северна Бя все плочи на избити в ПТП. Но както каза 1, севера кучета ги яли, да се трепят....
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До, 1...Абе ти наистина ли това го мислиш или се майтапиш. Къв Президент ти е виновен като той няма реална власт. Власта от 10 години е в ръцете на играещият джобен тенис. Ако погледнем реално даже и играещият джобен тенис няма вина за катастрофите. От 40 г. съм по пътищата нямам нито едно произшествие не само в БГ но и в чужбина. Всеки върви със съдбата си от самото раждане. На кой каквото му е писано това получава. Никой незнае утре какво го чака. Ти знаешли какво те очаква утре.
4
3
 
4
 
! Отговори
И аз съм Бойко преди 4 години
А....... а, защото не е друсала кючеци цяла нощ! 6
3
2
 
6
 
! Отговори
И аз съм Бойко преди 4 години
Защо няма хеликоптер?
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Тези от севера хасфалт не ядат!
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами Баце нали реже все лентички, на този път трябва надгробни ра реже, важно да има магистрали за Гърция да се бие в гърдите колко богат е българина,а тези от севера кучета ги яли...