Спецакция на полицията в Североизточна България, провериха 483 коли

Открити са 13 пияни и двама дрогирани шофьора
18 фев 2020 11:48,
10
Спецакция на полицията в Североизточна България, провериха 483 коли
Снимка: БГНЕС

483 МПС са проверени по време на операция, проведена на територията на три областни дирекции в Североизточна България. Тя е проведена на 15 срещу 16 февруари на територията на областните дирекции в Търговище, Русе и Силистра са проверени общ 483 моторни превозни средства, съобщиха от МВР.

Още по темата

Полицейските екипи следиха за недопускане на управление на МПС след употреба на алкохол, наркотични вещества и/или техни аналози, от неправоспособни или водачи, лишени от правото временно да управляват, недопускане на движение на автомобили с отнета регистрация или на такива, които не са имали задължителна полица за застраховка Гражданска отговорност.

На територията на трите области са установени общо 13 шофьори да управляват след употреба на алкохол над допустимото, 2 –ма са отказали да бъдат тествани, а в района на Търговище- двама, шофирали след употреба на наркотични вещества. Двама, шофирали без да имат свидетелство за управление на МПС, са засечени на територията на ОДМВР-Русе и Търговище. Случай на управление на МПС без регистрация е установен в ОДМВР-Търговище, а в ОДМВР-Силистра водач е управлявал кола с чужди регистрационни табели.

Общо и в трите области на водачи са съставени 67 акта за установени административни нарушения и 106 фиша, на 10 - има са отнети свидетелствата за управление на МПС и са дерегистрирани 7 моторни превозни средства. Установени са и три случая на управление на МПС без Гражданска отговорност - 2 в Русе, 1-в Търговище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
334 преди 4 години
Ненадминати сте по количествени показатели! А по резултати?
7
0
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 4 години
Щом ще има кърпене на дупки, значи ще има и трошен асфалт на далавера от шофьорите на камионите. Давайте селянииии, напрееед към трошляка.
6
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Време е да започне сезонът за ударно кърпене на улици и пътища,като новите кръпки програмирано ще издържат точно до следващите избори,та гласоподавателите да не се спъват,вървейки към урните.После започва нов цикъл-разпадане на новопложения асфалт,козметични кръпки тук-там,и...хоп,нови избори идат.Е,може и някоя банка със"скъпи клиенти" да бъде ограбена,някоя лентичка да бъде прерязана...
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това левче за нощна смяна трябва да се избие от оФцете. Откъде другаде да го вземат нито копат нито садят нито продават само прибират. Лежачи на гърба на народа и то узаконени.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тъжно.но таман да се поизчисти пътя
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така се пълни хазната
2
1
 
2
 
! Отговори
Каскет преди 4 години
Главния прокурор да ли е бил там ?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В подзаглавието - двама дрогирани шофьорИ,(защото e одушевено същ. име)