Мъж буйства, нанесе телесни повреди на четирима полицаи

Той е задържан и е привлечен към наказателна отговорност
11 яну 2022 20:55, Елка Василева
73
Мъж буйства, нанесе телесни повреди на четирима полицаи
Снимка: архив, БГНЕС

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 30-годишен мъж за нанасяне на телесни повреди на четирима полицаи.

На 08.01.2022 г. в района  на ж.к. „Дианабад“ обвиняемият бил спрян за полицейска проверка.

Униформените му поискали документи за самоличност, а той започнал да буйства.

Извадил нож и порязал ръцете на трима от полицаите, които опитали да го усмирят.

След това ударил с глава полицейски инспектор, вследствие на което ѝ счупил носа.  

В резултат от действията си обвиняемият нанесъл леки телесни повреди на четирима полицаи, съобщиха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство. Предвиденото наказание е лишаване от свобода за срок от 1 до 5 години.

Предвид опасността обвиняемият да извърши друго престъпление той е задържан 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 55"Хълк" с теме й е счупил носа при опита да го задържи отзад. Единия полицай е с разрязана ръка. Та дотук с предположенията за инсценировки на полицайте. Спецчастите ги водят като статисти, когато иземват документи от някъде, все едно деловодителя или счетоводителя са опасност за някой. А, когато се знае, че акцията е за психо с нечовешка сила, пращат редови полицаи, за които няма дори електрошокови пистолети. И да стреляш с пистолет в жилищен квартал е немислимо. Айде на протест
54
0
 
0
 
! Отговори
Nqma Bg kalviatura преди 2 години
Povredil e policaite :D Ama i tq nqkakva kokoshka tam e vdigala kruvnoto, mnogo vajna e bila. Evala che q sapardosal i neq
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛелеПич, този яде човешко месо! Не се майтапя и не иронизирам! И ходи свободно по улицата! Между нас и нашите деца! Аз не съм полицай. Само дето знам подробности по случая. Тоя е някакъв Х-мен и не знам защо на акция шефовете са пратили обикновени полицаи? Били го смлели от бой? Ох горкия! В САЩ, ако е извадил нож да са го разтреляли на място. Тук нямат право. Трябва да са Джеки Чан!
52
0
 
5
 
! Отговори
Направо тържно преди 2 години
До направо смешноНе са ги забавили пистолетите. Просто не смеят да ги ползват вече от параноята за "полицейско насилие". Да са ви живи и здрави Мая и Хаджигенов. При това, което се насажда като поведение и отношения към полицайте, все повече и по арогантни ще са проявите на такива елементи. Някой политици са готови през трупове да вървят, за да се докопат до кокала. За защитниците на правата и свободийте, и психиатрите нямам думи. Само псувни.
51
3
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Що за полицай са и то 4ма срещу един-ами ако този един е джихадис например,не знам какво щеше да стане.
50
2
 
7
 
! Отговори
Гошо…Тупуту преди 2 години
Ами така е, с четвърта бустерна доза. стероиди.
49
1
 
5
 
! Отговори
направо смешно преди 2 години
явно са си забравили пистолетите щом са му позволили да ги бие :)
48
4
 
6
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Като Ви пиша, че трябва да се декриминализира марихуаната, за да приключи тоя полицейски произвол ми се смее всеки втори. Мен ме е удрял полицай защото му отказах да ми бърка по дообовете преди да си слъжи ръкавици и да ми направи протокол за проверка. Аз го нарекох *** и той ме вкара в буса и почна да ми клещи че бил племеник на някакъв си Прокопиев и да ме рита. Който подкрепя закона срещу марихуаната е съучастник на тази ***. Правят каквото си искат с младежи 16-25 и ги аплодираме.
47
3
 
3
 
! Отговори
ПХ преди 2 години
Не съ карайте, бе! У Бг има два вида правоохранители - Милиционери и Полицаи. Вторият вид са рядкост.
46
6
 
7
 
! Отговори
Леле преди 2 години
С поредният наивник ме ми се спори. Казах ви че меса ви ясни нещата. Вие даже невиждате разминаването във версията на полицейската информация. Той и бил счупил носа ,ама ще го съдят за лека телесна повреда !!! Моля.Счупен нос е средна телесна повреда.Пак ли да ви обяснявам че това е ченгеджииска постановка ,която оправдава това че са го обезобразили от бой до степен че ще е инвалид за цял живот.
45
8
 
5
 
! Отговори
Радев преди 2 години
Е ти какво очакваш ,като начело на МВР е корумпиран милиционер,милионер,комунист и доказан престъпник алкохолик с психически отклонения ,вследствие на над 40години милиционерска служба в мвр
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Леле 50Не знам в коя държава живееш, но може би си прав за хората които изпитват респект към полицията, вервай ми, те са много малко :))) Можеш дори да ги осъдиш и освободиш от длъжност в сегашно време, никакъв проблем, разбира се ще имаш малко неприятности, обаче не свалиш ли глава, тях сабя ги очаква, не са фактор отдавна ченгетата, те са просто изпълнители :))
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е вълна от грабежи, убиства, кражби ан коли. Пуснали са от затвора нарочно основните престъпни банди и затова всеки ден има криминални новини.
42
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната на Радев??? Обеща,че няма да има престъпност!
41
0
 
7
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Наглостта им беше стигнала до там ,че група от ГДБОП изведе арестант за очна ставка на местопресъплението в домът му , и там виждате ли ,го пуснали да отиде до тоалетната сам...И какво мислите, той си намерил пистолет и се самогръмнал в главата. /Не го оправдавам,беше за тежко престъпление /.Но за какви закони говориме.И за какво чувство на безнаказаност говориме.
40
1
 
11
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Който се интересува, нека напише в търсачката "полицейски произвол" ,за да видите за какви шокиращи случаи става въпрос в нашата полиция.Акъла не ви го побира. И справедливост няма. полицаи, следователи, началници на РУ, прокурори, всичко е навързано.Няма на кого да се оплачете.Ако прочетете ще разберете. Дела се печелят чак във Страсбург след години ходене по мъките и много пари.И какво от това. Държавата ти плаща а псевдо полицаите си продължават.
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ром може да извади нож на полицаи, доказано е, че са закриляни от държавата :)) Иначе не знам каква подготовка са имали тези ченгета, щом един е порязал 4-***, просто без коментар.......хахахахаха :)))
38
3
 
16
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Много сте наивни тука честно.Сигурно сте много млади. Не ви съдя. Били излизали от патрулка...Ти гледали / естествено че неси/ ,днес по новините как 3ма, цивилни полицаи ,арестуват един дилър на зелени сертификати.Без да се представят ,кои са ,какви са. Бутат го ,дърпат го, крещят. Пълен фарс.Човека се съпротивлява.Откаде да ги знае какви са. И утре ще чуете че е оказал съпротива при арест. Няма такава пародия. БГ полиция.Какъвто народа ,такава ни е и полицията.Бай Ганьовщина.Пълна некомпетент
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре да не разпространяват такива новини. Гледам им физическата подготовка и си давам сметка, че не е на ниво. Викам си явно разчитат на обучение с малко физика и повече техника да неутрализират. Но жалко за сигурността ни, ако разчитаме на тия. Това обяснява и арогантното им поведение, много комплекси за избиване съчетани с неувереност.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на тези,които си мислят,че полицайте в БГ имат права на американската полиция,ще им кажа ,че България не е Америка.Там оръжие се продава на всеки пълнолетен(22 г.) и е на регистрационен режим,докато тук оръжието е забранено да се носи свободно извън зоните за ловуване.А злоупотребата с права се наказва според закона.