Делото за смъртта на Милен Цветков тръгва на втора инстанция

Процесът ще започне на 23 юни
22 юни 2022 15:26, Петя Славова
34
Делото за смъртта на Милен Цветков тръгва на втора инстанция
Снимка: БГНЕС

Софийски апелативен съд ще проведе първо заседание по делото за катастрофата, при която журналистът Милен Цветков бе пометен докато чака в автомобила си на червен светофар и загина.

Още по темата


Процесът на втора инстанция ще започне в 9.30 часа сутринта в четвъртък, 23 юни, предаде репортер на БГНЕС, позовавайки се на информация от съда, предава БГНЕС.

Единственият обвиняем е Кристиан Николов, който на 4 март тази година бе признат от Софийски градски съд за виновен за извършено по непредпазливост престъпление и му беше наложено наказание "лишаване от свобода" за срок от 9 години, което да се изтърпи при първоначален общ режим, както и „лишаване от право да управлява моторно превозно средство“ за срок от 10 години.

Николов, под влиянието на наркотици и с превишена в градски условия скорост, помете Цветков на червен светофар в района на мол "Парадайз център" в София на връх Великден 2020 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
22
 
! Отговори
До Теди преди 1 година
Айде бе... викаш съвсем нормално е да караш със 100 в задръстванията в София. Аз от 15 години карам кола и не съм убила никой. Сигурно нещо не ми е наред,
8
2
 
7
 
! Отговори
Теди преди 1 година
ПЛАМЕНА НЕДЕЛЧЕВА ЩЕ ОТИДЕ ЛИ ДА ИНТЕРВЮИРА ИВАН СТОЯНОВ ЗА СВИДЕТЕЛСТВОТО МУ ЗА СЪДИМОСТ ДА ГО ВИДИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ С МОИТЕ СРЕБЪРНИ БИЖУТА, КОИТО НЕ СА ТОЧНО НЕЙНИ НО ТЯ ГИ НОСИ В МОМЕНТА
7
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената до Милен Цветков, Милена много странна е според мен. Беше казала, че гледала хороскопа му и видяла, че нещо съдбовно ще се случи с не го на Великден 2020 г. Но решила, че той трябвал да извърви съдбата си. С други думи бил заслужавал да почине, според Милена жената до Милен Цветков. Каква жена, какво нещо.
6
1
 
23
 
! Отговори
аз преди 1 година
9 години? Убийство по непредпазливост? Пиян и надрусан......... Ами какво да кажа - НЯМА ТАКАВА ..... прокуратура.
5
6
 
6
 
! Отговори
последна инстанция преди 1 година
То е ясно Ковид мафията го ликвидира, защото каза рано рано за маските и успяха да набоцат само под 30%. Мир на душата *** Милен, че успя да спаси толкова много българи.
4
1
 
21
 
! Отговори
до 3 преди 1 година
И тези 2 годинки в затворническо общежитие най-вероятно.......
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
9 години ,минус 4 които се водят належали ,стават 5 ,за добро поведение минус 3 ,остават 2 ,които ще се намалят на трета инстанция...
2
33
 
1
 
! Отговори
Теди преди 1 година
ТРЯБВА ДА СИ ПЕРФЕКТЕН ШОФЬОР КАТАСТРОФИ СТАВАТ НЕПРИКЪСНАТО ОСОБЕНО ПРИ СИЛЕН ТРАФИК
1
1
 
30
 
! Отговори
замисленА преди 1 година
Добре де, колко още дела ще има и какво не е ясно тук?!