Мъж преби лекарка от спещния център в Монтана

Медикът е получил лека телесна повреда
25 дек 2022 16:03, Нели Христова
38
Мъж преби лекарка от спещния център в Монтана
Снимка: БГНЕС

Мъж на 37 години от село Портитовци в община Бойчиновци е задържан снощи в Монтана след като нанесъл побой над дежурната лекарка в Центъра за спешна медицинска помощ в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 21,30 часа на Бъдни вечер мъжът пристигнал в центъра, намиращ се в сградата на окръжната болница „Д-р Стамен Илиев“, заедно със съпругата си на 35 години и детето си. Според родителите минути преди прегледа детето получавало гърчове, но лекарката обявила друга диагноза. Това подразнило родителите и бащата се нахвърлил с юмруци върху лекарката, а майката започнала да блъска вратите в спешния център.

След саморазправата дежурната лекарка е получила лека телесна повреда, а пристигналите на място полицейски служители задържали бащата за 24 часа.

От ОД на МВР посочиха за БТА, че са разпитани свидетели и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
1
 
! Отговори
истина преди 1 година
След като полицаи продава дрога и убива с огнестрелно оръжие това означава че ,,,,ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПРОДАВАТ ДРОГА И ИЗВЪРШВАТ УБИИСТВА ТОЧКА.
33
1
 
3
 
! Отговори
Пациент преди 1 година
Непрекъснато се съобщава за "лека телесна повреда" ! А само след 12 часа след такава "лека" повреда повредения сдал Богу дух. Как така лека телесна повреда ,бе, другаре комунистически юристи? Има побой - полага се наказание !!!! Само че наказанието не може да е по-малко заради термина " лека телесна повреда" ! Докато недомислиците на комунистите ни водят, дотогава ще сме последни в света по всички показатели !!!
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който не харесва безплатните лекари, да ходи при платени. На харизан кон зъбите не се гледат. Ако цял живот не си се осигурявал, на базата на какво са тия претенции?
31
6
 
6
 
! Отговори
Do 29 преди 1 година
Не случайно охулват всички доктори. Нещо сериозно куца в цялото лекарско съсловие.
30
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От ОД на МВР посочиха за БТА, че са разпитани свидетели и е образувано досъдебно производство. . . . . Не е ясно срещу кого ? Надявам се да е срещу лекарите заради явна грешна диагноза ! А действията на бащата и майката трябва да са обект на друго досъдебно производство .
29
10
 
10
 
! Отговори
До лекар преди 1 година
Говорим срещу всички лекари, защото всички до един участват в измамата на века ковид 19 за пари. На такива вяра нямам.
28
3
 
12
 
! Отговори
Геро преди 1 година
Лекарите от Св.Анна само дръпнаха пътеките, докато ужким лекуваха баща ми.Влезе на крака в нормално здраве, изкараха го след 10 дни с количка и кашлещ.В епикризата пише, че бил се подобрил и състоянието му било по- добро.Почина след две седмици! Лъжат, Лъжат и дърпат парите!
27
3
 
15
 
! Отговори
лекар преди 1 година
Чета по долу коментарите и искам да попитам тези които пишат против лекарите-ако шофьор ви блъсне на пешеходна пътека само против него ли ще говорите или против всички шофьори?Ако някой е недоволен от някого да бъде недоволен само от него! Де се е чуло да се охулва цялото съсловие.Това унизително отношение ще доведе дотам,че от младите лекари нито един няма да остане в България.
26
4
 
6
 
! Отговори
Браво преди 1 година
На българите не им трябват лекари!! Самолекуват се със антибиотици и си правят диагнози със чичо Гугъл !На *** наследниците трудно ще ги затрие някой!!
25
1
 
17
 
! Отговори
от северозападО преди 1 година
Не е никакъв "римлянин" този, щом на 37 е бащата! Те, тия на 37 са дядовците вече!!
24
0
 
3
 
! Отговори
Тадя преди 1 година
За лека телесна повреда, изразяваща се в причиняване на болка или страдание без разстройство на здравето, наказанието е лишаване от свобода до шест месеца или пробация, или глоба от сто до триста лева.(3) Ако в случаите на предходните алинеи пострадалият е отвърнал веднага на дееца със също такава телесна повреда, съдът може да освободи и двамата от наказание.Има значение с какво е пребит някой, има ли свидетели и какви, има ли обиди, умишлено или планирано е, обществено опасно ли е, рецедив.
23
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това заслужават некомпетентните органи. мен ме ухапа змия , кракът ми се поду а във спешния център ме попитаха , от кога имам ухапването казах вече втори ден. Отговора беше, жив си нищо няма , да ти стане. Отпратиха ме у дома.. наложи се да ходя в частен кабинет , да ми бият инжекций.. малко е било на доктора който, е получил шамарите още толко трябваше.
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква палка бе, моето дете? Такъв римлянин няма да излезе от панделата поне 5 години за това деяние при бай Тошо...Нищо подобно, щяха да го понабият и толкова! Политическите лежаха от 5 до 30 затвор! Помня го пределно добре Янко Шумкарското царуване, все пак имам навършени 65 години за да може детенце като теб да ми говори шумкарски мурафети!
21
2
 
6
 
! Отговори
АМИ преди 1 година
НЕКА ИМА КАМЕРИ И ДА ИМА ДОСТЪП ВСЕКИ ДА ГЛЕДА КАК МИНАВА ВРЕМЕТО В СПЕШНОТО В МОНТАТА МОЖЕ БИ ДА ИМА ПО ДОБРО ОТНОШЕНИЕ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ТОГАВА
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 21 Ако не си й счупил кост се води лека телесна. Мен ме пребиха преди години и имах хематоми по лицето си само и една аркада на веждата, не моможех да си позная лицето, но като отидох да си изкарвам медицинско за да го съдя , лекарят ми каза че имам само лека телесна повреда. Така пишеше в медицинското...
19
12
 
10
 
! Отговори
БДЖ преди 1 година
Уж лекарката е "пребита", а е с "лека телесна повреда"!!!!!!!! Туй как да го разбираме?????? -))))))))))))))
18
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пожелаван на тези които са много доволни от нашите лекари да ни се отърват до живот от тях
17
10
 
12
 
! Отговори
ВЕЛИЧКО преди 1 година
ТЕ СИ ЗНАЯТ ЩО ГИ БИЯТ !
16
8
 
13
 
! Отговори
Счупена ръка,Пирогов преди 1 година
3 пъти викат на прегледи с единствена цел да си вземат пари от касата и да убеждават за операция от 4000 лв. Нула внимание. Изпросиха си 50 лв за превръзка през рамото. Писаха потърпевшата, че лежи 5 дена в болницата, за да си вземат пътеката. Дали са за бой?
15
6
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
до 14 Каква палка бе, моето дете? Такъв римлянин няма да излезе от панделата поне 5 години за това деяние при бай Тошо. Белене го казах като метафора, а ти ако не си го разбрал с плиткия си мозък е твой проблем.