Отново агресия между деца, две шестокласнички се биха

Причината - забележка заради цигара в училищния двор
26
Отново агресия между деца, две шестокласнички се биха
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пореден случай на агресия между ученици в София. Случката е от 8 март, когато пред главния вход на 97-о училище „Братя Миладинови”, две момичета се спречкват. На кадрите се вижда как едно от тях тегли за косата другото, след което нападнатата ученичка пада на земята. Около тях имало много други деца, които се смеят и ги снимат.

„Тръгвах си от работа и видях група шестокласнички на двора. Те изглеждаха напрегнати. Казаха, че са се скарали, но са се разбрали”, обясни пред Нова телевизия училищният психолог Ева Колева. Тя ги повикала на следващия ден в кабинета й, за да обсъдят случката.

Психоложката веднага подава сигнал до директорката на учебното заведение Емилия Манолова. Оказва се, че до боя се стигнало, след като едно от момичетата е направило забележка на другото, че пуши на територията на училището.

Момичето, което е посегнало на своя съученичка, е с предупреждение за преместване, а ученичките, които са снимали са със санкция забележка от директора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще станат добри майки: ще правят забележки и ще пребиват децата си.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ле леее. Преди 20 години репортерите къде бяха? Ааа да нямаше активирани болшевики изчадия да плюят по всички държави в Европа.
17
0
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 1 година
През ден сте се биели, защото сте момчета и сте имали някакви ваши детско-юношески препирни. Но тук става въпрос за nuклa, която нагло нарушава ПРАВИЛНИКА НА ИНСТИТУЦИЯТА, в която са я настанили родителите й по тяхно желание, а не защото от училището са ги молили да запишат тази да учи там. И когато друго момиче й прави забележка, тази се държи като парцалива неграмотна махленка. Другото момиче е там, защото НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВДИШВА ТЮТЮНЕВ ДИМ. Пpocтaкecaтa пречи и следва да бъде изгонена с ритници.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До йъфэ - Там е проблемът. Живеем след период, в който простащината беше издигната в култ. Да си недоучен бачкатор с просташки манталитет - това беше образът, възвеличаван по времето на соца. После имаше десетилитие след 10-и ноември, в рамките на което беше обожествен простакът-силовак, та да остане на заден план въпросът кого всъщност охранява този силовак и чии интереси защитава. 78 години толериране на простащината, какво друго поведение на децата да очакваш?
15
0
 
3
 
! Отговори
йъфэ преди 1 година
Хм, че каква новина има тук?! Това си е ежедневие в училище. :)))
14
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз о мое време, дебех кои ще се бият, а после вадих от едно парцалче добре пчистени от ДНК и отпечатъци ножки, боксове и други опасн предмети, за ... да си помага съучениците ... х хи хи! Беше много забавно, като някой го пратят в болницата.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Оказва се, че до боя се стигнало, след като едно от момичетата е направило забележка на другото, че пуши на територията на училището." - Въпросното момиче, трбява да бъде ИЗГОНЕНО от училище, защото е пушило, като да се я накарат, да работи тежки смени в някой Макдоналдс и да я показват за НАЗИДАНИЕ!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен ме нападнаха в училище вежднъж. когаот видях мнгоо хора да пушат, симах ги, пратих снимките поотделно на ВСИЧКИ родители, след което изнесох лекция к ще състари кожата им, как няма д ауспеят в живота, защото ще боледуват от рак, за чийето лечение ще трябва да плащаме НИЕ, нормланите, добри, послушни, мили и ученолюбиви деца, които ще успеят в живота!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви наказания им наложиха? От родителите каква отговорност се потърси? От учителите?
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер новина, жалко че по мое време нямаше толкова загрижени ***
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В 10-ти клас ясно, но когато завършат училище, по- оборотните ще участват в топ-риалити предаването Хергенинот и там ще се бият на тепиха една с друга коя да стане първа и да бъде известна докато мине 32-33, а ако не успее да касира, да изпадне в огромна депресия след 40, да гледа 10 котки и да се надява некой бакшиш да и подхвърли наденицата. Евалата, Джони Деп!
8
0
 
14
 
! Отговори
От провинцията преди 1 година
Е то София събра целия упадък на обществото с ускорени темпове. Като почнеш от парламента, после милиционерите и т.н.
7
0
 
11
 
! Отговори
Мин на образованието преди 1 година
Директорката на училището може да направи специална клетка в която да се провеждат боевете, а също и канал в тикток с записи на побоите, интервюта с победителите, залози и тн.
6
1
 
15
 
! Отговори
Боеве на славата преди 1 година
Нека победи по силната и да спечели възможност да бъде оплодена от алфа самеца на 6 ти клас. Така е в природата.
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
Вчера пред нашето квартално училище беше подобно - някаква групичка на видима възраст 14-15 години и една крехка на вид девойка заплашваше и псуваше друга толкова грозно, че чак мен ме хвана срам. Само дето не бяха хванали да се бият още. Не знам вече как да коментирам. Но бъдещето на нацията ни е отчайващо.
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тъй са некои "ученички" - в шести клас *** цигарето, в десети други работи
3
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Багхти парцаляците, човек. Шести клас момичета лапн али цигарите и смърдят на к3н3ф. Като станат 10-ти какво ще измислят?
2
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние пък навремето, като бях ученик, си се биехме през ден и не съм забелязал да е пишело във вестниците за това
1
4
 
16
 
! Отговори
Спорили са преди 1 година
За паркомясто, кой да паркира