Полицията със спецоперация в Плевен

На места има изградени временни КПП-та
29 мар 2023 10:12, Красимир Ангелов
5
Полицията със спецоперация в Плевен
Снимка: БГНЕС

Специализирана полицейска акция за противодействие на престъпността и опазването на обществения ред започна тази сутрин в Плевен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В акцията са включени сили на всички районни управления, Криминална, Икономическа, Пътна и Охранителна полиция при областната дирекция и Зонално жандармерийско управление – Плевен. В акцията участват още служители на Държавното горско стопанство, Българската агенция за безопасност на храните, Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите, Националната агенция за приходите и Регионалната здравна инспекция.

Изградени са временни контролно-пропускателни пунктове, разположени на възлови места в региона.

Основните акценти в проверките са свързани с престъпления срещу личността, собствеността, кражбите и противозаконните отнемания на автомобили, разпространение на наркотици, контрабандни стоки, контрол на водачите на моторни превозни средства и др.

Тази сутрин МВР започна акция и в Ботевград. Полицията извършва проверки за изборни нарушения във връзка с предстоящия парламентарен вот, съобщиха от вътрешното ведомство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербодепесарите ще платят вересиите на хората по селата за изборите.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност има такива тетрадки, дето ги търсят, но те заиграват с беднотията на хората. Известно е, че се пазарува на вересия и се пхлаща, като се вземе пенсия или помощ. Така че да внимават какви тетрадки прибират, не само дейност да отчитат.
2
1
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Магазините по селата проверихте ли ги? Имат едни тефтери и в тях пише Иван 10 лв Асан 20 лв ,Първан 30 лв и още и още имена Дерменджията да не спи ами да арестува всички магазинери ама и да се похвали .а иначе всички тези операции са прах в очите на хората от по големите градове ,а хората от по малките населени места знаят за какво става въпрос има хора които постоянно висят в тефтерите но не че са си продали гласа а че дължат пари за това което са си купили.
1
6
 
11
 
! Отговори
Падение Плевенско преди 1 година
Плевен е най-пропадналото селище на стария континент! Селище мръсно,неугледно,бедно ,престъпно!Това селище е аналог на библейските Содом и Гомор! Да не дава господ на никого да замръкне в селището!Селище в което се вмирисва от общината където цари голямо лапане,лъжи,демагогия и шуробаджанащина! Това селище прави романите на Хичкок да бледнеят...