23-годишен влиза в затвора заради избит зъб

Присъдата му е 10 месеца
Обновена: 14 яну 2024 10:23 | 14 яну 2024 10:23, Петър Бойчев
7
23-годишен влиза в затвора заради избит зъб
Снимка БГНЕС

23-годишен жител на старозагорското село Мирово договори 10-месечна присъда, след като призна вина за нанасянето на средна телесна повреда. Младежът е сключил споразумение с прокуратурата, което е одобрено от Районния съд в Асеновград, пише "24 часа".

На 4 октомври м.г. той се сбил в село Милево, община Садово, като избил зъб на опонента си. Деянието е извършено по хулигански подбуди. Макар да е признал вината си, 23-годишният мъж ще изтърпи присъдата си ефективно при първоначален общ режим. Въпреки възрастта, това не е първото му осъждане.

Решението, с което споразумението е одобрено, е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: затворприсъдазъб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 месеца
Помните ли Максим Стависки какво направи и колко лежа?
4
0
 
6
 
! Отговори
Мдамммммм.... преди 3 месеца
... ако същият този се беше качил на колата си и , вместо да избива зъб, бе прегазил опонента си по непредпазливост, можеше да разчита на условна присъда, като Стависки, а гледайте сега как ще кисне в панделката....
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нашето правосъдие с тия споразуменийца с рецидивисти за техните присъди направо развива опасни престъпници и убийци на свобода. Защо не се споразумявате с жертвите, драги правораздавници!? От чия страна стоите сите, та се споразумявате с виновните и осъдените!? За това ли е тази съдебна система създадена, да отглежда и развива престъпници?? А обществото да го подухва ли!?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Медиите - по-ниско от махленска седянка! Едни ни занимават с ритнато коте, други с избит зъб, трети със сексуално обидена преди 35г., все жизнено важни новини. Всичко останало е перфектно , от НС до последния пъдар...
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Избил зъб на опонента си? В какъв аспект му е бил опонент? Спор по някой проблем на науката ли са водили? Или са водили спор относно бъдещото благоустройство и икономическо развитие на село Мирово?