Поне 20 журналисти задържани на протест на Червения площад

Митингът бил на руски съпруги на военнослужащи
3 фев 2024 13:21, Петър Бойчев
78
Поне 20 журналисти задържани на протест на Червения площад
Снимка БГНЕС

Полицията в Русия е задържала днес най-малко 20 журналисти по време на митинг, организиран на Червения площад от съпруги на  руски военнослужещи, сражаващи се в Украйна, които искат техните мъже да се приберат от фронта, предаде Франс прес.

Видеооператор на Франс прес е бил сред задържаните журналисти. Той разказа, че  20-25  журналисти, сред които и чужденци, са били задържани заедно с него и сега са в полицейски микробус, който ги отвежда към полицейски участък в Москва, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Империя на злото, сър.
39
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те да се радват, че са ги пуснали в Москва. Жените си протестират, с право, никой не ги закача. Ако има някой, който винаги търси под вола теле, това е журналиста, мръсен, гаден, гладен за сенщация.
38
13
 
27
 
! Отговори
клоаката РАШИСТАН преди 3 месеца
Руските мужици са като овце на заколение. И да мислят и да не мислят черните чували и груз 200 вече са им назначени. Докато все още има живи от тях избора им е предрешен. Или смърт в окопите или 10 години каторга за тези които искат да изклинчат от фронта, а за по-непокорните - Новичок. Кремълския джуджак яко се е заел да занули Русията.
37
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ония с мустачките е бил с един тестис, може пък Путин изобщо да не ги бръсне за слива протестиращите женички.... :)))
36
10
 
16
 
! Отговори
Северна Корея 2 преди 3 месеца
путлерастия
35
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А защо не пишете какви "ароматни касетъчни снаряди" са рзпръсквали френските фермери срещу тяхната полиция? Защо не пишете истината за протестите в ЕС?
34
6
 
6
 
! Отговори
Малко са! преди 3 месеца
И до един предатели! Трябва и у нас!
33
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами как да се приберат от фронта като лисици и подивели кучета вече са ги изяли в Украйна. Путин да не е господ да ги възкреси?
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По време на протестите на фермерите в Брюксел и хвърлянето на яйца срещу сградата на европарламента на евродепутатите им е било забранено да снимат. Ако приемем информацията тук за вярна, излиза, че на протеста са присъствали много чуждестранни журналисти. Те очевидно са били нарочно извикани за целта. Откъде имаче да знаят? Още: не пишете да са арестувани съпруги на военослужащи.
31
2
 
6
 
! Отговори
Тръмп преди 3 месеца
- спасителната сламка за форумният ***.тариат от удавници . Другаре, дотам ли я докарахте, да чакате помашч от щатския президент? Кукувица ви е изпила мозъците.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
*** сър ........
29
1
 
1
 
! Отговори
КьоравКартиНеиграе преди 3 месеца
До Фекняреста снимка/// Всички поставили, поставят и канещи се да поставя-"МИНУС" да идат на очен лекар. От Руководството!
28
4
 
7
 
! Отговори
До 28 преди 3 месеца
Скоро ще разберем. Дано не думнат Кримскиьо мост, че как ке бегаме от Крим къде Блатная.
27
10
 
8
 
! Отговори
Фекняреста снимка преди 3 месеца
Сниката е яко фейкилна. Дне и вчера в Москва на Червения площад е имало Севрно сияние с дълбоки минусови температури и половин метър сняг. На снимката. Леко облечена малобройана група от 2.5 демонстрантен маТРИял, без ръкавици, *** и валенки, в ръка подгрята водака и и ..... баси излагето:Ски Народе зелената трева, аааа опс - с тая зелена ливада символично се изразява подкрепата за Зеленски.
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Днес коя по ред рафинерия думнаха в Русия?
25
4
 
12
 
! Отговори
До 20 преди 3 месеца
Рушнялиите са уфсе, но не искам да обиждам животните, тъй като малоумието, в резултат на алкохолизъм, е превзело СеСеСеРетата или май вече СеСеСеРетата ги хвана липсата. Има ги само в психиатричните аномалии на руските иббрр.икчии шетащи из форумите, като мухи без глави.
24
11
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
И ще повторя нещо Ако господин Тръмп се върне в управлението на САЩ войната ,колкото и тя да е фарс, ще бъде преустановена. Байдън налива масло в огъня не само в Тексас,но и в отношенията между Киев и Москва. А е истина,че Дълбоката държава в САЩ е мега-компютър,но е и важно кой включва и изключва същият. Поне на този етап се стига до парадокса Путин и Байдън да са съюзните,бидейки врагове,защото всичко,което излиза от властолюбието им е потънало в двойнственост и нелогичност.
23
3
 
11
 
! Отговори
ужасТ преди 3 месеца
бе как може да недоволстват ?! нали при комунизма всички сме равни и презадоволени :)
22
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много угодно изтървате същноста на искането жените не са против СВО просто искат ротация
21
1
 
3
 
! Отговори
??? преди 3 месеца
До Анонимен АкЮ, абе грамърен инвалиде къде в тая трилогия си си заврял Ютата бе. кво е тва АкЮ, после аКю???