Британски туристи пребиха българин пред дискотека в Боровец

Те са привлечени като обвиняеми за нанасяне на средна телесна повреда
53
Британски туристи пребиха българин пред дискотека в Боровец
Снимка: БГНЕС

Туристи от Великобритания, почиващи в курортния комплекс "Боровец", са нанесли побой на мъж от самоковското село Радуил, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София.

Около 3:40 ч. на 2 март мъжът от село Радуил посетил полицейския участък в курорта Боровец и съобщил, че чужденци са му нанесли побой пред нощно заведение. Пострадалият бил прегледан в Центъра на спешна медицинска помощ в Самоков, след което е отказал хоспитализация, допълват от полицията.

Оттам посочват, че полицейските служители предприели оперативно-издирвателни действия като разкрили и задържали извършителите. След доклад на събраните доказателства в прокуратурата двама жители на Великобритания са привлечени като обвиняеми за това, че в съучастие са причинили на потърпевшия средна телесна повреда.

Наложена им е мярка за неотклонение "парична гаранция".

В хода на оперативната работа по установяването им е задържан и трети техен сънародник, в хотелската стая, у когото криминалистите открили картонена кутия със суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис, и саморъчно свита цигара със същото съдържание, посочват още от ОД на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: боровецпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Самоковските компири (картофи) разбират само от бой. Ако не разбере, явно боят не е достатъчен.
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Имаше някакъв мач български срещу английски отбор и някакви англичани на Граф Игнатиев-нагли, високомерни, крещящи-такова от руски фенове не очаквайте. Наглизите ни смятат за мравки.
3
39
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сигурно бития е някой смахнат русофлясник, дето е започнал да им се дърви и да им разправя колко "велик е Пyтя"! Ако е така, добре са направили че са му начупили канчето, и аз така бих постъпил...
2
5
 
31
 
! Отговори
Това е преди 2 месеца
Разграденият двор в който идват англетата и си правят каквото искат... Щото при тях, веднага затвор..., а у нас всичко им е позволено...
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А защо са го пребили :)))