Британски туристи пребиха българин пред дискотека в Боровец

Те са привлечени като обвиняеми за нанасяне на средна телесна повреда
53
Британски туристи пребиха българин пред дискотека в Боровец
Снимка: БГНЕС

Туристи от Великобритания, почиващи в курортния комплекс "Боровец", са нанесли побой на мъж от самоковското село Радуил, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София.

Около 3:40 ч. на 2 март мъжът от село Радуил посетил полицейския участък в курорта Боровец и съобщил, че чужденци са му нанесли побой пред нощно заведение. Пострадалият бил прегледан в Центъра на спешна медицинска помощ в Самоков, след което е отказал хоспитализация, допълват от полицията.

Оттам посочват, че полицейските служители предприели оперативно-издирвателни действия като разкрили и задържали извършителите. След доклад на събраните доказателства в прокуратурата двама жители на Великобритания са привлечени като обвиняеми за това, че в съучастие са причинили на потърпевшия средна телесна повреда.

Наложена им е мярка за неотклонение "парична гаранция".

В хода на оперативната работа по установяването им е задържан и трети техен сънародник, в хотелската стая, у когото криминалистите открили картонена кутия със суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис, и саморъчно свита цигара със същото съдържание, посочват още от ОД на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: боровецпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
Бития пак ли е от ПП
24
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
само бой, бой, бой по русофилската азиатска кратуна докато стане атлантик с бяла кожа !
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
дано повече смели чужденци да се намерят, че като гледам цели квартали и дела треперят от такива торби с л..@на и никой нищо не прави! егати и държавата!!
22
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
браво на британците!особено ако този е бил от тези местните бабаити, които никой не ги пипа за нищо!!!
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Явно битият е бил от модерните соеви ефроатлантици дето са много отворени пред клавиатурата, но на живо мрънкат като ученички. Ако беше истински българин на място "биячите" веднага щаха да бъдат поставени на място.
20
3
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Ако битият от ПП/ДБ и техния цветен фен клуб, тогава е добре дошъл побоя!
19
5
 
11
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 2 месеца
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!
18
2
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
а село радуил какво прави посред нощ пред дискотеката чака аванта
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 15, ти ли ще мреш, че като гледам сам си се прокълнал! ХАХАХАХ! Нека да ти е поличба!
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До да попитам "Няма ли няколко българи довечера да им покажат къде зимуват раците и че не трябва да бият българи!?"-------------- свърши се тая. Това се прави веднага и на място. Сега вече от амбасадата са надърпали ушите надолу по веригата и колонизаторските туристи ще ги галят само с перце.
15
4
 
16
 
! Отговори
истината преди 2 месеца
До със съжаление "За жалост повечето чуждестранни туристи идват в България защото..." ------------- а за какво друго да идват? Ако искат планини ще ходят в Италия, Франция, Австрия. Ако искат море - Гърция, Испания, Франция, Италия, Турция. Ако искат храна и обслужване- дори и Румъния е по-добре от нас! Единственото, за което си заслужава да се ходи у Територията е евтиният алкохол и "креватен обслужващ" персонал.
14
8
 
14
 
! Отговори
да попитам преди 2 месеца
Няма ли няколко българи довечера да им покажат къде зимуват раците и че не трябва да бият българи!?
13
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако бития е русофил, одобрявам напълно!
12
3
 
13
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 2 месеца
имаше един навремето от Самоковец дето "произвеждаше" картофи и се правеше на велик по софийските дискотеки ...та се наложи да го остранят чак в Холандия ...
11
4
 
13
 
! Отговори
реалист преди 2 месеца
До Анонимен "щеше да е готино да влязат поне за малко в бг затвор" -------- по-вероятно е полицаите дето са прибрали колонизаторите да лежат сега в ареста.
10
3
 
24
 
! Отговори
със съжаление преди 2 месеца
За жалост повечето чуждестранни туристи идват в България защото им е евтино и за алкохолен и секс туризъм, примесени с нарко оргии! Посрещаме най-долнопробната и пропаднала част от европейските граждани! Дано ги накажат строго преди да успеят да избягат!
9
3
 
20
 
! Отговори
Така така, преди 2 месеца
евроатлантизъм в действие!
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Британците да си ходят на миризливия потъващ остров и да се махат от тук!!! Жалко ,че за побой няма да лежат в затвора - щеше да е готино да влязат поне за малко в бг затвор - да си знаят, че българи не се бият!
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 1 Как защо? Те са господарите ние колония! А онзи *** Майкъл Шилдс ли беше или нещо от сорта, защо искаше да убие бармана? За кеф! И като го осъдиха на 15 г. британците натиснаха нашите и беше пратен да ,,изтърпи" наказанието в UK, и там на секундата освободен. Но както се казва - на робска душа, робска участ се полага!
6
4
 
23
 
! Отговори
61 преди 2 месеца
Хайде сега да ги изправим пред съд за шпионска дейност!