Разследват побой над чуждестранни студенти на бул. "Витоша"

Те са пакистанци с британско гражданство
9 мар 2024 12:55, Петър Бойчев
188
Разследват побой над чуждестранни студенти на бул. "Витоша"
Снимка БГНЕС

Полицията в София изяснява случай на побой над студенти по медицина от Пакистан с британско гражданство. Инцидентът е станал снощи на столичния булевард "Витоша", съобщи БНР.

Около 21 часа в петък няколко млади мъже са нападнали група студенти с гражданство от Великобритания, с произход от Пакистан. Двама чужденци са откарани в “Пирогов“ с леки наранявания.

Причината за нападението не е ясна. До късно снощи екипи на полицията в столицата са опитвали да издирват камери, които са заснели нападението. Към момента обаче няма информация дали има задържани за инцидента.

В сряда вечерта на бул."Витоша" също е имало сблъсък между чужденци и български младежи. По неофициална информация група чужденци се нахвърлила върху момче на централния булевард пред погледа на десетки минувачи. Агресията била предизвикана от забележка на нападнатия. Той опитал да защити момиче, с което член на чуждестранната група се заяждал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тук не е Западна Европа, дори и в София. Първо ще го усетят мигрантите, после евроатлантиците. Може да е и в обратен ред, но ще стане скоро.
131
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз още не разбирам ,защо ги оставихме ромите да ни се качат на главата? Защо оставяме да ни вкарват още от тях с други паспорти или без такива? Защо едни мутри грабят народа? Защо джуките са нещо нормално в България? Защо всички дето имаха акъла да помогнат това да не се случва тук , решиха ,че е по- важно да си гледат собствената дупара и се спасиха, и отидоха някъде по света? Жалко за хубавата ни родина и за всички умрели за нашата свобода! Бог да ги прости!
130
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи от МВР официално разследват ,че са пребили 2 пакита, а че 11 араби са нападнали момиче и момче ,няма разследване!!! Американски ценности! Честити да си ви демокрацията и новите морални ценности ,европейци! Ахх, ако Русия беше по- нагла да си намери някоя колония на топло ,щях да замина веднага!
129
0
 
17
 
! Отговори
Y преди 2 месеца
Сега се започва ,ще усетят балканският ***
128
5
 
16
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 месеца
Харесват ли Ви новите европейски ценности и практики?
127
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако въз(раз)граждане организира протестя няя да ида. Това е падение. Всичките им протести са на база спекулации и селящина
126
3
 
23
 
! Отговори
Биологичен закон преди 2 месеца
Ако самците не могат да защитят самките и малките, популацията е обречена на изчезване. Хората също сме биологични същества и не правим изключение от общите биологични закони.
125
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 131 Не те е срам! Който защитава момиче от гнусно поведение на npuмuтuвu, бил "гъзарче" и провокатор! Щях да ти отговоря с едно нашенско традиционно проклятие - за ръката ти, която е написала тези редове, но тук трият такива коментари. Считай, че ти е било казано.
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой организира протеста?
123
2
 
24
 
! Отговори
И що щат в България преди 2 месеца
тез *** английски граждани? В Англия медицински институти няма ли? Или нямат достатъчно акъл да влязат да учат там, а у нас като си платят и ще им дадем дипломи ако ще с една гънка да са и тя да е под кръста.
122
2
 
5
 
! Отговори
До 128 преди 2 месеца
До До 125 Айде бре - Труженичките от онзи занаят са друга категория, там става въпрос за търговска сделка - вид услуга срещу заплащане. Не се прави на ударен.
121
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато наследниците на хуманната религия ислям нападат и бият българи - няма подадежи жалби ..това не се е случило -но когато българи си отстояват достойнството срещу наследници на хуманната религия ислям -о вой до небесата (((Първи Закон на Мойсей който изповядвам ми дава пълно Право -политик, журналист или социолог който ме е илъгал че имам пълно право да го целувам студен без да нося наказателна отговорност !
120
41
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никой не си признава обаче, че и в двата случая нашите български гъзарчета са се правили на важни и са провокирали. Всеки има право да се защити. Важното е, че не са мигранти и Копейкин отново е хванат в опашата лъжа
119
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво търсят тук тези пакистанци, и едните и другите?
118
18
 
2
 
! Отговори
До 125 Айде бре преди 2 месеца
Що? Аз лично неведнъж съм виждал българки да се предлагат на чужденци, и то с голяма охота и усърдие..не съм виждал някой да бие ухажорите. Аз съм за принципността, но като сте принципни (уж) бъдете такива докрай и като видите нашенка да се натиска с (истински) германец, англичанин или французин бийте...само дето тогава никой нищо не прави, що ли?
117
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейкин да си глътне телефона задето лъга и спекулира, че са мигранти. Изглеждат твърде добре облечени за мигранти
116
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
от пакистан с британско гражданство и следват в българия вън ид от българияидете да се биете в англия и сащ кара се по сценарии на англ посолство
115
5
 
25
 
! Отговори
София преди 2 месеца
Ще му счупя ръцете и краката,ако видя някоя такава отломка от Сирия или Афганец да заглежда Бг жена,момиче,девойка и т.н..И за да съм толерантен,ще му оставя един пръст да се бърше и подмива след тоалетна.
114
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разследват студенти)точно тия студенти в германия всяка нощ изнасилват жени ,но Германия мълчи ,защо ли?
113
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 92 - Колко пъти да ти се повтори нещо, което е съобщено в други сайтове - в основата на конфликта с пакитата пак стои нездрав интерес към момиче. Туристите от Великобритания обикновено идват тук на алкохолен туризъм, но когато са с екзотичен произход, те не могат да не си покажат рогата - ако една жена не е фереджосана, те си мислят, че са в правото си да се държат с нея като с труженичка от Околовръстното. Няма лошо да им се припомня, че тук техните традиции не важат.