Разследват побой над чуждестранни студенти на бул. "Витоша"

Те са пакистанци с британско гражданство
9 мар 2024 12:55, Петър Бойчев
188
Разследват побой над чуждестранни студенти на бул. "Витоша"
Снимка БГНЕС

Полицията в София изяснява случай на побой над студенти по медицина от Пакистан с британско гражданство. Инцидентът е станал снощи на столичния булевард "Витоша", съобщи БНР.

Около 21 часа в петък няколко млади мъже са нападнали група студенти с гражданство от Великобритания, с произход от Пакистан. Двама чужденци са откарани в “Пирогов“ с леки наранявания.

Причината за нападението не е ясна. До късно снощи екипи на полицията в столицата са опитвали да издирват камери, които са заснели нападението. Към момента обаче няма информация дали има задържани за инцидента.

В сряда вечерта на бул."Витоша" също е имало сблъсък между чужденци и български младежи. По неофициална информация група чужденци се нахвърлила върху момче на централния булевард пред погледа на десетки минувачи. Агресията била предизвикана от забележка на нападнатия. Той опитал да защити момиче, с което член на чуждестранната група се заяждал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
34
 
! Отговори
До 97 преди 2 месеца
От къде знаеш, че онези които са пребили нашите младежи в сряда не са също пакистански студенти? София се напълни с ислямисти дегизирани като студенти. Уж студенти, а по цял ден клечат пред Баня Баши и вирят задни части към небето.
92
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пакистанец ли?! Ясно! Тия ни изнасилват и момчетата!
91
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 98- Пакистанци,сирийци,араби,все тая. Ходят на групи и се нахвърлят да се бият винаги с ножове,а жените пак така на групи ги изнасилват. Един дол дренки
90
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А нападението от арабските бежанци над български деца ще разследват ли?
89
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 88 Айде бегай с твоята чужбина. Едно е европеец да заговори момиче. Деуго е група араби да ти подсвиркат и да ти гледат все едно всички ще ти се нахвърлят всеки момент да те изнасилват. Ако беше жена и ти си случи няма да ти е приятно. Или да си гаджето на момичето и дс гледаш как някакви тскива пред теб я обарват. Заради такива като теб "широко скроени" не ги депортират. Понеже мнго си ги пазите и харесвате
88
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пакистанците не са араби....но Ганьовската неграмотност е без прецедент
87
20
 
6
 
! Отговори
Бай Ганьо Англичанин преди 2 месеца
Българския народ ***, но за сметка на това злобен. Голям мъж във фейса, но никога не набил този който е наистина виновен, а нападнал студентите които му дават пари.Драпаме всячески да сме на дъното на Европа и там си оставаме. Аз си взех паспорта *** вече ми е през оня, в БГ само на почивка и да си прибирам големия наем от селяните за панелката в София. Айде със здраве.
86
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пакистанците не са араби....но неграмотността на *** е без прецедент
85
5
 
31
 
! Отговори
Галин Костов преди 2 месеца
Браво на младежите! Докато има такива българи, ще в има България! Натрапниците трябва да знаят че ТУК НЕ Е ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ!
84
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Става въпрос за пакистански студенти по медицина, не за нелегални бежанци. Ганьовският манталитет и местните мутрите така и не позволиха да се превърне София в желано място за туризъм. Вместо да сме просперираща европейска столица със завидни ресурси, духаме супата и живеем в повсеместна мизерия. А междувременно в София, не могат да се намерят най-обикновени артикули и услуги, представени на европейския пазар.
83
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако са студенти, в университета има достатъчно българки и българи, техни приятели и колеги, едва ли са опипвали някоя българка на улицата..:))
82
19
 
7
 
! Отговори
До 84: Ай стиа е преди 2 месеца
Живея в чужбина дълги години и съм работил с всякакви чужденци, включително и индийци...свестни и добронамерени хора са като цяло. Всеки има право според мен да заговаря момиче което му харесва (без да говорим за досаждане при явен отказ). Аз самият съм го правил като чужденец без да досаждам обаче. По добре без такива крайно десни призиви че половин България работи извън България, всеки 3-ти българин е чужденец в някоя друга държава.
81
8
 
25
 
! Отговори
Георги преди 2 месеца
Нещата са почти готови.. Скоро ще хвърчат пак павета. Имам приятели в Германия. Там са завършили, работят високоплатена работа. Сега си стягат къща в България и се прибират тук да започват нов живот. Казаха, че в Германия вече е нетъпримо. Жените ги е страх да излязат вечер до магазина. Децата ги учат, че трябва да са толерантни с всички извратеняци. Мъжете не смеят да се обадят, защото мигрантите вървят на групички и всички са с ножове, а полицията бездейства, за да не им нарушава правата.
80
4
 
31
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 2 месеца
А разследват ли боя на бежанци над български студенти преди два дена ?!!
79
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Kak interesno zvu4i 4ujdestranna grupa, ne imigranti, v nukakav slu4ai ne sa ni dokarani ne.
78
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 83. Кво праят, дрогират ли се ? Ако не им се плати няма да се мръднат...
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 78 Защо си мислиш, че бездействат? :)
76
2
 
17
 
! Отговори
Русоробски фронт преди 2 месеца
До Анонимен 67. Мисирляците са се наакали да не би да има упрек от посолствоТО...И да уточне нито съм русофил или русофоб а....българофил
75
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разследват побой на канадец с български паспорт в Партийния дом.
74
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е ЩОМ СА С БРИТАНСКО ГРАЖДАНСТВО ЗНАЧИ МОЖЕ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ НАЛИ... НО ЯВНО НЕ