Разследват побой над чуждестранни студенти на бул. "Витоша"

Те са пакистанци с британско гражданство
9 мар 2024 12:55, Петър Бойчев
188
Разследват побой над чуждестранни студенти на бул. "Витоша"
Снимка БГНЕС

Полицията в София изяснява случай на побой над студенти по медицина от Пакистан с британско гражданство. Инцидентът е станал снощи на столичния булевард "Витоша", съобщи БНР.

Около 21 часа в петък няколко млади мъже са нападнали група студенти с гражданство от Великобритания, с произход от Пакистан. Двама чужденци са откарани в “Пирогов“ с леки наранявания.

Причината за нападението не е ясна. До късно снощи екипи на полицията в столицата са опитвали да издирват камери, които са заснели нападението. Към момента обаче няма информация дали има задържани за инцидента.

В сряда вечерта на бул."Витоша" също е имало сблъсък между чужденци и български младежи. По неофициална информация група чужденци се нахвърлила върху момче на централния булевард пред погледа на десетки минувачи. Агресията била предизвикана от забележка на нападнатия. Той опитал да защити момиче, с което член на чуждестранната група се заяждал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А на софийското летище продължават да кацат самолети с чуждестранни студенти от Австрия и Германия.
51
2
 
24
 
! Отговори
Станали ви ясно преди 3 месеца
Става ясно, че МВР мрязят Български жени и защитават Пакистанци! Супер сте бе еничари!
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 49 ___ Затова е крайно време да се разреши законно да притежаваме оръжие за неизбежна самоотбрана. Ако имаше такова разрешение, малолетното човекоподобие вече щеше да е при небесните девици.
49
4
 
23
 
! Отговори
До Californication преди 3 месеца
До Californication - говори се за ДВА отделни случая - битите от Пакистан са били бити в ОТГОВОР на побоя от страна на 11 таллибана върху 3 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА предния ден! 11 талибанаааа задърпват МОМИЧЕ, момчето (приятел на момичето) им прави забележка и ония скачат като камикадзета! 11 воювали талибаана на 2-3 ДЕЦА! И са ги пребили, качили САМИ видео в нета с надпис "квартал на ислямския мир" и са се ТАГНАЛИ, а МВР "нищо не знае, няма сигнал"! Така че не манипулирай, а ония... няма да остане така
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 44 - Вразумителният тупаник не е бил без повод. Тези също са проявили нездрав интерес спрямо българка.
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Брей как скокнаха от НПО-тата а ? И веднага започнаха да ми обясняват, че бялото било черно. Ей таквизи работници на НПО-тата да ги почнеш с дряновицата и да не спираш. Родоотстъпници и предатели.
46
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мен пък ме гонеше с нож малолетен син на брада из централния пазар след като станах свидетел на продажба на наркотици и направих забележка. Не дойде нито полиция, нито който и да е от пазара се опита да ми помогне. Ако не бях избягал бързо до метростанцията, щеше малолетен афганистанец да ме е пробол с нож. Мисля че всички полицаи от трето районно са виновни пред закона за престъпленията, извършвани от Лъвов мост до Стамболийски всеки ден. Трябва този квартал да бъде тарашен всяка нощ
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 44. Кога успе да им провериш паспортите какви са ?
44
1
 
11
 
! Отговори
Позитивен преди 3 месеца
Българи юнаци!
43
2
 
23
 
! Отговори
Зюмбюлчо Теменужкин преди 3 месеца
Аууу, ама моля ви съ! Диви балкански субекти са набили ядрени физици, бъдещи мозъчни хирурзи и тем подобни съкровища на човешката цивилизация! Ама как може така, беее! Ние много им съ радвами на тез колоритни наши гости и ще ги поканим през юни на прайда. Ама не ги бийте, бееее!
42
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А значи когато ***"*+ли бият българчета - няма данни. Когато по- малкото посолство се обади за техните, цяла нощ търсим камери......ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ - ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ!!!!
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Californication 41. Ти си последния който дори едва ли някога ще разбере за какво става въпрос. Ние можем да четем бе пробита гъдулко.
40
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Улиците не са за бой и подобни, всеки трябва да върви без страх и необезпокояван по тях. Бой и подобни не бива да се допуска да има. Хората, вървящи по улицата трябва ли да очакват някой да ги пребие, все едно какви и от къде са,/българи, туристи, студенти, мигранти/, това не е патриотизъм. Жалко за тези псевдо патриоти, защото ако хората и по улиците почнат да се трепят, до къде ще се докара Бг.
39
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тук някакъв Б ок Лу к се прави на много отворен по мигрантския въпрос за България . Не можеш да различи мигрантите студент. Както и българи учат във Великобритания . С тази разлика , че тия от Пакистан са деца на платежоспособни родители . А не като деца от България пратени с пари на активист от някоя партия. Сега и дела , като тръгна . Ще се търсят камери , свидетели , преписки , срокове . А случая е обикновен с "важна овца " пратена за провокация от партия ,я Възраждане ,я ВМРО,я ГЕРБ .
38
1
 
11
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 3 месеца
Щом са с леки наранявания, значи не са ги били както си трябва и всичко е инсинуация!
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 25. Точно така искат да сме оттренирани като западняците - те да ни закачат жените, а ние да гледаме в страни и да не се месим.
36
2
 
22
 
! Отговори
УТРЕ преди 3 месеца
УТРЕ от 18:30 има протест пред МВР заради бездействията и потулването на случаИТЕ на нападения от мигрантите, незаконните, НЕЖЕЛАНИ от България имигранти, допускането им тук ПРОТИВ волята на суверена! НО ПИТАМ - ЗАЩО в почивен ден вечерта пред празна сграда? ДА няма хора вътре и медиите да мълчат? Като с протеста за мир, където "медиите" не видяха 12 000 души и резултат 0? Айде в понеделник преди консултациите им при Президента - да посрещнем виновните от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС! РАЗПРОСТРАНЕТЕ!
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
*** скоро ще разберат ,че тук не е западна европа
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пуснете трамвай по Витошка!
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя "британски студенти" с пакистански прозиход не си ли учат по туй време уроците бе ? Тия пакета не знаят, че тука не е кат в цивилизована Европа и ше ядат лобут.