Разследват побой над чуждестранни студенти на бул. "Витоша"

Те са пакистанци с британско гражданство
9 мар 2024 12:55, Петър Бойчев
188
Разследват побой над чуждестранни студенти на бул. "Витоша"
Снимка БГНЕС

Полицията в София изяснява случай на побой над студенти по медицина от Пакистан с британско гражданство. Инцидентът е станал снощи на столичния булевард "Витоша", съобщи БНР.

Около 21 часа в петък няколко млади мъже са нападнали група студенти с гражданство от Великобритания, с произход от Пакистан. Двама чужденци са откарани в “Пирогов“ с леки наранявания.

Причината за нападението не е ясна. До късно снощи екипи на полицията в столицата са опитвали да издирват камери, които са заснели нападението. Към момента обаче няма информация дали има задържани за инцидента.

В сряда вечерта на бул."Витоша" също е имало сблъсък между чужденци и български младежи. По неофициална информация група чужденци се нахвърлила върху момче на централния булевард пред погледа на десетки минувачи. Агресията била предизвикана от забележка на нападнатия. Той опитал да защити момиче, с което член на чуждестранната група се заяждал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
удобно пропускате ,че става въпроса за група от 11 брадати мигранти докарани от Денков над български ученик в центъра на София.
31
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бой на почивки в районното за биячите от и3paждане и няма да се излагаме повече така
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ц.ърни ли сабили като Риши Сунак :)))
29
2
 
13
 
! Отговори
Анти Дофтор преди 2 месеца
Дофторята, за да лапат кинти домъкнаха студенти от Англия;))) Само, че тва не са енгилизери, оти те там си имат де да учат тва, а натурализираните енгилизери, индийци и пакита. Пловдив и той е пълен с такива пакита, които си имат псотроениз а целта общежития. Ама то в общежитие са не стои;))) Пакито иска са разходи некъде, кръвта му бушува;))) Аи да го топне, иска. МВР-то, както винаги са еничари и антибългари, те ще пазат пакитата от нас!
28
2
 
31
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
Ситуацията от Европа се повтаря и у нас,власта крие и прикрива престъпленията на бежанците.Народа трябва сам да се бори с хуните.
27
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Братушките идат ! Скоро тия чуждестранните, ще бъдат минало!
26
25
 
5
 
! Отговори
влади въргала преди 2 месеца
Българските девойки са се ориентирали бързо и са се лепнали за паралиите с UK паспорти но това не се е харесало на родните дpишльoвци и е станало въргал
25
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чуждестранна група??? Алооо тва са примитивни бадуби!!!
24
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нещата лека полека си отиват към бой. Арабите май не са наясно, че ние в БГ не страдаме от излишна политкоректност както наплашените германци. Един *** стомничка, два пъти стомничка и накрая ще има масови погроми и палежи на общежития. Полицията няма да успее да ги защити от гибелния гняв на българите.
23
3
 
16
 
! Отговори
Негър Скиор преди 2 месеца
Милиционерите за нищо Не стават. Трябва да се закрият. Мързеливи, слабограмотни , без трудови навици ............ обаче с много претенции. Закривай.
22
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Млади мъже били нападнали група студенти от пакистански произход??? Да, ама по други сайтове пише, че причината пак е била момиче! Къде е писано, че нашите момичета са законна плячка, която им се полага само защото са мюсли?
21
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стискам палци всичкото русофилско племе да бъде изселено в Сибир с еднопосочен билет, Европа има нужда от трайно прочистване от русофили
20
5
 
35
 
! Отговори
Ана преди 2 месеца
Така ще е - хората не разчитат на мвр, то спинка , арабесите трябва да са наясно, че булгарските мъже няма да ги гледат как им опипват жените, не са германци или поне малко австрийци. Боят изгражда, ще го научат.
19
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стискам палци на Алтернатива за Германия и на ЛьоПен да вземат максимално много власт на изборите. Европа има нужда от сериозно преразглеждане на мигрантските си политики.
18
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По Витошка е пълно с камери. Как така все още търсят, но не намират!? За битите пакистанци веднага се задействаха, а битите българи - кучета ги яли! Пак се докарваме пред посолството, а българските граждани могат да чакат от умрял писмо! Всички тези цветнокожи трябва да бъдат изгонени! Нямат място у нас! Не ги искаме! Да си пътуват към родните страни!
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дошли от Перник група момичета по Витошка да се разходят. Тея ги погледнали косо и не им дали път и перничанки ги наплескали. Аре, кой от къде е, но София е предградие на Перник.
16
3
 
33
 
! Отговори
Ей,ми$$ир Пепи! преди 2 месеца
За чуждите,мигрантите и гь3а си дадохте,а за битите български деца от престъпната група в центъра на София мълчите като на е 6 ани!!! И не са младежи а 12-13 годишни деца,ми$$ирчо! И после ре8ете защо хората подкрепяли крайни организации като Атака и Възраждане! Щото превърнахте държавата в хранилка за некадьрници и НПО-та! И вие т нар джурнаГлисти имате най-голяма вина за това!!! Утре и на вас може да ви се случи,когато излезете извън жълтите павета и се сблъскате с реалността! Жалки сте!
15
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега Пакистан ще ни обяви война заради изцепките на Костя
14
2
 
47
 
! Отговори
Брей! преди 2 месеца
Никаква полиция не се вясва, когато 11 арабели пребиват непълнолетно българче, опитало се да защити българска девойка не от заяждане, а от грубо, нагло, безсрамно сексуално посегателство в центъра на София! Но щом пакистанци ядат бой, веднага полицията търчи да разследва. Имало е причина пакистанците да бъдат озаптявани.
13
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шкембе войводата е отслабнал 40 килограма и почнаха безобразията.