Месечен хороскоп за април за всяка зодия

Динамичен месец
28 мар 2024 11:51, Михаела Лазарова
4
Месечен хороскоп за април за всяка зодия
Снимка: Istock

Наситен с множество астрологични събития, април ще бъде предизвикателство за почти всички представители на зодиака. За някои месецът ще е благоприятен и успешен, а други ще са изправени пред трудности.

Кои са те и какво ги очаква, ще разберем от хороскопа на астролог Петя Георгиева.

Овен

Преобладаващо астрологичните събития ще се случат във вашия знак. Меркурий преминава в ретроградно движение. Следва преминаването на Венера в знака ви, където тя е в статус на изгнание. Няколко дни по-късно Новолунието съвпада със Слънчевото затъмнение. Обстановката ще е сложна. Ще се случат промени във всички видове отношения, както в личните, така и в деловите.

Ще ви се иска да разполагате с повече свобода, да излезете от рамките на общоприетото и рутината, да се разгърнете. Формулирайте идеите си, записвайте ги, но не бързайте с изпълнението им. Не разполагате с достатъчно точна и сигурна информация и всяка допусната грешка, дори дребните, ще изисква много време и сили за корекция, което не е във ваш интерес.

Смелите решения ще можете да взимате след последния ден на месеца, когато Марс, вашият управител ще навлезе в знака ви и ще ви помогне да се разгърнете максимално.

Телец

Изведнъж ще получите и ще разполагате с много данни, много подробности, но някак хаотични и несвързани помежду им. Ще е трудно да направите каквито и да било полезни заключения. Въздържайте се от необратими решения, засягащи личния ви живот поне докато Слънцето не премине във вашия знак. Със сигурност ще се окажат вредни. Най-добре е да почакате до края на месеца, когато и Венера ще се появи там и ще е в статус на управление.

Ще е невъзможно да осъществите всичките си замисли самостоятелно докато Юпитер и Уран не се съединят и то в близост до Селена, Бялата Луна, която е кармична точка. Преди това да се случи, помислете кого е най-подходящо да помолите за съдействие, кой не би ви подвел. В последната 10-дневка на периода успехите ще са свързани със социалните ви изяви.

Близнаци

Меркурий, вашият управител, преминава в ретроградно движение. Ще се наложи да се занимаете с уреждането на предишни, при това не особено приятни отношения. Необходимостта да повтаряте стари теми, разговори, може да ви се отрази демотивиращо, да повиши стремежа ви към повече лична свобода. Не прекалявайте с претенциите и търсете компромисни решения на спорните ситуации.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от НОТИФИКАЦИИ
Каква дрога "друса" българинът?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И март месец мина...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Вчера каза че ше имам много пари - а днеска само шикалки :)))