Пореден опит за старт на делото “Дебора”

Момичето е изнервено и иска справедливост
17 апр 2024 16:19, Инна Ангелова
37
Пореден опит за старт на делото “Дебора”
Снимка: БГНЕС

Дебора Михайлова се появи в Районния съд-Пловдив. Тя каза, че е изключително изнервена и иска справедливост. Днес отново беше направен пореден опит за старт на делото срещу насилника - 26-годишния Георги Георгиев.

Той е обвинен, че е нанесъл множество порезни рани с макетен нож по цялото тяло на момичето, счупил му е носа и е обръснал главата ѝ.

След насилието Дебора получи 400 шева, а Георги първоначално беше задържан за 72 часа. След обжалване той е пуснат без никаква мярка и с мотива, че евентуално извършеното от него е "лека телесна повреда".

През август 2023 г. обаче в нова експертиза пораженията по момичето бяха определени не като "лека телесна повреда", а като "средна, включително и с опасност за живота".

Те изразиха становище, че към този момент няма нови обстоятелства, които да налагат промяна на мярката му за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: делосъддебора
Още от Крими
Момиче наръга с нож 45-годишна жена
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 седмица
Да се съгласи на полиграф да лъсне истината за мотива на престъплението за да си понесе и тя и госпожата наказанието ако е прекрачила закона. Търси се опит за обийство чрез склоняване на държавата към криминално деяние.
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ ЧАКГАДЖИЙКА И ИЗПОЛЗВАКА ТЪРСЕЩА ЕВТИНА СЛАВА И МНОГО ПАРИ ?
34
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 1 седмица
Тази случка е само поредното доказателство колко сме деградирали като общество - девойката търси известност, пари, спонсори. Качествата на това дете се свеждат до клатене на пилона и пеене. В интерес на истината има гласови дарби, които би могла да развие. Обаче за целта трябват пари. Вижте клиповете в Интернет където се кълчи и ще ви стане ясно откъде трябва да дойдат тези пари. Изобщо не е цвете за мирисане. От такива трябва да се стои по-далеч, освен като са на пилона. Тогава може по-близо.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
пак ли с тази ни занимават... да си беше подбирала сводниците по-внимателно.
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вие наистина ли не разбирате, че осъждането на един човек трябва да бъде по строго определена процедура, ясни доказателства и факти, без никакви емоции? Не може просто да обвиниш някой или да го натопиш за дадено престъпление. Няма никакви мигновени присъди. След първа истанция, делото ще се обжалва и нагоре. Накрая този може и да съди държавата в Страсбург ако са нарушени процедурите. Ако не се докаже вината му на 100% даже и задържането в момента под стража е незаконно.
31
1
 
7
 
! Отговори
веждичката (трезвен) преди 1 седмица
След случката муфтеше подаяния във фейса, някои не особено умни й се вързаха. Тогава не беше изнервена. Не е била и когато надрусана се е сучела около пилона и е обикаляла скутовете на плащачите. Когато е изнудвала предишно гадже преди години и го е съдила за обезщетение, пак не е била. Сега не е ясно дали ще докопа кинтите, и рязко й се образуваха нерви. Тая разпор етина е адския парцаляк, престанете да ни занимавате с нея.
30
3
 
5
 
! Отговори
Изнервена!? преди 1 седмица
Защо!? Нали добре, прекалено добре се възползва от положението да направи кариера! Ако толкова беше пострадала дали толкова бързо щеше да яхне създалата се перспектива!Не одобрявам насилието, но мисля, че е продиктувано от не спазени задължения!
29
5
 
8
 
! Отговори
Негъра преди 1 седмица
Какви опити за стартиране на дело, бе?!? Обесете па.чав.ра.та!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредна семейна драма, пореднен цирк, който избира клоуни за управляващи посрле гледа цирк
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Клептокрацията (от гръцки: управление на крадците) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг от хора, които са на власт.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ха-ха-ха-ха-ха-ха - Това е запазен ноемр на прокуратурата. ТЪрсят някой 14-15 годишна "Двойка" и само да се чуе слух, че е имало нещо - айде дело! Тя на 14 била ... "Няма - кажи че си била на 13 и ще има и парички" и айде!
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
2050-та може и да приключат!
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сега теориите са две. Първата е, че делото се позлва за политически цели, втората е, че въпросният охранител е толкова голям гангстер, че може да преправя доказателства, че въпреки цялото публично внимание, дори и в различни съдилища, може да притиска хора и да секва дела. Не знам! Ако беше тооооолкова ченрнонабяло така ли 10 прокурора, 10 лекаря и сумати и съдии не се намери един, да го изкара това дело?
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 21 - На тая пак "мъжете" виновни ...
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"в белите страни такива случаи се решават моментално!" - О Джей Симпсън почина онзи ден - помниш ли изобщо делото?
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
***.е и вашата дъщеря ще я дрогират и направят про.ст.итутка, а после ще реват в мрежата, че те са невинни и така са я заварили! Долнопробна мъжка из.м.ет!
20
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Омаскаряването на момичето е в пълен ход! Лъжи и по.ми.я от безсрамните " мъже"! Погнуса и Отврат!
19
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Стига с тази ку... бе! Те сутеньорите ги намират такива, после реват. Веждито беше прав!
18
6
 
18
 
! Отговори
Ко ко преди 1 седмица
Малко работливо момиче. Така ли изглеждат 17 годишните?
17
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ " ПРАВОСЪДИЕ", ТРЯБВАШЕ ЛИ ТЯ ДА УМРЕ, ЧЕ ДА СЛОЖИТЕ 5 ГОД УСЛОВНА НА САДИСТА ГЕОРГИ?!???