Бездомни кучета нападнаха възрастна жена в центъра на Плевен

Направени са й 12 шева
14
Бездомни кучета нападнаха възрастна жена в центъра на Плевен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Възрастна жена е с 12 шева, след като, по думите ѝ,  е била нападната от бездомни кучета в центъра на Плевен. Случаят е от преди няколко дни. Жената е нападната много рано – преди 05:00 сутринта, когато вървяла към автогарата, за да се качи на автобус.

„Всеки ден ходи на инжекции, превръзки. Стресът е много голям”, заяви синът ѝ Венцислав Димитров пред Нова телевизия.

„Захапало я е едно куче, но веднага след него са се спуснали още около десетина кучета. Имало е някакво момиче и момче, които са я спасили”, заяви Димитров. „30 години е гледала кучета, много ги обича”, допълни той.

Според него нищо не се прави в града, за да няма бездомни кучета. Майка му е казала, че ще съди общината, за да се вземат мерки.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Плевен
Още от Крими
Девет ранени при катастрофа между микробус и ТИР
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някой пак е пуснал 5 големи охранени песа в моя квартал, видях ги сутринта на първия ден от предизборната кампания. Колко плоскоземно и Z.
13
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Дано местната ловна дружинка е прочела статията,да извадят пушките и проблема да се реши бързо и ефективно.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В повечето градове в провинцията е някакъв ужас с тия кучета. Обикалят дори по централните улици. Друг е въпросът с пapaзититe и зaрaзuтe, които разнасят.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Отдавна съм казвал,държавата не функционира ,вземайте нещата в свои ръце не чакайте
10
5
 
11
 
! Отговори
Ристу преди 1 седмица
Кучетата познават лошите хора и ги хапят, нали така, кучкари? Бабата сигурно е хранила кучета и тя по улицата, ама накрая си го е получила. "Храни куче, да те лапе/хапе" са казали умните хора. Кучето трябва да е на синджир в двора, а не да тича свободно по улиците на глутници.
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Безпризорните кучета трябва да се залавят, държат в приют до 2 седмици, ако никой не си потърси кучето, да се евтанизира - всичко останало е социопатия и хаос.
8
5
 
18
 
! Отговори
Евала преди 1 седмица
Айде сега опорките за виладжиите, дето си гонели кучетата и затова те заливали градовете. Бабата , да знаете си е виновна - как така ще се разхожда по улиците , те са на кученцата. Нали , кучелюби?
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не са виновни кучетата , а безхаберието на общината. И на първо място хората, които са изхвърлили кучетата си на улицата.
6
3
 
16
 
! Отговори
Цветанова преди 1 седмица
Плевен е градът на бездомните кучета. На центъра има три огромни глутници от по над 20 екземпляра. Едната е пред общината. Редовно спят по стъпалата пред входа. Най-агресивна е глутницата пред Централен Мол. Там е постоянен лай, а кучетата се гонят и хапят. Третата глутница е пред театъра. Истинска атракция за малкото туристи които посещават града ни. На площада пък има повече фекалии по плочките, отколкото цветя.Тези кучета са наследство от предишния кмет-пияндето Спартански, който е бивш ловец
5
4
 
9
 
! Отговори
Дядо Страхил преди 1 седмица
Издавете ги бе! Нали имате вода.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Общината да се поргриже и да се справи веднъж за винаги с бездомните кучета.
3
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 1 седмица
Няма такова понятие бездомно кучето е изхвърлено от ***, защото не му се занимава вече. До като не почнат сериозни глоби за такива индивиди нищо няма да се промени
2
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Куч карката накрая си го е получила. А сина вместо да отиде да ги изк оли мастийчетата и да реши проблема, пари ще търси от общината. Кучета само в частния ви имот с двор. Не ви щем бълхясалите и миниращи улиците паразитоприносители
1
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
тя канализацията не работи и не можа да събере водата от дъжда та ще се занимаватс кучета не му върви на плевен на кметове хората не мислят по избори и сега си патят