Раз, два и... пълен провал от трамплина!

Мадисън Кийни стана за смях на Световното по водни спортове
29 юли 2015 19:41,
18
Раз, два и... пълен провал от трамплина!
Снимка: YouTube

Доста нелеп и нескопосан. Такъв беше скокът на Мадисън Кийни, която стана за смях във всички световни медии след изпълнението си на Световното първенство по водни спортове, провеждащо се в Русия.

19-годишната австралийка бе предвидила скок с трудност 3,2, който можеше да ѝ донесе място на подиума. Вместо това обаче младата спортистка се подхлъзна. Това ѝ коства четвъртото място и в крайна сметка тя финишира 12-та. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Случва се ! преди 8 години
Осъзнайте се малко бе хора ! Момичето е минало през квалификации и пр. за да се класира за участие на първенството и се е готвила за това състезание. Случват се грешки и не виждам нищо смешно. Смешни сме ние българите, които вече дори и в спорта сме пълни анонимници..... Оф забравих, имаме едно момче, което се мотае в креватите на топ тенисистките !
6
1
 
3
 
! Отговори
До Грую преди 8 години
Пак ще са им малко!
5
1
 
8
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Путин е виновен!Още санкции!Веднага!
4
2
 
4
 
! Отговори
Б преди 8 години
От Неделя САЩ тръгват напред, а руснаците ще останат около това ниво, Китай ще обере почти всичко в скоковете, а и от плуването ще вземе няколко, руснаците от синхронното ще вземат доста, но започне ли плуване с много дисциплини и хамериканците ще се изстрелят към върха по медали
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Световното първенство по водни спортове, провеждащо се в град Казан в Русия ще завърши на 09.08, а класирането към днешна дата е: 1. Китай - 12 медала; 2. Русия - 7;3. - САЩ - 4.
2
2
 
12
 
! Отговори
Jj преди 8 години
Stanalo stanalo,ne vijdam oba4e za6to trqbva da i se prismivame
1
0
 
16
 
! Отговори
избирател преди 8 години
Всеки може да сгреши!

Спонсорирани публикации