Modestep, Black Sun Empire и Total Science - на ON! Fest

„HMSU Класика“ отново идва с ударна доза електроника
24 авг 2013 12:44, Петя Славова
0

 Black Sun Empire. Снимка: ON! Fest

По време на ON! Fest в Inter Expo Center ще се проведе традиционното парти „HMSU Класика“ с най-силните и актуални имена на съвременната бас сцена. Събитието ще се случи на 21 септември с начало 22.00 часа.

Специални гости тази година ще са братята Josh и Tony Friend, по-познати като Modestep - групата, на които дължим "класиките" с многомилионни гледания Sunlight и Feel Good.

Втората формация, която ще се качи на сцената също включва братска кръвна връзка. Milan и Micha Heyboer и техният приятел от ученическите години Rene Verdult кръщават групата си Black Sun Empire като заигравка с Black Sun Crime Syndicate от комикса на Star Wars. 15 години години след основаването си, те са любимци на българската публика и световни звезди, а специфичното им тъмно, твърдо, neurofunk звучене продължава да вдъхновява редица съвременни артисти.

Jason Greenhalgh и Paul Smith, или Total Science също са със статус на полубогове на сцената на световната бас музика. Дуото е оставило смайващо наследство и плеяда от успешни лейбъли и тракове, които покриват целия спектър на жанра и в последните две десетилетия са издавани от всеки иконичен d&b лейбъл, който съществува.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: концертбасON FestModestep
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари