Пускат билетите за шоуто на Армин

Има ограничено количество по 45 лева
24 окт 2013 17:24, Александър Попов
1
Пускат билетите за шоуто на Армин
Снимка: клуб Ялта

В събота, 26 октомври, точно в 12:00 часа на обяд стартира продажбата на билети за най-мащабния проект правен някога от диджей – Armin Only Intense.

Единственият по рода си шоу спектакъл, представян някога у нас, ще се проведе на 7 февруари 2014 г. в зала Арена Армеец.

България е една от 20-те дестинации, които Армин ван Бюрен ще посети, a София е единственият град на Балканите и един от малкото в Европа, който ще има привилегията да види този спектакъл на живо.

Билетите за първите дати от турнето ARMIN ONLY INTENSE бяха разпродадени няколко дни след пускането им в продажба. Същият голям интерес се очаква и към събитието у нас.

Организаторите от Yalta Club са предвидили ограничено количество промо билети на цена от 45 лева, както и ВИП такива, които ще бъдат пуснати в продажба съвсем скоро. Една от изненадите, които Yalta подготвят специално и ексклузивно за българските фенове на електронната музика, е официално афтърпарти след спектакъла на 7 февруари. Детайли за него ще бъдат анонсирани допълнително.

Билети могат да бъдат закупени както в мрежата на Eventim в цялата страна, така и от Yalta Club.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Homer преди 10 години
Не, благодаря!
1
0
 
13
 
! Отговори
Imst преди 10 години
Емиии ще се видим събота в 12 часа пред Ялта :D :D :D