Rudimental избраха лично българския съпорт за шоуто си у нас

Първият им концерт в България е на 14 декември
Обновена: 20 ное 2013 09:38 | 20 ное 2013 09:38, Александър Попов
0
Rudimental избраха лично българския съпорт за шоуто си у нас
Снимка: Арт студио

Piers Agget и DJ Locksmith от Rudimental лично избраха три актуални имена от българската клубна сцена, които да подкрепят участието им на 14-и декември от 22:00ч., в наскоро обновената столична зала "Христо Ботев".

Избраните от британците артисти са DJane Koki - най-добрата жена диджей в България за 2012г., Marten – един от най-активните DJ-и на музикалната сцена у нас, както и успешният български drum ‘n’bass проект High Roll, зад който седят Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks).

За първото шоу на Rudimental в България ще пристигнат Piers Agget, DJ Locksmith, който ще влезе в ролята и на MC, и тромпетистa Mark Crown. Сетът им ще бъде стилово разнообразен, преминаващ през различни музикални жанрове, много танцувален и, разбира се, ще включва най-големите им хитове.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim на цена от 30 лева, а на място ще се влиза срещу 40 лева. Няма да се допускат лица под 18 години.

В България албумът на Rudimental - Home, е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари