11 000 в транс с Armin

Диджеят с невероятно шоу в Арена Армеец
27

Снимка: Ялта

Над 11 000 фенове останаха без дъх по време на премиерата у нас на шоуто Armin Only Intense.

Най-голeмият парти-концерт, правен у нас, предизвика огромен интерес и беше разпродаден дни преди старта. Феновете на електронната музика присъстваха на едно истински интензивно и емоционално наситено 6-часово шоу с изпълнения на живо, множество специални ефекти и редица елементи на изненада.
 
Самият Armin също не скри възторга си.
 
"Това не само е най-голямото шоу, което сме правили след откриването на турнето в Амстердам, но е и най-доброто парти в живота ми. Българската публика е невероятна. Благодаря на всички, които бяха част от тази незабравима вечер. Ще се видим скоро!", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Armin Only Intense
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Дедка преди 10 години
Супер беше!!! Ще го чакаме пак с нетърпение..Само не мога да разбера троловете, които се включват, без хал-хабер да си имат за какво иде реч.. но те така или иначе са безработни хора, които коментират компетентно всичко от Николета Лозанова до новини за научни открития, така че да ходят да се заврат в....
18
0
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
Всеки си има различен вкус за музика.. безсмислено е да убеждаваме някого чия музика е по-хубава.. затова се правят различни концерти, за да са доволни всички фенове.. Не съм голяма фенка на Iron Maden, но ви пожелавам да се забавлявате по вашия си начин. Не виждам това на кого пречи и защо изобщо се изписаха такива безумни неща тук..
17
1
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
Може да има всякакви на тези концерти, но ако бях отишла пияна или дрогирана на този концерт и съзнанието ми беше дори за минута замаглено .. нямаше да мога да си простя, че съм изтървала такова нещо.. Това е музика, която не всеки има щастието да разбира, ние не сме ограничени чалгари, а хора, оценяващи това, което се случи на онази сцена! Поклон пред тези хора и таланта им! Това е спомен за цял живот! Вървете да хвърляте салфетките и не пишете, когато не знаете за какво става въпрос, моля..
16
1
 
9
 
! Отговори
Стойо преди 10 години
Много битови чалгари от Люлин се изказват тук, а просто нямат необходимият капацитет за това!
15
3
 
13
 
! Отговори
Вили преди 10 години
Аз бях на партито. Аз не бях друсана. Deal with it.
14
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде дилърите от Люлин си оправиха месеца!6часа на *** хапове после се чудят що се изпускат в гащите?
13
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
наркоманска работа...
12
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки знае, че на такива "партита" се ходи друсан.И това с виното е за наивници."Транс", защото си друсан - просто е.Ама лъжете си хората, че не знаели нищо за тази "музика".Какво има да знаеш?Това да не е ядрена физика?
11
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички са друсани.И после момичетата отиват с всякакви.И разбира се не е нужно да познаваш нещо за да го мразиш.Защото точно така учат в чужбина - трябвало било да си гей, за да разбираш гейовете. Т.е. да пробвали с мъже момчетата. Що за гнусотия.
10
6
 
42
 
! Отговори
asfasfasfas преди 10 години
Аз тази музика е слушам от 5 ти клас сега съм на 21 и нито един път не съм я слушал пиян или надрусан *** ограничени същества.......само едно ще ви кажа НЕ МОЖЕ ДА МРАЗИШ НЕЩО КАТО НЕГО ПОЗНАВАШ !
9
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАЗИ ПСЕВДО МУЗИКА СЕ СЛУША САМО АКО СИ НАДРУСАН. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ИЗБЯГАТЕ В ПЪРВИТЕ 5 МИНУТИ.
8
9
 
27
 
! Отговори
Icaka преди 10 години
Страхотно парти, много се радвам че Армин зарадва отново всички българи с гостуването си.П.С. Не обръщайте внимание на безпочвените негативни коментари. Тези хора не знаят какво говорят, все едно аз да започна да обиждам ядрен физик, без изобщо да знам каква му е работата. #TranceFamily
7
17
 
11
 
! Отговори
113 децибела преди 10 години
са нормални за тази музика. Не са нормални викове като на заколение от надрусани и загубили човешки облик 12-15 годишни стерви, напили се с карта за консумация на алкохол(хитро предпазващи разпростанителя от наказание), след което малко лека дрога и т.н. и т.н. От многочасовия концерт 100 минути изпълнителя (дали беше той) отмаряше зад полупрозрачен балон(израз на уважение към публиката).Балета бе взет от мечешкия цирк, солистката-бездарна Кутуошка. Бесове и трагедия в публиката. Яж, спи,...,.
6
9
 
8
 
! Отговори
гай баньо преди 10 години
До АнонименЕкстази?
5
13
 
36
 
! Отговори
Thunder преди 10 години
Как може да се намират още такива ***..."Колко дрога се била продала"...*** питай беше ли яко партито....ДА БЕШЕ !!!!!!
4
6
 
21
 
! Отговори
st преди 10 години
До varg Абе квазимодо.
3
4
 
26
 
! Отговори
st преди 10 години
Amazing night.
2
48
 
14
 
! Отговори
varg преди 10 години
Колко ли дрога се е продала на концерта
1
36
 
13
 
! Отговори
тийнейджър преди 10 години
всеки гей - с тъпкач !