Далавери за ?900 хил. могат да потопят еврокомисар Гухт

Властите в Белгия го разследват за финансови измами
Обновена: 8 ное 2013 14:44 | 8 ное 2013 10:58,
12
Далавери за ?900 хил. могат да потопят еврокомисар Гухт
Карел де Гухт. Снимка: Reuters

Еврокомисарят по въпросите на търговията Карел де Гухт (Белгия) е обвинен във финансови измами и ще се изправи пред съд, съобщиха белгийските медии, цитирани от БТА.

Данъчната администрация го обвинява, че е укрил приходи от продажбата на акции, като не ги е посочил в данъчната си декларация.

Властите настояват еврокомисарят да възстанови на бюджета 900 000 евро.

Очаква се делото да започне на първа инстанция в края на ноември, половин година преди изборите за нов Европейски парламент и назначаването на следващата Европейска комисия.

Часове преди да бъде оповестена информацията за съдебното му преследване, Гухт обяви, че е готов за нов мандат като еврокомисар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слаба работа, нашите на ден ги правят тея далавери.
8
0
 
10
 
! Отговори
нормално..... преди 10 години
Хората в Е.С. започнаха да осъзнават,че живеят в най-голямата измама и авантюра на 21и век.По-голям цирк човечеството и Европа не е виждала.Достатъчно съм на възраст и знам как живееше Европа преди Е.С. В момента оглупяването,обедняването,дебилизма,педерасията,популизма,дебелоочието ....са критерии за ЕВРОПЕЕЦ...А политиците винаги са били алчни и продажни..Затова нашите политици ни натякват--дръж се като европеец!?!?! Демек за палците.... 7 много си прав--адмирации
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми е интересно какво демократично виждат хората в кражбите в особено големи размери. Целият ЕС е една помийна яма. Всички на високи постове са крадци от класа, но не всички ги хващат в крачка. Същите тези лицемери призовават обикновените граждани към икономии, към затягане на коланите, защото икономическата криза се задълбочавала. Ами ще продължаваме да сме в криза, след като се краде така мащабно. За парите за администрация в ЕС да не говорим. Радвайте се българи, нали сме член на ЕС.
6
0
 
15
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Нашите какво викат :"Не сме само ние крадци".
5
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Какво има за чудене повечето еврокомисари са такива безсрамни алчни и крадливи а тук демократчетата ни са възхитени от тях колко са били добри и честни.
4
1
 
13
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Ха-хаа..у нас ?900 хиляди евро шефа на Риск инженеринг си ги превеждаше сам всеки месецпокрай гьола Белене,а в Брюксел пикаещото момченце нЕмате късмет
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Властта разваля хората.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го вземат за председател на парламента, готов обучен крадлив кадър. Ще се впише идеално в хунтата.
1
0
 
20
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
А тука некви плоскоглави уреваха света, че комунистите в България били измислили краденето о корупцията и дават за пример седесарското изчадие Бисеров - чист като сълза демократ без досиета, десета и пр. демократски дрисни!Преди 10-тина години целата Европейска комисия начело с шефката си Едит кресон беше хваната на калъп в луди далавери и шуробаджанащина, ама наште *** пак не спреха да цикат за некви комунисти, руснаци, десета, кагебета, мумии разни...