Българска студентка е убита в Германия

29-годишната Мария Н. е била разпозната от своя колежка
Обновена: 17 фев 2014 20:43 | 17 фев 2014 20:16, Петя Славова
73
Българска студентка е убита в Германия
Снимка: Reuters

29-годишна българска студентка е открита мъртва в германския град Хале, близо до Лайпциг, съобщи  bTV.

Тялото на Мария Н. е открито в река на 7 февруари, а според направените разследвания се е оказало, че момичето е удушено и впоследствие е хвърлено във водата.

Полицията в Германия разпитват познатите й от общежитието, където е живеела студентката.

Студентката е разпозната от своя колежка, направена е и ДНК експертиза. Съквартирантката обяснила, че не е обявила Мария за изчезнала, защото едва се познавали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Детелина преди 10 години
Туй че от ДПС пишат против Българското момиче е просто противно. Това обаче че разни Атакисти изпадат в мазохистичен гърч е направо ужасно.
54
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Бог да прости греховете на жената. Мен ме съмнява, че някой българин го е направил това. Явно тя е знаела нещо, което не трябав да бъде казанно.
53
1
 
1
 
! Отговори
Hakunamatata преди 10 години
ACCA....сериозно?!? Богати ли са??? Аз не го знаех...май те също не го знаят...и не мисля, че се познаваме ;)
52
5
 
8
 
! Отговори
Килъра преди 10 години
*** народ - мислят си паралиите, че като изпращат децата си да учат на Запад и викат "кво ми пука за България ние сме си добре", че всичко е на шест обаче откъде акъл да се досетят, че като няма силна държава и разни деградирали индивиди почват да се гаврят с българки. Дали ще смеят да пипнат някое момиче от Израел или Швейцария според вас ;) България - държавата на мутрите и комплексарите, жалко за свестните хора живеещи все още тук :(
51
0
 
0
 
! Отговори
Prepatil преди 10 години
...kato zavursil magistratura v Sorbonata moga da Vi posuvetvam-Nikoga TAM.Pulno s Moshe-ta, enicari na moshe-tata, a ako niakoi po-normalen se poiavi-POD NOZA...Gledat s kakvi pari razpolagas/v koi kvartal zivees i t.p/, ot tam koi e basta ti/sigurno te izdurza/ ...i ot tam dali mogat da go napraviat tehen enicar/ako im e nuzen v opredelenata strana.Cak na 2-ta godina freancuzi mi kazaha, ce i te go otbiagvat.Ima mnogo po-dobri varianti za magistratura vuv FR...
50
0
 
0
 
! Отговори
ACCA преди 10 години
hakunamatata вашите обаче са богати, аз те познавам лично даже ;)
49
5
 
37
 
! Отговори
kreti преди 10 години
Досега са разпитани над 200 човека , полицията повече информация не дава. В България биха си дали толкова зор само за дъщерята на Бойко или друг комунист.
48
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съквартирантката и:Много източноепейски момичета идват тук, защото е безплатно и присъсрвието им на лекции не е задължително. Тя много рядко идваше на лекции.
47
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bild.de Arbeitete die tote Studentin als Prostituierte?
46
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DIE HÜBSCHE BULGARIN SOLL ALS PROSTITUIERTE GEJOBBT HABEN!Този световен геноцид срещу българите започва да ме дразни. Много ясно, че ще работят върху тази версия.Нямат вече и следа,затова едно убийство разследват над 9 месеца...каква е идеята на статията/ българките могат да са в чужбина само като прости..тутки, и студента значи проститу..тка Wahnsinn!!!Посочете ми нещо позитивно от 2014 в чуждата преса за България.Това е престъпление срещу етническите Българи.
45
7
 
88
 
! Отговори
Hakunamatata преди 10 години
Аз съм българска студентка в Италия. Не съм нито к*рва, нито излизам с араби и ***...приятелят ми е италианец и не е богат. И не разбирам защо винаги трябва да се слагат всички под един общ знаменател...в такъв случай и аз ви слагам под общ знаменател...всички, които имат такова мнения за студентките извън България са ***, безмозьчни и завиждащи овце, които знаят едно и само него си повтарят, за да избиват комплекси...а за момичето, Бог да го прости!
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
i az sam imala sakvartirantki, koito ne sam poznavala dobre, vinagi sme si kazvali edna na druga koq kade otiva, ako ne se priberat mnogo qsno che 6te se obadq v policiata, kkakava e tazi sakvartirantka palna idiotka. Neka pochiva momicheto v mir i otkriqt skoro ubieca i.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
новината е от 2 дена,сега ли излиза тук
42
3
 
7
 
! Отговори
до 48 преди 10 години
Така е приятел, но посетителите точно на този сайт, трудно биха проумели написаното от теб. Тази материя за тях е като ядрена физика за говедар. До скоро си мислех, че само в развитите страни са постигнати феноменални резултати в областта на изпростяване на стадото, но и ние не се предаваме лесно.. кой как иска да го разбира!
41
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Невежите си мислят , че армията трябва да е с пушки ножове, с големи мускули.. Съвременната Информационна армия се обучава в Университетите.. Хора еничари като Симеон Дянков са оръжие за масово поразяване сравнимо с Атомна Бомба.. Да учиш в чужд университет и да служиш в чужда армия под чужд флаг е едно също..
40
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
34 и 40-ти, за съжаление абсолютно прав... Ционисткото ядро е страшно активирано, особено през последните години...
39
60
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато чуя че *** се е утрепал някак си ми става приятно на душата.
38
1
 
70
 
! Отговори
:( преди 10 години
Ей, това е Бай ***! Знае, не знае и веднага к*рва е изкарахме! Не Ви ли е срам? За това сме в такова положение, затова никъде не ни искат...То бива, бива, ама не бива... Съболезнования на близките й.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
раздели бюджета на МИТ , брашлянова лига на броя студенти.. Броя в всеки от тези университети е по малък дори от СУ.. Руснаците се опитват да правят имитация на МИТ ,, Сколково бюджет 2милиарда долара само 1200 студенти..
36
0
 
0
 
! Отговори
ОDESSA преди 10 години
Щом си успял да си помогнеш достатъчно, не мисли за всички. Пожелавам ти всичко най добро. На теб, и на хората околу теб. :)