Фараж: Страни от Варшавския договор са заплаха за ЕС

"Приемането им отвори врата за организираната престъпност"
87
Фараж: Страни от Варшавския договор са заплаха за ЕС
Партията за независимост на Обединеното кралство участва в изборите за ЕП. Снимка: Ройтерс

Приемането в ЕС на страни от бившия Варшавски договор, като Румъния, създаде "врата за организираната престъпност", заяви лидерът на Партията за независимост на Обединеното кралство (ПНОК) Найджъл Фараж, цитиран от в. "Гардиън".

Присъствието на румънци във Великобритания представлява заплаха за страната, отбеляза Фараж и предупреди за опасността от епидемия на организираната престъпност. Разширявайки изказването си от миналия месец колко некомфортно би било да се живее в съседство с румънци, Фараж каза пред Би Би Си: "Отворихме вратите си за страни, които още не са се възстановили от комунизма, и се опасявам, че това стана врата за организираната престъпност. Всички знаят това. Никой не се осмелява да го каже".

Фараж е обезпокоен и от имиграцията от първите осем страни от Варшавския договор, които се присъединиха към ЕС през 2004 г., но забележките му изглежда са насочени към Румъния и България, които се присъединиха към ЕС през 2007 година. Причината е, че двете страни са по-слабо развити икономически, отбелязва вестникът.

Фараж отрече обвиненията, че партията му е расистка след публикация във в. "Сънди таймс", че кандидатът на ПНОК в Стокпорт е подал оставка, след като нарекъл исляма "зло". Той призна, че партията му е допускала грешки при подбора на кандидати, но не само не е расистка, а и тази седмица ще представи кандидати от други раси и етнически малцинства на местните избори.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените *** правят всичко възможно да няма демокрация, децата им създадоха мутрите, организираната престъпност, сега луди пари плащат за да внушават руска привързаност, но няма кой да им вярва , будалите умряха вече . Плащат си помежду си но крадат от останалите. Гнусна червена ***, заради вас България загива.
26
3
 
30
 
! Отговори
Неграмотници преди 10 години
До ? Кат са ни клали турците, "..................................Фараж клал ли те е? Великобритания изравнява София със земята при бомбандировките през 1944, въпреки че България не е нарушила въздушното пространство на нито една държава.
25
22
 
10
 
! Отговори
американецо преди 10 години
До болшевиките комунисти от коментарите тук: Да, наистина България беше приета в ЕС без референдум и изобщо няма да се очудя ако при такъв референдум българите гласуват против ЕС и за оставането си в съветската зона. Не забравяйте - българина е направен от лош генетичен материал (както казва Бойко), а основния принос на българите в ЕС е източването на банкомати и евтини *** - българки. Интерено ми е как биха гласували на референдум в ЕС ако трябваше да гласуват ЗА или ПРОТИВ БГ в ЕС.
24
20
 
2
 
! Отговори
? преди 10 години
' Кат са ни клали турците, "..................................Фараж клал ли те е?
23
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До американецо 15Ами обясни ми какъв съюзник е този ,който не те забелязва обижда те и не та бръсне за слива и те нарича племе за какъв съюдз изобщо се говори ?Наистина си заслужават да им пуснеме нашите роми да ги колонизират да разберат какво е колониална политика и да бъдат колонизирани.
22
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За България са се водили войни ,заради важното географско разположение.сМЕЛИТЕ И ДАЛНОВИДНИ наши ВЛАДЕТЕЛИ в миналото са знаели как и от кого да си поискат това което заслужаваме.За разлика от сегашните ни управленци, които се мазнят и целуват задни части на т. н Съвременни велики сили ( ЕС и НАТО ), като в замяна не искат почти нищо, а само благодарности ,че сме техни членове. Още не съм видла сегашен политик който да защити интересите на Б-ИЯ в евр.парламента или в НАТО
21
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 24, тебе пък от къде те изкопаха бе *** (провери какво е това). Кат са ни клали турците, именно англетата са наливали парици при султана, поинтересувай се не-малки части от българия заради КОГО сега не са наша територия, и коментирай изказването на чърчил за бомбардировките над София (че софия трябва да се срине до основи, и да се засадят картофи). По пътя вземи коментирай 900млрд. руски валутни рублета подарък да си изградим инфраструктурата която още се краде, и има за крадене.
20
2
 
5
 
! Отговори
; преди 10 години
Фараж"Ние трябва да наведем глави от срам","аз не искам Европейска армия,флота,военна сила..","британското правителство окуражи ЕС да преследва империалистични,експанзивни амбиции в Украйна".
19
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
русофилскaтa влaст у нaс последните 45 + 25 г. генерирa сaмо негaтиви и престъпност- " нaроден съд", нaсилственa " колективизaция", ДС, мутри- зaстрaховaтели, ченгетa бaнкери, " политици" и " влaдици", присвоявaне нa евросредствaтa, " бaтко и брaтко", господин 10%, и т.н безброй примери! Aко ви нямaше вaс русофилите тaзи стрaнa щеше дa е мирно, тихо и богaто кътче от Европa. Но уви тукa сте.., опрaвяне с вaс нямa!
18
5
 
33
 
! Отговори
Изверги преди 10 години
С такива думи Англия застана срещу България, току що освободено от Турско робство от РУСИЯ.Ето ви демокрация. радвайте и се.Какво търси България при тези освирепели ***?Народа ни не, но ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ се учат как се пие човешка кръв.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е английският Волен ;). Вярно, че казва много истини, но мотивацията за това е пълен ***. Като него самият.
16
3
 
13
 
! Отговори
Кънчо П деров преди 10 години
Г-ът Фаражш да престане да се занимава с Бъпгари.За сведение: в някои български диалекти думата фараж означава лопатката, в която се събира *** при метене на къщата!Пратете го в Москва при *** да чисти ***!Много полезно и здравословно за него лично и мижавата му партиика.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
amarikaneco ama i nie gi ne iskame nqkoi pital li nie na referendum.obi4ta ni e vzaimna te ni takovat nie da se radvame li goli bosi i bedni
14
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е зaщо ние бългaрите ЗA ЕС не остaнем в Бългaрия, a руските *** не се ометете към кочинaтa си русия? Стрaнaтa ни ще се промени и корупциятa и крaжбите и мутрите ще изчезнaт. Всичко товa, което и сегa ни пречи дa живеем нормaлно!
13
3
 
6
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Tой надали знае, че всъщност, така наречения крали Марко е сръбски болярин предал сръбския крал и се бил на българска страна. Предателите никой не ги обича.
12
29
 
16
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Колкото и да не харесвам Фараж в случая им право - въпреки, че сме член на НАТО и ЕС, България в момента се управлява от съветско-ислямска хунта и е ненадежден и непредсказуем съюзник. Истински троянски кон.
11
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече 7-а година сме в ЕС , обещаваха ни светло европейско бъдеще. Мерси ...... още го чакаме и май няма да го дочакаме. Децата ни вишисти станаха роби , а ние които сме тук живеем като скотове.За какво ми е тогава този ЕС. Да бъде облага за шепа богопомазани политици.
10
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В този сайт има 1-2 платени от Москва, които пишат коментари и сами си ги оценяват.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината боли братчет.
8
26
 
28
 
! Отговори
Крали Марко преди 10 години
БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОДУПЕТАТИ!!!!!ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС!!!! НИТО ТЕ НИ ИСКАТ, НИТО НИЕ ТЯХ!!!! КОЙТОО ИСКА В ЕС, ДА ЖИВЕЕ ТАМ! БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА ОТ ЕС!!! ДА ОСТАНАТ ТУК САМО БЪЛГАРИ< КОИТО НЕ ИСКАТ В ЕС! МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ ЧУДЕСНО САМО С ПРОИЗВОДСТВО ЗА РУСКИЯ ПАЗАР!!!