Словенската кандидатка за еврокомисар има диплома за шаман

Жан-Клод Юнкер одобри кандидатурата на Виолета Булц
Обновена: 16 окт 2014 12:06 | 15 окт 2014 12:32, Елка Василева
42
Словенската кандидатка за еврокомисар има диплома за шаман
Виолета Булц. Снимка: Facebook

Новоизбраният председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер одобри кандидатурата на словенския вицепремиер Виолета Булц за еврокомисар, след като снощи разговаря с нея, съобщи Европейската комисия.

Юнкер ще съобщи по-късно какъв ресор смята да предостави на Виолета Булц, допълва ТАСС.

На 10 октомври Словения издигна нова кандидатура за членство в ЕС, след като бившият премиер Аленка Братушек не получи подкрепата на Европейския парламент и оттегли кандидатурата си.

Танюг отбелязва, че и новата избраничка на Юнкер ще има проблеми да спечели депутатите от Европейския парламент, тъй като в медиите се появиха подробности за нейната склонност към окултизъм и псевдонаучни теории.

В официалната си биография тя посочва, че има диплома на шаман, получена на курс в Шотландия, където между другото се научила да ходи по огън.

Още по темата

Освен това Булц написала в своя блог, че вярва в концепцията за черпене на безкрайна природна енергия от биосферата без използване на горива и замърсяване на околната среда, което учените отхвърлят като безсмислица.

Ако Европейският парламент отхвърли кандидатурата на Булц, както стана с Аленка Братушек, Юнкер ще трябва да излезе с трето предложение или сам да подаде оставка и с това да върне процедурата за избор на нов състав на Европейската комисия в самото начало.

С оглед на това, че Европейската комисия би трябвало да встъпи в длъжност на 1 ноември, наблюдателите предупреждават, че нови усложнения във връзка с комисарката от Словения биха могли да отложат формирането на ЕК за неопределено време.

Макар и преди да се е случвало някои кандидати да бъдат отхвърлени и след това заменени с алтернативни, досега не е забелязан случай двама кандидати от една страна да бъдат отхвърлени един след друг, отбелязва Танюг.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХахотоKRISTALINA IMA DIPLOMA ZA PREDATELSTVO KAM BALGARIA I VTORA ZA SLUGINAG NA BOKO BORA.
28
3
 
2
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До до хахотоЗначи искаш да ми кажеш, че online дипломите са глупост!? Приятел, излез малко от черупката, наречена България, и се поогледай малко! Така или иначе, МВА си е МВА навсякъде, така че хайде стига простотии! Нашите университети като се помещават в големи рушащи се сгради все едно, че са голямата работа! Наистина много ограничено мислене имаш, но това е присъщо за живущите в България! Май Синда Австралийската правилно ви прави за смях...
27
1
 
2
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До до хахотоА ако си гледа работата честно и съвестно знаеш ли колко ми дреме ако ще и да контактува с извънземни!? Ти какво предпочиташ - нормален, некадърен и нечестен политик или хахав (макар че това са си лични възгледи за някои неща), честен, компетентен!? Абе ръководете се от принципа "Ти не ме гледай какво говоря, а какво правя". Всичко друго правите, но не и това! Все на (смелите) приказки се връзвате и заради това сте на такова дередже!
26
0
 
0
 
! Отговори
хехе преди 9 години
тва е щото дянков изчезна от политиката и сега докараха нови циркаджии, за да ни изведат от апатията, да не се депресираме съвсем
25
1
 
0
 
! Отговори
до 20 "виждащ&q преди 9 години
маймуните са ***, а хората са висши ***, ама за някои са си направо опитни мишки. дерзай в лабиринтчето в което са те вкарали и се надявай да ти пуснат я някое колелце да си поиграеш, я някоя мишка от другия пол.
24
3
 
2
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До до 17 хахотоДадох ти го примера - това, че съм се гмурнал 2-3 пъти прави ли ме водолаз? Такова образование не се постига от ненормален човек, нали се сещаш!? Като й видиш колко научни трудове има, както и автобиографията ще разбереш, че този човек си е съвсем нормален! МИнала била курс - няма лошо! Човек като отиде в Африка и там взима "курсове"! Хайде стига глупости!
23
0
 
1
 
! Отговори
Нестинарка-гледачка преди 9 години
Гледайте я през лятото,как играе върху жарава,мята боб и отговаря на въпроси срещу 20 евро.Може и в някоя кабеларка преаване да спретне,вместо новини от Брюксел ще гледаме нейният политико-новинарско-шамански коментар по наболели европийски въпроси.
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми не е лошо - ще направи една черна магия на Еврогейския съюз да се разпадне до 5 години.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не избраха мен?На кафе гледам,на боб гледам,на уиски гледам,на банкноти също,но ако може да са долари или евро,че на тях бъдещето по-хубаво се вижда!
20
0
 
3
 
! Отговори
хехе преди 9 години
има един проблем обаче, ако политиката опре до "охо-бохо", магии и шаманизъм, по-добре ...... , понеже 2000-3000 години история направо в кофата. щото надпреварата за по-добри аргументи ще се превърне в надпревара за по-добри магии, заклинания и извиквания на богове и тогава верно ще стане малко страшно :D
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ценна квалификация за еврокомисар. Както вървят нещата в Европа, нищо чудно скоро спасението чрез шамани и заклинания да остане единствената възможност.
18
0
 
1
 
! Отговори
хехе преди 9 години
това все едно не го казах (те и мене веднъж ме оправиха като на магия), ама се пак това са един куп държави
17
0
 
5
 
! Отговори
Урун Баха Ези преди 9 години
Тез словенци са голяма работа. Аленка сама се предложила, *** *** като наща Руми, тази пък хахо...
16
5
 
5
 
! Отговори
Виждащ преди 9 години
Интересното и противоречиво на наложеното и прието от маймуните допускане, че ВСЧИКИ УПРАВЛЯВАЯЩИ СА ЧЕСТНИ, УМНИ, НОРМАЛНИ И СВОБОДНИ, е НЕ изобщо получаването на някаква диплома или възможността това да се случи, а ПОЛУЧАВАНЕТО НА КОНКРЕТНА ДИПЛОМА ЗА ШАМАН!!!Самото приемане на шаманството е извън приетата НОРМАЛНОСТ от маймуните!Маймуните вярват в Христос, Буда, Мохамед и т.н. НОВИ ПРОМИВКИ, приети за НОРМА !!!=> ТАЗИ НЕ Е НОРМАЛНА ***!
15
4
 
2
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
И само като допълнение - като отида някъде на екскурзия и взема няколко частни урока по гмуркане също ми дават сертификат! Но това прави ли ме професионален гмуркач!? Не! Но как да ги знаете тези неща - то гледате като коне с капаци и заради това България е на това дередже!
14
0
 
3
 
! Отговори
Виждащ преди 9 години
До Себайтин Ебатинне си прави Словения майтап с Брюксел,а управляващите подставените циркаджии в брюксел,си правят майтап с всички нас!
13
5
 
3
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Виждате ли се колко сте зле всички и колко сте лесни манипулируеми!? Ето ви образованието на въпросната Виолета Булц - Bachelor Degree in Computer Science and Informatics; Master of Science in Information Technology, Golden GateUniversity, San Francisco, California, USA,MBA: Bled School of Management, Bled, Slovenia; Който мисли, че завършването на престижен американски университет и МВА не са достойни за еврокомисар - значи толкова му е акъла!
12
0
 
3
 
! Отговори
Виждащ преди 9 години
Защо ме изтрихте бе *** ??
11
1
 
2
 
! Отговори
Тия ОТЛЕПИХА ВЕЧЕ преди 9 години
НЯМАМ ДУМИ,,,,,,,,,,ЦИРКА Е ПЪЛЕН И КЛОУНИТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА,,,,,,,,,,,,,,ааааааааа спрете земята да се върти--искам да сляза от нея---пълна лудница е...........
10
2
 
8
 
! Отговори
AZ преди 9 години
ЕМИ .... ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ , КАКВО ОЧАКВАТЕ.ГЕЙОВЕ ПЕДОФИЛИ ОКУЛИСТИ И ФАШИСТИ , НЕ ВИЖДАМ НИЩО НЕОБИЧАЙНО.