Словенската кандидатка за еврокомисар има диплома за шаман

Жан-Клод Юнкер одобри кандидатурата на Виолета Булц
Обновена: 16 окт 2014 12:06 | 15 окт 2014 12:32, Елка Василева
42
Словенската кандидатка за еврокомисар има диплома за шаман
Виолета Булц. Снимка: Facebook

Новоизбраният председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер одобри кандидатурата на словенския вицепремиер Виолета Булц за еврокомисар, след като снощи разговаря с нея, съобщи Европейската комисия.

Юнкер ще съобщи по-късно какъв ресор смята да предостави на Виолета Булц, допълва ТАСС.

На 10 октомври Словения издигна нова кандидатура за членство в ЕС, след като бившият премиер Аленка Братушек не получи подкрепата на Европейския парламент и оттегли кандидатурата си.

Танюг отбелязва, че и новата избраничка на Юнкер ще има проблеми да спечели депутатите от Европейския парламент, тъй като в медиите се появиха подробности за нейната склонност към окултизъм и псевдонаучни теории.

В официалната си биография тя посочва, че има диплома на шаман, получена на курс в Шотландия, където между другото се научила да ходи по огън.

Още по темата

Освен това Булц написала в своя блог, че вярва в концепцията за черпене на безкрайна природна енергия от биосферата без използване на горива и замърсяване на околната среда, което учените отхвърлят като безсмислица.

Ако Европейският парламент отхвърли кандидатурата на Булц, както стана с Аленка Братушек, Юнкер ще трябва да излезе с трето предложение или сам да подаде оставка и с това да върне процедурата за избор на нов състав на Европейската комисия в самото начало.

С оглед на това, че Европейската комисия би трябвало да встъпи в длъжност на 1 ноември, наблюдателите предупреждават, че нови усложнения във връзка с комисарката от Словения биха могли да отложат формирането на ЕК за неопределено време.

Макар и преди да се е случвало някои кандидати да бъдат отхвърлени и след това заменени с алтернативни, досега не е забелязан случай двама кандидати от една страна да бъдат отхвърлени един след друг, отбелязва Танюг.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков за еврокомисар
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Президентът предложил 27 октомври за старт на НСТова са 22 дни от деня на изборите,виждате ли какви числа са подбрали за клетва ? на президента му е подсказано какво и на коя дата да предложи,27 октомври,2 плюс 7=9,,,,22 са две 11 ,да в прилича на 11,9 ??? това ме кара да предупредя ,ХОРА НЕ НАПУСКАЙТЕ ДОМОВЕТЕ СИ,ТИЯ МОЖЕ ДА ДАДАТ НОВО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ ,СЪС ИНТЕРЕС ЩЕ СЛЕДЯ
7
1
 
11
 
! Отговори
haha преди 9 години
Е, поне има диплома :)
6
1
 
15
 
! Отговори
12 пентаграма в кръг преди 9 години
Голямо сатанистко котило това там бе!
5
1
 
12
 
! Отговори
Себайтин Ебатин преди 9 години
Мдааа... Словения може да си позволи да си прави майтап с Брусел...
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не,това са факти които не бива да се подценяват,задкулисието си служи със жертвоприношения,справка взривовете в Горни Лом,сестри Белнейски,децата от клуб индиго,децата при река лим,изгорените хора от влака София Кардам,там вратите на вагона бяха заключени за да изгорят хората живи,проумейте го че във България на избиват като агнета,по времето са соца такова жертвоприношение е убийството на Татяна Тинтянова
3
1
 
13
 
! Отговори
АААааааа стига бе преди 9 години
Абе тия в Брюксел съвсем исперкаха вече........тотално........имала диплома за шаман********* и малоумието.......
2
1
 
12
 
! Отговори
тома неверни преди 9 години
Хайде,да не им се присмиваме-и ние имахме нашата Румба(на Боко беше,*** се води наша,петното за нас).Да стискаме палци,да няма повече-РУМБИ,АННА-МАРИИ,ДЕСИ АТАНАСОВИ,ЦВЕТАНОВЦИ,...........МИ ТО УСПЕШНИ МАЙ НЯМАШЕ,А?
1
1
 
22
 
! Отговори
фен преди 9 години
Яко!Тая ще оправи енергетиката на Европа!Ще изпадне в медитация, ще протегне нагоре ръце (и крака), светкавици ще потекат по тялото и, лампите ще светнат и машините ще зазвънят!