Повечето гърци подкрепят членството на страната си в еврозоната

Ексклузивно интервю за Bulgaria on Air с гръцкия посланик в България
22 яну 2015 19:27, Екип на Bulgaria On Air
4
Повечето гърци подкрепят членството на страната си в еврозоната
Снимка: архив, Bulgaria on air

„Мнозинството от хората в Гърция подкрепят членството на страната в еврозоната”, казва в ексклузивно интервю за телевизия Bulgaria on Air Н. Пр. Димостенис Стоидис, посланик на Гърция

В навечерието на ключовите избори в Гърция репортерът на телевизията Кремена Кръстева взе ексклузивно интервю от посланика на южната ни съседка. Според Димостенис Стоидис икономическата ситуация в България, с оглед интересите на гръцките инвеститори, е благоприятна и България може да привлича инвестиции.

Изграждането на газовата връзка между двете страни продължава, а сътрудничеството ни по този проект е много тясно, коментира посланикът.

Цялото интервю на Кремена Кръстева с посланик  Димостенис Стоидис можете да гледате по телевизия Bulgaria on Air в събота, 24 януари, от 17.45 часа, както и в неделя, 25 януари, от 10.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
n преди 9 години
Първо, гърците получиха от ЕС около 300 милиарда евро безвъзмездно.Второ, гърците получиха още 300 милиарда от МВФ, но този път като заем, а МВФ е международна институция нещо като банка,базирана в САЩ.И тези пари трябва да се връщат.Освен тези пари, гръцките правителства са теглили заеми от различни банки за над 100 милиарда долара.Изпапаха всички тези колосални средства, а сега Европа им е виновна,че трябва да ги връщат.И трето - преди да пишеш думата фашизъм, вземи та прочети в уикипедия, какво означава това.В днешна Европа само една държава има режим близък до фашисткия и това е Русия
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лъже народа в Гърция не иска европейски съюз
1
2
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Братя елини,дайте да направим една...православна балканска федерация двете държави.Плюсовете ще са повече от минусите и ще сме по...силни във всяко отношение.