Майката на атентатора: Не е искал да убие никого! От стрес е!

Това не е било негов план, сигурна съм, добави още тя
16 ное 2015 17:37,
142
Майката на атентатора: Не е искал да убие никого! От стрес е!
Снимка: Benoit De Freine, Daily mail

Синът ми не е искал да убие никого. Взривил се е от стрес! Това твърди майката на тримата братя Абдесалам, чиито имена станаха известни като главни действащи лица от терора в Париж.

Ибрахим Абдесалам, на 31 години, се взриви пред кафене на булеврад "Волтер", съвсем близо до концертната зала "Батаклан".

Брат му Мохамед Абдесалам работил към общинската структура на квартал "Моленбек" в Брюксел. Той бе арестуван, но е имал добро алиби за петък вечер и затова е освободен.

Полицията пропусна шанса си да залови третият брат Салах. Той бе разпитан, но пропуснат да премине френската граница с Белгия.

Още по темата

Днес майката на тримата мъже защити Ибрахим, като не спираше да твърди, че се е взривил случайно и може би е извършил деянието, защото е бил стресиран.

Говорейки пред дома си, семейство Абдесалам посочи, че са били изненадани, че Ибрахим се е взривил сам. А майка му бе убедена, че той не е планирал да убива никого.

"Това не е било негов план, сигурна съм!", добави тя пред "Дейли мейл". "Фактът, че се е взривил без да убие никого говори за това", каза тя.

"Видяхме го два дни преди атаката. Нямаше никакви признаци, че ще извърши някакво насилие", добавиха роднините.

"Изненадани сме обаче, че и Салах е бил замесен. Ибрахим беше различен. Виждахме радикализма у него. Но не и до толкова, че да предположим, че ще направи нещо толкова драстично", казаха още те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
7
 
! Отговори
М преди 8 години
Абе това са постановки! Волен каза, че не е имало никакви взривове! ха ха
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТе са родени в ЕС, и те и родителите им. Вас не ви пускат и скоро пак ще ви въведата визите и разрешително за работа, но те са си французи от поколения.
64
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление,ще гледаме още кървав пир на екстреми-мюсюлмани,все докато не спрем да ги пускаме масово в ЕС.
63
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Япония е решила проблема! Мюсюлманската религия и джамиите са забранени,а мюсюлманските държави се нуждаят от виза, тоест не се допускат
62
3
 
62
 
! Отговори
1 преди 8 години
Някой задавал ли си е въпроса защо мюсюлманите не протестират масово след такива зверски убийства ?Защо мюфтии не подават оставки или не биват изхвърляни от длъжности ?Къде са мирните мюсюлмани които сътрудничат на полицията за да идентифицира бъдещи атентати своевременно ?Къде са мюсюлманските организации помагащи на близките на жертвите ?Няма ги! Няма и да ги има !
61
2
 
26
 
! Отговори
Стресирания преди 8 години
Ами аз като имам заем (ипотечен) дали ако избия половината банка ще мина с номера "пУд стрес съм", а?
60
10
 
22
 
! Отговори
ИД = Холивуд преди 8 години
Абе изобщо не искам и да си го помислям ама тази така наречена Ислямска Държава много ми прилича на поредния холивудски проект. Най-силните държави в света и то обединени я бомардират от колко време вече и не могат да се справят с някви талибани?!? Видеата, постовете в социалните мрежи направо прозират че са правени от безмозъчни янки..
59
1
 
22
 
! Отговори
Бхк преди 8 години
Момчето е било добро, а и както се разбира, е имал кариес!!!!! Незабавно да бъде реабилитиран!!!!С уважение, Красито Къневия АнтиБългарски АнтиЕвропейски АнтиХристиянски Hellзински Комитет.
58
1
 
22
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Он от манечок си носи колано с пиратките, *** ние не вервааме, че мое да напраи нещо с него...
57
2
 
35
 
! Отговори
Теди преди 8 години
Тая нагла лъжкиня дали си вярва сама на глупостите, дето ги дрънка силно се съмнявам.Приемаме ги в нашите християнски държави и се държим с тия тарамбуки добре ,а те как ни се отблагодаряват.Да си се връщат обратно кой от къде е.
56
1
 
10
 
! Отговори
Меркел преди 8 години
Какво се притеснявате? Не ние, а те бягат при нас? Или ще станат хора или без цивилизация са нула! Въпрос на време е да им асимилиране децата, да разширим влиянието и територията си!Те без прогреса и Бе нас са нула!
55
24
 
8
 
! Отговори
До 78 преди 8 години
Не е въпроса да ги убиваме!Въпроса е как да ги направим християни като нас,да ги приобщим, ако не тях поне децата им!Меркел иска точно това и дано успее!Дано да успеем да ги направим хора!
54
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не съм чул да има самоубийци - атентатори будисти? Май в Париж атентаторите са мюсюлмани? Крайно време е тази религия да се забрани и да се обяви за терористична!
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МироКато си толкова пеян я кажи по чие нареждане в Правец се направи срещата на "умерените" терористи.По чие нареждане България изнася оръжие за терористите в Сирия.Май си спомняш гръмналите се на полигона. КИНЕКС изнасяше оръжие преди25год. Тогава терористични атаки от джихадисти нямаше както ти нямаше и теб.Така че не знаеш нищо за онова време. А относно хероина --къде са били граничните служби на Западна Европа?? Значи и те са били в контрабандата. Явно вярваш в летящи слонове.
52
2
 
38
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Защо изобщо публикуват какво е казала миризливата му майка и кой го интересува това?!?!Какво целят журналистите-да ни разчувстват и разплачат за стресирания и син ли?!Продажници долни-престанете да давате думата на терористи и забулените им майки !!!
51
1
 
22
 
! Отговори
10,000 семейства преди 8 години
Всички атаки в Париж са добре координирани , по едно и също време на извършване ! Това е организация !Френските власти са открили 10,000 мюсолмански семейства в Париж с много оръжие по домовете им ? Разследванията продължават ..
50
1
 
38
 
! Отговори
Мишо бирата преди 8 години
Предпочитам да живея с американци,руснаци,французи отколкото със сирийци, турци или каквито и да било ислямисти!
49
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еее щом е от стрес, може! Извиняваме се много, госпожо, простете ни!
48
3
 
33
 
! Отговори
християнин преди 8 години
Те ни избиват,а ние отговаряме с палене свещи и цветя.Не осъзнавате ли,че в нас има нещо ненормално.Изповядвайки християнството-религията на смирението,ние се превърнахме в общност на страхливците.
47
1
 
10
 
! Отговори
До 45 преди 8 години
Какви *** бълнуваш?Ако имаш предвид САЩ и Русия, те са били, са и ще бъдат заедно винаги!