Дания - против членството на Турция в ЕС

Управляващите искат прекратяване на преговорите с тях
9 авг 2016 20:38, Петя Славова
113
 Дания - против членството на Турция в ЕС
Снимка: архив, Reuters

Европейският съюз трябва да прекрати изцяло преговорите за приемане на Турция заради "недемократичните мерки" на президента Тайип Ердоган и заради подкрепата му за връщане на смъртното наказание в страната, заяви днес управляващата в Дания партия.

Още по темата

"Пресечена е червената линия за минималните условия, които се изискват от страна, кандидатстваща за членство в ЕС", заяви пред Ройтерс говорителят по външната политика на Либералната партия Михаел Йенсен.

"Това трябва да доведе не само до пауза в преговорите, но до незабавното им прекратяване, а Турция следва да бъде извадена и от списъка на страните кандидатки", каза той.

Датското външно министерство не отговори на искане на Ройтерс за коментар по въпроса. В неделя външният министър на Австрия заплаши да блокира преговорите на ЕС с Турция, напомня Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
8
 
! Отговори
По заповед на Сорос преди 7 години
Дания е на 2 ТИРа бейзин от нас ,през чончона и е за Турция!Само че ако турците пуснат онези скакалци,които онази глупачка покани,с нас е свършено!!!С тези изнежени управници и смешни военни и полицаи,КАК ще ги спрем.....още повече че са ни и вързани ръцете?????Много сте прости и не виждате,по-точно се правите че не виждате заплахата ,която не само че е на вратата а ми е вече в къщата с тези ***,които развъждаме!
36
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички са против членството на турция в ЕС. дори и самата турция.
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега си пролича окончателно кой какъв е какви брутални двойни стандарти налага т.нар. Европейски съюз! Ясно проличава откъде идват тези двойни стандарти и лицемерие - от Германия разбира се!! Цитирам едно заглавие от същата агенция:"Германски политици в защита на преговорите сТурция за ЕС"....Че тя Германия.била голям защитник на диктаторите!! Нека Дания и всички скандинавски страни +Австрия да се обединят и да наложат вето над присъединяването на Турция към ЕС (понеже Великобритания вече не може да го направи ).Ако не - Exit!
34
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МитьоA stiska li na nqkoy da go napravi
33
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо Турция ще продължи да настоява за отпадане на визите и да заплашва, че ще пусне бежанците от Бангладеж, Пакистан,Иран Египет и т.н., защото сирийците в Турция са неповече от 200 хилади.След като мама меркел го издейства(отпадането на визите), Турция ще въведе смъртното наказание и ще ни залеят 20 милиона кюрди, които ама хич не са цивилизовани.Това е то турски пазарлък.
32
1
 
18
 
! Отговори
До 49 преди 7 години
Новината е свързана с Турция. Като не ти харесва марш в новината за гей парада!
31
5
 
21
 
! Отговори
Митьо преди 7 години
Да излизат и от НАТО. След, което и САЩ да ги оставят.Да последва мащабна бомбардировка на Турция. Източата част да бъде заделена за държава на Кюрдите. Западната част да бъде поделена като компенсаця от страните били под османско иго
30
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
турският форум също не е тук.
29
19
 
11
 
! Отговори
Bulgaro преди 7 години
Turciya..17 ikonomicheska sila v sveta! Proizvejda ot velosiped do samoleti!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
33, ти откъде знаеш толкова работи? Да не би да...
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много са забавни троловете в тоя сайт, че то Марс си личи че сте платени :D :D
26
0
 
5
 
! Отговори
До 39 преди 7 години
Форума за научна фантастика е другаде.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде са му тръбите към Индия и Китай?
24
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Икономиката на Турция е тръгнала надолу, Ердоганчо знае това, за тва сега прави тетрални изпълнения, за да може по-простите ислимямизирани турци да му се възхищават и да гласуват за него. Така че никойняма да им е виновен на турците, когато след някко години ще са в тежка икономическа и политическа кбиза
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще плати през босфора, но на Русия.
22
14
 
3
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
Явно не си разбрал. Вовкин е този който търси от къде да му минат тръбите за Европа. Султана само може да му разреши или не.
21
17
 
9
 
! Отговори
Лиона с преди 7 години
Ердоган ще им тегли една майна на тези европейци с 3 бежанци от сирия и още 3 милинона с турски бежанци. Тогава да се справи европа. Ердоган след този коментар на Дания си го премести в левия крачол
20
15
 
6
 
! Отговори
Bulgaro преди 7 години
TURCIYA ...NA TURCITE! DA, NA TURCIYA V EU!! NE NA EU V TURCIYA!!
19
5
 
5
 
! Отговори
До 30 преди 7 години
Да, но не и през Босфора, през него само след като си плати.
18
4
 
23
 
! Отговори
До 28 преди 7 години
Зад арогантното поведение на турците тук (имам в предвид форума) не стоят турци, а *** представящи се за такива целящи подкопаване на етническия мир. Знае се от кого са платени и защо. Само когато има етническо напрежение псевдонационалистическите партии набират електорат който им осигурява достъп до държавната хазна.