Меркел: Не съм променила политиката си към мигрантите!

Целта е ситуацията да не се повтори, подчерта канцлерът
1 окт 2016 10:15, Петя Славова
37
Меркел: Не съм променила политиката си към мигрантите!
Снимка: Reuters

Германската канцлерка Ангела Меркел заяви днес, че не е променила политиката си спрямо мигрантите, две седмици, след като каза, че би желала да върне часовника назад, за да подготви по-добре Германия за рекордния наплив от бежанци, регистриран миналата година, предаде Ройтерс.

"Аз не сменям политиката си, а провеждам политика. Не виждам някаква смяна на курса, освен необходимостта от целенасочена работа за месеци напред", посочи тя, цитирана в днешния брой на вестник "Заксише цайтунг".

Меркел каза още пред вестника, че от миналото лято работи "върху решения, които да са добри за Германия и за Европа".

Това включва защита на външните граници на ЕС и преодоляване на причините за мигрантския поток от Близкия изток, Азия и Африка. Германия, освен това, трябва да въведе ред в процеса по справяне с бежанския наплив, добави тя, цитирана от БТА.

"Целта ни е ситуацията, в която се оказахме тази година, да не се повтори. Всъщност, отбелязахме голям напредък в това отношение през последните 12 месеца", подчерта канцлерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: бежанциангела меркел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
44
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Ето я дъртата пияница която наводни Европа с радикални ислямисти ! Бежанци (ако има такива) трябва да търсят спасение в съседните страни, а не из цяла Европа че и цял свят ! Ангела Абду Саллах Меркел - вътрешния човек на ИД и САЩ в Европа !
8
25
 
3
 
! Отговори
Memri TV преди 7 години
Всички бежанци да бъдат настанени в големите градове, в провинцията бугарите отдавна не са мнозинство и няма как да научат бугарски.
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой одитира парите на ЕС
6
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миркел се видя с пари( нашите) и започна да кани гостиЕдвам дишаме от данъци, късаме от залъка си и парите потъват в БрюкселНикой не знае какво става с тях
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
меркел е комсомолка и правит всичко хубаво за арабите и комунисти
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бабе хитро ясно кажи че не искаш мигранти защото те идват у нас и не могат да продължат а ние какво да ги правим освен да запалиш пещите на фюрера
3
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя и Юнкер за унищожителите на Европа!
2
0
 
40
 
! Отговори
СС преди 7 години
Върху решения, които да са добри за Германия и за Европа"...Кое е доброто- да тевзривяват,изнасилват, някакви *** да получават издръжка за която да мечтаеп докато работиш,да се чувстваш чужденец в страната си?
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От "елате, добре сте ни дошли" до "защита на външните граници на ЕС и преодоляване на причините за мигрантския поток от Близкия изток, Азия и Африка. Германия" не било промяна на политиката й хахах абе бабето явно ни мисли за по-прости, отколкото сме. :D