Макрон поиска нов подем в Европа, защото иначе идва хаос

"Европа трябва да бъде по-силна, по-суверенна", заяви той
18 ное 2018 16:53, Красимир Ангелов
73
Макрон поиска нов подем в Европа, защото иначе идва хаос
Снимка: Reuters

Френският президент Еманюел Макрон призова в Берлин Германия да започне заедно с Франция нов етап в европейското изграждане, за да се предотврати затъването на света в хаос и да се гарантира мира, предаде Франс прес.

Европа и френско-германската двойка са длъжни да не оставят света да затъне в хаос и да го подкрепят по пътя към мира, поради което "Европа трябва да бъде по-силна, по-суверенна", заяви Макрон в реч пред Бундестага.

Малко по-рано френският президент, заедно с германския си колега Франк-Валтер Щайнмайер и германския канцлер Ангела Меркел, участваха в церемония по полагане на венци в мемориала Нойе Вахе в Берлин, издигнат за жертвите на войните и диктатурата, предаде Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да живее Франция и Европа!
47
1
 
1
 
! Отговори
The Devil преди 5 години
С идеята за матриархат, Евопа няма начин да не преуспее! :)
46
2
 
17
 
! Отговори
Кукувицаца преди 5 години
Според Господин Макарон Европата ще се оправи когато демократично избраните правителства на отделните държави се подчинят напълно на от никого неизбраните Еврократи с огромните заплати от Брюксел. Да внимават да не ги изметат с желязната метла.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макрон само с 4% рейтинг във Франция.тоя надмина нашият вожд по любовта на народа
44
2
 
15
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
На тия Евролибераси да държат речи само им дай .... лозунги...... бърборене по форуми ..... медиино внимание ..... да разтягат локумите и да подканят другите да свършат съвестно и навреме обещанията които САМИТЕ ТЕ са дали .
43
2
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
До Анонимен...nikoi "umen maj " ne se jeni za baba si !!!
42
4
 
9
 
! Отговори
tangra преди 5 години
Е напълнихте Европа с джигити, сега суверенност.
41
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умен мъж. Смел президент който проведе важни реформи които естествено намалиха рейтинга му но той не е популист и работи за бъдещето на Франция. Ех, къде да бяха всички политици като него. Светът щеше да е по-добро място за живеене.
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като сте двойка кво чините с още 25 страни .Бъдете си двойка .
39
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин, приятелят на Европа... оди се скрий!
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същото казва и Герхард Шрьодер, приятелят ня Путин. Така че сверете си часовниците преди да злословите.
37
1
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...ha ha ha ...smeshnika babin !!! Che kakvo mu be na sveta do sega be Mikron ,neshto "glopablnia " vi paklen plan neshto nbe varvi I zatova vse plashite horata s "svetoven haos" ?!!!
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мистър президент 20% , да си гледа поданиците да не го хвърлят в Сена.
35
2
 
19
 
! Отговори
лицемери преди 5 години
МакАрон и Меркел едно искат на думи а друго правят на дела.Родшиловски слугинажи са.Еднакво вредни за Европа.Да живее Вишеградската четворка-това е истинската Европа.
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госин Макарон да си гледа бабата.
33
13
 
4
 
! Отговори
Елена преди 5 години
Никога няма да загине Европа,нито Франция.Имаме висока степен на цивилизация, имаме хуманни закони, имаме материални блага.Историята показва, че чужденците в Европа са се интегрирали, като са обогатили културата ни.А и чувството за собственост е много силно, нищо, че се приемат мигранти.Французите не са глупави,не дават нищо даром,не отстъпват никога своето.Чужденци, които не се интегрират само ще гледат отстрани благата.Никога няма да ги притежават.Ще си останат бедняци, тъжно е, но е истина.
32
2
 
13
 
! Отговори
шепот преди 5 години
31-да Макрон ни манипулира. Този хаосне му е силата,но чрез внушението,щеадаптира горивата спрямо французите, а за нас" Софиййска вода"ще дофинан-сира отлагането на природния хаос.Германците ,ще ни помогнат да си намалят данъците,но ще има потупванепо рамото и обещание за приятели.
31
2
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
нищо няма право да иска. Ясно е кво иска !Нисичкия бабосвал усеща че либе-та ги чака все повече и по-силни шутово в г*за в цяла Европа. Разни ми ти НПОнки, институтчета, правозащитничета и прочие *** дето все са на принципа обърни и другата буза (някои направо отварят едни други бузи), част от които е и тоя юнак. Целува потния гол н*гър по врата оня му сочи среден пръст в лицето на снимката?И до кога това бе Макрони ?Айде момчето ми, айде води бабето на санаториум, айде че ни писна...
30
3
 
20
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
Както се казваше в един стар български филм("Мъжки времена"):"Едно е да искаш,друго да можеш,а трето и четвърто да го направиш!"Та и Макарончо Бабиното...С меки китки мъжки работи не се правят!
29
2
 
14
 
! Отговори
До 26 преди 5 години
Ами и ти като микробчо - дъниш кухи фрази и досаждаш садистично...Какъв подем чака той?! ОТКЪДЕ??? От зулусите които ги заливат ежечасно???