Патриотите зоват за протест – срещу "пакета Макрон"

Прегръдките на Макрон и Меркел с политиците ни – двулични
Обновена: 6 дек 2018 21:56 | 6 дек 2018 21:52,
42

Съветът на Европейския съюз одобри промените в международните превози, станал известен като "Пакета Макрон". Текстовете предвиждат седмичната почивка на водачите да бъде извън шофьорската кабина. Освен това превозвачите трябва да се завръщат у дома най-малко на всеки четири седмици.
Още по темата

"Прегръдките на Меркел и Макрон с нашите политици по време на председателството ни бяха двулични. Всяка една от страните в Европа отстояват своя икономически интерес, за сметката на периферията, в която спадаме ние. Очакват ни нерадостни вести. В началото на януари Европейският съвет ще заседава. Битката е загубена. Надявам се с общите усилия на институциите да застанем пред Европа и да покажем, че промените на "Пакета Макрон" удрят директно икономиката ни", отбеляза депутатът от "Обединени патриоти" Атанас Стоянов.

В студиото на "Денят ON AIR", гостът уточни, че едно решение е все пак добро за нас – тежкотоварните ни автомобили няма да трябва да се прибират до България на всеки 4 седмици.

"Тези промени са кражба от печеливш български бизнес, който допринася за икономиката ни, който храни много семейства. Не трябва с лека ръка да се съгласяваме. Независимо, че Германия и Франция настояват. Един от начините да защитим интересите си е да излезем на протест, за което ние от ОП призоваваме", посочи Стоянов пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доживяхме и властта да протестира, Ами вместо да продавате паспорти на кг. да хулите Българските майки и/или биете бабки ДА СИ ГЛЕДАХТЕ РАБОТАТА ЗА КОЯТО ВИ ПЛАЩАХМЕ. гусин ех вице
6
1
 
7
 
! Отговори
европа преди 5 години
Явно вече не може да се изказват мнение за качеството на водещите ви. Евалла...да живее свободата на медиите
5
1
 
13
 
! Отговори
Дядо ви преди 5 години
Този депутат прякора му е Мравчо...без майтап...защото е едър -около 1.50, не че има значение...папкат сега миличиките
4
2
 
5
 
! Отговори
Румбата преди 5 години
До ОсманАйде...гледах по новините на БТВ...те са най-гледаните...По сайтовете може и да има цензура...но тук имаше статия, и като цяло всички го отразиха.
3
2
 
20
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Га меркелица гладеше баце по *** нье ривахте а сега ривьете а?
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам защо коментара ми беше изтрит - не използвах нито една обидна или нецензурна дума! Явно пак е на смяна оня бесния гербаво - патриотски ***, който не дава и думичка да кажеш срещу любимците му!111 място по-свобода на словото, далеч зад всички европйски държави, както и зад повечето африкански! Честито гербави другари...
1
1
 
25
 
! Отговори
Осман преди 5 години
В броящите се на пръстите на едната ръка свободни засега медии се появиха снимки на "великата българска ограда" която на места е разрушена и изобщо липсва. Защо "патриотите" не протестират?